forum.gif
Kailu meiteņu foto/video pleneers
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kailu meiteņu foto/video pleneers
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.14 18:29 labots
 citēt
Varbūt kāds rīko? :D Dodiet ziņu, sen nav plenērā būts :D
Publicēts: 09.04.14 18:45
 citēt
gribi piedalīties kā modelis? :amazing::face-grin:
Publicēts: 09.04.14 20:05 labots
 citēt
fotografet.lv taka esot , visi Ozabočeniije tur taga tussējot , tā daži girļi man stāsta:)

Publicēts: 09.04.14 21:02 labots
 citēt
Jūlijā plānojama meistarklase 3 dienas, kā tik tagad pie tā projekta darbojamies. Dalības maksa 250 euri, iekļauta gulēšana brokastis unn pusdienas(vakariņas un alkohols nav iekļauts) plānots 30 cilvēkiem. Par norises vietu pagaidām tiek spriests, bet ne tālāk kā 100km no Rīgas. Kā arī šobrīd notiek parrunas ar vairākiem krievijas fotogrāfiem kuri to visu vadīs.
Publicēts: 09.04.14 21:18
 citēt
mani var kailu fočēt,tikai ar noteikumu,ja neizvaros mežā :face-grin:
Publicēts: 09.04.14 21:26
 citēt
chukmasoff_f:Jūlijā plānojama meistarklase 3 dienas, kā tik tagad pie tā projekta darbojamies. Dalības maksa 250 euri, iekļauta gulēšana brokastis un.............

Gulēšana ar modelēm :D ?
Publicēts: 09.04.14 21:27
 citēt
Tante:
chukmasoff_f:Jūlijā plānojama meistarklase 3 dienas, kā tik tagad pie tā projekta darbojamies. Dalības maksa 250 euri, iekļauta gulēšana brokastis un.............

ja papēta ekskortmeiteņu cenas,tad 250 ēriki pa nakti ar kādām 5 vecenēm,tad pa sviestmaizi sanāk :D
Publicēts: 09.04.14 22:08
 citēt
Tante:

Nu to kā kurš sarunās :D ar meitenēm :D
Publicēts: 09.04.14 22:15
 citēt
Publicēts: 09.04.14 22:15
 citēt
dream_voyager:mani var kailu fočēt,tikai ar noteikumu,ja neizvaros mežā :face-grin:

To viegli garantēt! Tas tikts veikts pļaviņā :D
Publicēts: 09.04.14 22:17
 citēt
Lunis:fotografet.lv taka esot , visi Ozabočeniije tur taga tussējot , tā daži girļi man stāsta:)

Faktus studijā!!!
Ogres gala meitukblieži tak tepat tusē :D :D :D
Publicēts: 09.04.14 22:38
 citēt
Haiduks:
Lunis:fotografet.lv taka esot , visi Ozabočeniije tur taga tussējot , tā daži girļi man stāsta:)

Faktus studijā!!!

Nu es jau nav daudzskaitlī:):)
Publicēts: 09.04.14 22:46
 citēt
Lunis:
Haiduks:
Faktus studijā!!!

Nu es jau nav daudzskaitlī:):)

Uj, nemaz nezināju, ka tu no Ogres :D
Publicēts: 09.04.14 23:26
 citēt
Varu tādu uzrīkot - ar kafijas pauzēm, drukātiem izdales materiāliem - viss kā pie cilvēkiem.
Publicēts: 09.04.14 23:31 labots
 citēt
Maris:Varu tādu uzrīkot - ar kafijas pauzēm, drukātiem izdales materiāliem - viss kā pie cilvēkiem.

Pareiz ir, nav ko ar fotoaparātiem muļķoties 10 purniem uz vienu, em, torsu. Uzreiz var bildes sadrukāt un visiem izdalīt, lai var mājās rādīt, sak, mākslu taisīju nevis *aukojos :D
Publicēts: 09.04.14 23:38
 citēt
versatile:
Maris:Varu tādu uzrīkot - ar kafijas pauzēm, drukātiem izdales materiāliem - viss kā pie cilvēkiem.

