Palīdziet lūdzu Izvēlēties, budžets ~160euro... Kamera ir Nikon 5100 ar 35mm F1.8 Skatos ir pieejamas: 1.Sigma Flash EF-610 DG ST Nikon 2. Nissin DI700 Nikon 3. Metz Mecablitz 44 AF-1 Nikon 4. Vai labāk meklēt kādu Nikon SB-600, SB-700 lietotu? Varbūt kāds uzreiz piedāvās? 5. Kādi vēl varianti?
Nu, kā saka, visādi gadās. Man ir divi gabali 90-to sākuma 40 MZ-2, viens pat no fotoateljē, nodzīts pēc suņa, bateriju nodalījumā kususi plastmasa no pārkarsētas baterijas, bet iet kā zvērs, reizēm lietoju uz āmura kāta G16. Otru, kurš ir labākā stāvoklī, pašlaik tirgoju.
Nu nenožmiedzos, šodien iegādājos Nikon SB-700. Pāris reižu istabā iemēģināju, nu rezultāts supper, ļoti patīk... Rokās vien jau paņemot, ir sajūta, vot tā ir štelle...
sakko:Nu nenožmiedzos, šodien iegādājos Nikon SB-700. Pāris reižu istabā iemēģināju, nu rezultāts supper, ļoti patīk... Rokās vien jau paņemot, ir sajūta, vot tā ir štelle...
Tātad Tu kā cilvēks, kas neko nejēdz no zipenēm (sk 1. postu) un vērtē tās no *rokā saņemšanas fīlinga* aspekta, vari silti ieteikt dajebkuram citam arī iegādāties Nikon SB-700?
Viennozīmīgi, korpusa kvalitāte, apstrāde, ir nesalīdzināma ar metzu. Metz jau man bija iepriekš, kurš nosprāga. Auto režīms darbojas nevainojami, nekas nav par tumšu vai pārgaismots... Viennozīmīgi iesaku oriģinālo zipsni, nevis citus...
sakko:Nu nenožmiedzos, šodien iegādājos Nikon SB-700. Pāris reižu istabā iemēģināju, nu rezultāts supper, ļoti patīk... Rokās vien jau paņemot, ir sajūta, vot tā ir štelle...
Tātad Tu kā cilvēks, kas neko nejēdz no zipenēm (sk 1. postu) un vērtē tās no *rokā saņemšanas fīlinga* aspekta, vari silti ieteikt dajebkuram citam arī iegādāties Nikon SB-700?
Pagaidām nav nācies turēt rokās nevienu izstrādājumu (ne tikai fototehniku), kas būtu labs (nemaz nerunājot par - lielisks) neskatoties uz atbaidošo salikuma kvalitāti....
eincis:Kad bija treknie gadi, tad nopirku Nikon SB-800. Tagad plauktā put
BTW, IMHO 800'ā ir labāka par 900'o vismaz - vieglāka, jaudīgāka, lētāka un nepārkarst. Man gan 800'ā neput plauktā, bet gan aktīvi ceļo līdzi somā un šad un tad tiek arī palietota.