forum.gif
FOTO DRUKA ?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FOTO DRUKA ?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.14 17:15 labots
 citēt
gribas iesākt Tēmu, kur fotogblogeri padalās ar savu pieredzi kur drukāt bildes ?

Kas vēl interesants iznemot www.bfs.lv jvk.lv fotocentrs.lv www.picturehappy.lv ?
Publicēts: 07.04.14 18:31
 citēt
fineartprint, Luxferre, Juris Zaļesskis
Publicēts: 07.04.14 19:43
 citēt
dansiga:fineartprint, Luxferre, Juris Zaļesskis

a kas ir Juris Zaļesskis ?
Publicēts: 07.04.14 19:49
 citēt
andre:

man tādas aizdomas, ka esi no sūnu ciema:face-wink:
Publicēts: 07.04.14 20:05
 citēt
UldisMuzikants:bildes drukāju pats vai Elkorā, ja vajag daudz un lēti, paskatos viņu monitorā, krāsas vienmēr sakrit un toņi arī.
Kas ir Juris Z- skadrs- kāds vīrietis, bet ko šis dara, nezinu.

skaidrs, ka neapgrozies foto vidē:face-wink:
Publicēts: 07.04.14 20:08
 citēt
Kādreiz no fotocentra pārgāju uz fineartprint jo tā pati kvalitāte bija par nedaudz zemāku cenu. Starpība ar JVK Lambdu bija dramatiska un jau gadus 3 nav ienācis prātā pārbaudīt vai ir kas mainījies.

Mazos formātus vajag reti un tos visur drukā švaki - nu ne visur tik švaki kā Elkorā, bet švaki vienalga.
Publicēts: 07.04.14 20:10
 citēt
andre:

www.facebook.com...
Publicēts: 07.04.14 20:11
 citēt
andre:

Pievienojos jautājumam.

P.S. Fineartprint, druka tehniski laba, biznesa modelis derdzīgs, pa telefonu saka vienu cenu, personīgi ierodoties nosauc jau lielāku par to pašu, tad kad aiznesu failus un drošības pēc apjautājos par cenu, tiek nosaukta vēl augstāka un seko piebilde +PVN, vobšem no Ls68 cena realitātē uzkāpa līdz 103, v žopu tādus "biznesmeņus".
Publicēts: 07.04.14 20:21
 citēt
60uz5komats6:
andre:

Pievienojos jautājumam.

P.S. Fineartprint, druka tehniski laba, biznesa modelis derdzīgs, pa telefonu saka vienu cenu, personīgi ierodoties nosauc jau lielāku par to pašu, tad kad aiznesu failus un drošības pēc apjautājos par cenu, tiek nosaukta vēl augstāka un seko piebilde +PVN, vobšem no Ls68 cena realitātē uzkāpa līdz 103, v žopu tādus "biznesmeņus".

Jā fineartprint (ja viņiem uz to brīdi daudz pasūtījumu) ir sastopams tāds eee... plūstošais sarunu režīms... atrisināju to dodot viņiem kkādus valsts pasūtījumus kuros varētu iztikt ar sūda lāzerdruku - pretī saņemot tiešām sakarīgu attieksmi kad pašam izstāžu darbi jādrukā - un par kvalitāti jāsaka, ka ne laba, bet labākā LV. Fotocentrs neatpaliek tikai ierubī uzreiz vēl lielāku ciparu nemuļķojoties ar *biznesa runām*.
Publicēts: 07.04.14 20:40 labots
 citēt
UldisMuzikants:
Irsis:

kas ir foto vide?

Tā ir tāda uz iršanu balstīta vide - tajā labi drukā arī *Lindas Roberts*, Elkors un lāzerdrukas stiepj uz izstādi.

Jāatzīst gan, ka ekonomiski patīkama vide.
Publicēts: 07.04.14 20:49 labots
 citēt
Jurijam ofiss un studija ir Brīvības ielā pie Cēsu ielas, tur ir arī Baltic education centre. Drukā labi, uz labiem papīriem, bet attiecīgi gana dārgi. " Lindas" Robertam arī mēdz būt interesanti papīri un salīdiznoši sakarīgas cenas.
Publicēts: 08.04.14 12:45
 citēt
Ja jādrukā uz auduma (canvas), tad daru to Dundagā... [url=www.luux.lv]www.luux.lv[/url]
Publicēts: 08.04.14 13:26 labots
 citēt
RaitisSF:Ja jādrukā uz auduma (canvas), tad daru to Dundagā... www.luux.lv

