forum.gif
Sigma 30 1.4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma 30 1.4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.14 11:03 labots
 citēt
Cik maksā lietots Sigma 30 1.4 Canon, intresē nopirkt. MAzlietots neintresētu jo tādam cenu daudzmaz varu iedomāties. Ja atmiņa un redze neviļ redzēju par 200 eur ss.lv...bet nevar saprast vai tas nav kāds īpašais problemātiskais eksemplārs tomēr bijis.
Publicēts: 05.04.14 12:20
 citēt
.·:*¨EBAY¨*:·.
Ebay cena +20% ja pērc latvijā.:face-grin:
Publicēts: 05.04.14 13:08 labots
 citēt
Ai es šo to tirgoju no mantām un Ebay analogi ir dārgi... grūti kko par normālām dabūt.
Vieglāk tepat no tiem kam vairs nevajag mantu bet vajag naudu!
Publicēts: 05.04.14 13:17
 citēt
Respektīvi, labāk no tiem, kam pēkšņas problēmas un stroga vajag biķi.. jasna! Cerams, tev karmas bilance pozitīva, ka var šādi atļauties teikt..
Publicēts: 05.04.14 13:24 labots
 citēt
Citiem vajag jaunas saulesbrilles
Publicēts: 05.04.14 13:58 labots
 citēt
Labots- neievēroju, ka tas 30 mm.par šiem man nav viedokļa
Publicēts: 05.04.14 23:53
 citēt
normālam eksemplāram cena turās ap eur250. ja iet lētāk, tad vai nu tiešām ļoti vajag piķi, vai nu arī problēmas apakšā.
Publicēts: 06.04.14 12:37
 citēt
Atradu atkal www.ss.lv...
Tagad paliek dilēma gaidīt kādu manuālo lētāko lēcu vai ņemt šo (ar kartīgu testēšanu), intresē filmēšanai
Publicēts: 06.04.14 19:53 labots
 citēt
Vai es to visu varu pats iztestēt... kaut kur dzirdēju ka šiem gadoties AUT OF FOCUS fiška piemēram? Uz ko jaskatās pērkot stikliņu.

Nopirku vienu te forumā un pēc 2 menešiem divainā kartā izradijās ka stikliņam pazudušas konektora ar kameru skrūves... es to stiklu arā nejaucu visu laiku glabājās uz kameras vai ar vāciņiem un ja viņas nav iekritušas korpusā kurš ir putekļu izturīgs.... mistika! Labi ka man par 7 ls iekausēja jaunas skruves cilvēks
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):