Pareiz ir, nav ko ar fotoaparātiem muļķoties 10 purniem uz vienu, em, torsu. Uzreiz var bildes sadrukāt, lai var mājās rādīt, sak, mākslu taisīju nevis *aukojos :D

Ja to dara bez fotoaparāta, tad nu toč mājās uzskatīs, ka maukojies :D.
Bet ir laiks par daudz ko padomāt...
IT ĪPAŠI SHADOWAM- arī fotoblog.lv koppasākums sen naf bijis :)
Bet Māra ierosinājums ir jāīsteno un ne sliktāk kā Annas rīkotais pasākums (nu ne tik skaļs un dārgs)
Publicēts: 09.04.14 23:42
 citēt
Nēē... atbalstu tikai dārgus pasākumus - 3 meitenes, visas konfektes - tad ir jēga.

Nekādas tautas, nekādas demokrātijas.
Publicēts: 09.04.14 23:52 labots
 citēt
Maris:Nēē... atbalstu tikai dārgus pasākumus - 3 meitenes, visas konfektes - tad ir jēga.

Nekādas tautas, nekādas demokrātijas.

Skopulis- 10 meitenes kā konfektes, un konfektes :D... un lai nebūtu uz freijo... ieeja tikai ar savu modeli :D, kuru jāuztur, lai Māris nebankrotē :D
... un uzreiz braucēji uz haļavu atkritīs :D
Publicēts: 10.04.14 00:10
 citēt
nē, nē, nē - nekādas pašdarbības - savas meitenes līdz nedrīkst, priekšapmaksa - viss pēc labākajiem standartiem.
Publicēts: 10.04.14 00:20
 citēt
Maris:nē, nē, nē - nekādas pašdarbības - savas meitenes līdz nedrīkst, priekšapmaksa - viss pēc labākajiem standartiem.

Tas labi, ja tev ir :D, bet bildes studijā, lai redz, vai ir to vērts, lai maksātu :P, a to kaķis maisā :D
Publicēts: 10.04.14 00:41
 citēt
Haiduks:
Maris:nē, nē, nē - nekādas pašdarbības - savas meitenes līdz nedrīkst, priekšapmaksa - viss pēc labākajiem standartiem.

Tas labi, ja tev ir :D, bet bildes studijā, lai redz, vai ir to vērts, lai maksātu :P, a to kaķis maisā :D

Publicēts: 10.04.14 09:16
 citēt
Maris:
Haiduks: Tas labi, ja tev ir :D, bet bildes studijā, lai redz, vai ir to vērts, lai maksātu :P, a to kaķis maisā :D

Jā šitas stilss bij krutais:)
Publicēts: 10.04.14 10:25
 citēt
Kādēļ te notiek vīriešu diskriminācija?
Veči tak ar i kaili bildējami.
:face-grin:
ps.
Ja gribi plikas meičas bildēt - būsi nedaudz nokavējis. Februārī bija Erots, kurā izskatījās, ka preses caurlaides varēja dabūt jebkurš kam ir kamera. :D
Publicēts: 10.04.14 10:36
 citēt
Tātad divi varianti: янтарный бриз игаунияя un Māra apsolītais plenērs tepat LV. Nopietni, sarīkojam kaut ko jautru, līdz 100 eirām, kreatīvu :) Haiduk, fotoblog.lv pasākumiem man pietrūkst Elika un nedaudz motivācijas, bet, ja kāds uzņemas vadību, es palīdzēšu, apsolu!
Publicēts: 10.04.14 10:43
 citēt
A kas ta Elikam?!
Publicēts: 10.04.14 10:44
 citēt
3rdHalf:
Ja gribi plikas meičas bildēt - būsi nedaudz nokavējis. Februārī bija Erots, kurā izskatījās, ka preses caurlaides varēja dabūt jebkurš kam ir kamera. :D

Dokumentējot meiteni bez biksēm jau pie rādāmām bildēm netikt. Vienmēr ir bijis interesanti kāpēc cilvēki atkal un atkal maksā par piedalīšanos šāda tipa *meistarklasēs*?

A. viņiem pofik bildas un maksā par lūrēšanu uz cilvēku bez biksēm.
B. ir tik stulbi, ka neapjēdz, ka šādā bariņa formātā vienīgā sakarīgā bilda būs plikpaurim?