Oooo Dundagā !? Krutais miests ja var šitādus servisus uzturēt , zināšu.
Publicēts: 10.09.14 10:50
 citēt
Uz fineartprint ir jēga nest, ja vajag 20x30? Vai uz to pašu BFS?
Publicēts: 10.09.14 10:55
 citēt
Vienreiz drukāju 3 bildiņas 20x30 fineartprint, jo drukāju tai brīdī tur 30x40 un bija slinkums vēl iet uz kādu lētāku drukātavu. Cenu neatceros, bet lēti nebija. Toties atceros patīkamo pārsteigumu, kad ieraudzīju rezultātu. Cenu neviens nepateiks, kaut vai ļoti dažādo papīru dažādās cenas dēļ.
Publicēts: 10.09.14 11:04 labots
 citēt
Ja pareizi atceros, tad BFS 20x30 bija kaut kāds 1 Ls... Cik tad fineartprint? 2x dārgāk, 3x dārgāk? Un cik ilgā laikā ir bildes gatavas?
Publicēts: 10.09.14 11:29
 citēt
Ja man ko vajag, es pasūtu pie Artūra Rundeļa Valmierā... aizsūtu failu, bet druku man atved uz Rīgu.
Publicēts: 10.09.14 11:29 labots
 citēt
Man diezgan pie pakaļas pixseļpisšana , drukāju savā mātes kantorī francijā un blurbā tas ja vajag biznesam un kvalitāti. Ja vaig LV ātri un lēti daudzus gadus drukāju tikai Fotki.lv tur viss atri un bez jāšanās pa 2,40Eur 30x45 bildes :) Nekādu būtisku nobīžu no realitātes nav bijušas vaig tik bildes laist caur funkciju "Saglabāt WEBam" un viss baigi štokos :):)
Publicēts: 10.09.14 11:30
 citēt
Ritz:Ja pareizi atceros, tad BFS 20x30 bija kaut kāds 1 Ls... Cik tad fineartprint? 2x dārgāk, 3x dārgāk? Un cik ilgā laikā ir bildes gatavas?

Nezinu BFS kvalitāti un papīrus, bet ar JVK 20x30 bildēm salīdzināt nevar! Saku - cenu neatceros, bet iespējams, ka bija 2.5 LS (tas bija latu laikā) - diez vai dārgāk mans saprāts atļautos. Ātrums atkarīgs no noslogotības. Ja viņi drukā kādu lielu projektu - tad grūti pa vidu iespraukties, bet tā parasti var sarunāt vajadzīgo laiku. Jāzvana un jārunā ij laiks , ij cena! Bet ja tur nav būts - pareizāk aiziet un parunāt uz vietas.
Publicēts: 10.09.14 11:37 labots
 citēt
Nu ja vajag tik mazus /līdz A3+ formātus/ drukāt un gribas kvalitāti, manuprāt labākais variants ir pirkt pašām printeri un pašam arī druķēt.
Publicēts: 11.09.14 09:30
 citēt
Citagaisma:Nu ja vajag tik mazus /līdz A3+ formātus/ drukāt un gribas kvalitāti, manuprāt labākais variants ir pirkt pašām printeri un pašam arī druķēt.

it īpaši, ja vajag reizi pusgadā izdrukāt 3 bildes
Publicēts: 11.09.14 10:46
 citēt
trollollo:
Citagaisma:Nu ja vajag tik mazus /līdz A3+ formātus/ drukāt un gribas kvalitāti, manuprāt labākais variants ir pirkt pašām printeri un pašam arī druķēt.

it īpaši, ja vajag reizi pusgadā izdrukāt 3 bildes

Kāzu fotogrāfam reizi divos mēnešos pa vienai bildei?:-0 Tad viņs ir simbolisks fotogrāfs, jebšu virtuāls digigrāferis un telegrāferis.
Publicēts: 11.09.14 11:09
 citēt
Ja vajag daudz un pa lēto, tad www.erafoto.lv...

Drukas faili jāiesūta pa i-netu, arī samaksa pēc principa "nauda šodien, krēsli rīt" :face-wink:
Publicēts: 11.09.14 11:12
 citēt
ooo!!!! erafoto izauguši jau līdz 20x30!
Publicēts: 11.09.14 13:21
 citēt
2014.g. foto izstādei Briselē "Mana Eiropa" izdrukas nodrošināja Jaroslavs Šeins (LFMS FIAP), Alberta iela 2a. Manuprāt, kvalitāte bija laba. Cenas esot pēc vienošanās. Dažas bildes var redzēt te: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.09.14 13:35
 citēt
Irsis:
man tādas aizdomas, ka esi no sūnu ciema:face-wink:

Irsis:

Es savukārt domāju, kas tā ir par VIDI, kurā pieņemts šādi atbildēt uz jautājumiem...:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):