Publicēts: 10.04.14 11:12
 citēt
Māris, ja jau jāmaksā, tad interesantāk ir bildēt sievietes nekā puķupodus un saulrietus, vismaz man :P Bet nu katram jau savādāk, piekrītu, bet šis topiks par plenēru ar modelēm :P
Publicēts: 10.04.14 11:13
 citēt
dream_voyager:tikai ar noteikumu,ja neizvaros mežā :face-grin:

kas tev pret mežu?
Publicēts: 10.04.14 11:14
 citēt
Maris:šādā bariņa formātā vienīgā sakarīgā bilda būs plikpaurim

Tu tā saki tikai tāpēc, ka pats esi plikpauris. :bad_smile:
Publicēts: 10.04.14 11:17
 citēt
Gaisma:
Maris:šādā bariņa formātā vienīgā sakarīgā bilda būs plikpaurim

Tu tā saki tikai tāpēc, ka pats esi plikpauris. :bad_smile:

Protams, ka tāpēc :D

Varu derēt, ka nodzenot matus bildes iegūst stipri vairāk kā no dalības meistarklasē
Publicēts: 10.04.14 11:35
 citēt
Iespējams,ka kaut kur varētu kas notikt ar kaut kādiem mērķiem un jēgu. Šeit forumā iespējams tikai padomdevēju spams.

www.focus.lv...
Publicēts: 10.04.14 11:57 labots
 citēt
Maris:
3rdHalf:

Dokumentējot meiteni bez biksēm jau pie rādāmām bildēm netikt. Vienmēr ir bijis interesanti kāpēc cilvēki atkal un atkal maksā par piedalīšanos šāda tipa *meistarklasēs*?

A. viņiem pofik bildas un maksā par lūrēšanu uz cilvēku bez biksēm.
B. ir tik stulbi, ka neapjēdz, ka šādā bariņa formātā vienīgā sakarīgā bilda būs plikpaurim?

img-fotki.yandex.ru... .

Ja nopietni, tad, ja grib mācīties bildēt plikas meičas - neredzu kādēļ nesākt ar apģērptām. Foto plenērus ar apģērptām meitenēm, noteikti varēs atrast.
Vēlāk, ja ir pietiekami labas komunikāciju prasmes, varēs sarunāt kailu nobildēt kādu mīļāko, vai pat modeli.
Publicēts: 10.04.14 12:01
 citēt
3rdHalf:varēs sarunāt kailu nobildēt kādu mīļāko

Tu tagad pretējā virzienā runā... :amazing:
Publicēts: 10.04.14 12:08 labots
 citēt
3rdHalf: ja grib mācīties bildēt plikas meičas - neredzu kādēļ nesākt ar apģērP(!)tām

A. Ja ir doma mācīties pasniegt formu, tad to grūti paveikt bez formas.

B. Bet "A" punktam nav jēgas jo:

1. cilvēki nedomā par formas attēlošanu (attiecīgi ir pilnīgi vienalga ko viņi dara nedomājot)

2. nevēlas mācīties (varbūt varēt vēlas, bet mācīties gan nē).

bildējot vistas olu no aktu knipsēšanas var apjēgt smagi vairāk kā no kleitu knipsēšanas.
Publicēts: 10.04.14 13:48 labots
 citēt
ups
Publicēts: 10.04.14 15:29 labots
 citēt
Olas bildēšanai baigi labā ir metode ar statisku kameru un olu iet tai olai ar gaismu riņķī.

Vienīgi gaisma jāizvēlas prātīgi. Viena rij elektrību, otra alu, bet radošais process no tā necieš :D
Publicēts: 10.04.14 15:39
 citēt
Shadow: man pietrūkst Elika un nedaudz motivācijas, bet, ja kāds uzņemas vadību, es palīdzēšu, apsolu!

Ku ta Peļiks palicis , tepat tač pa Faci tussē , no Latinosiem taču atbrauca jau sen:):)
Publicēts: 10.04.14 22:43
 citēt
Citas prioritaates Elikam, bet tas nav svarigi. Maris, kapec tu doma, ka negrib macities? Nu nez, tie, kas negrib macities, 70 lashus nenoliks par pliku miesu (ir bezmaksas portal tachu!!!), tie, kas gribes maksat, gribes ari kautko jaunu pec tam prast, un doma par gaismam un formam ir loti apsveicama, ja kads to lietu saprot :D
Publicēts: 10.04.14 22:46
 citēt
Luuk, fotoleneers TAlsos - programma, pasniedzeji! Bet teema - arhitektuura un eediens - man akuuti neaktuaala :)
Publicēts: 10.04.14 23:04 labots
 citēt
Gaismas mācīties uz foršām profesionāli trenētām formām BAUDA , labāk pielec , tiem kam VISPĀR spēj kas pieliekt:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):