Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi
Lunis:Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi
Man jau arī liekas, ka šo pasākumu ir dēļ pasniedzējiem vien vērts apmeklēt! Un pie reizes vēl Talsus apskatīt! Un jauno Radošo sētu
Lunis:Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi
Man jau arī liekas, ka šo pasākumu ir dēļ pasniedzējiem vien vērts apmeklēt! Un pie reizes vēl Talsus apskatīt! Un jauno Radošo sētu
Nu jā tik es tai laikā jau VĒL vai TULĪT nebūšu LV līdz ar to visai problemātiski.
Prātoju par šāda pasāciena apmeklēšanu. Lai nebūtu garlaicīgs ceļš, varu kādus dažus interesentus aiztransportēt maršrutā Jūrmala (arī Pārdaugava) -> Talsi -> Jūrmala (arī Pārdaugava).
kbi_kbi:Olis - tas tavs briesmonītis varētu izskatīties interesanti bildē, esi eksperimentējis?
esu ekspermentājis šitādus izmantojot kā zipspuldzes, tā kā to darija pirms 100 gadiem. Pat te agrāk ieliku bildes, kuras visi vietējie foto "gurū" nolika līdz ar zemi.
kbi_kbi:Olis - tas tavs briesmonītis varētu izskatīties interesanti bildē, esi eksperimentējis?
esu ekspermentājis šitādus izmantojot kā zipspuldzes, tā kā to darija pirms 100 gadiem. Pat te agrāk ieliku bildes, kuras visi vietējie foto "gurū" nolika līdz ar zemi.
Tikai nevaig ! Pirotehniskas blices pats esmu izmantojos "PSRS ARMIJĀ" kad vajadzēj kautjko tumsā un lielā placī nobildēt Piemēram KUĢI jūrā vai Tankadromu naktī izgaismot Man kautkur pie muteres mētājās bilde es ar 6 ģenerāļiem . Ģela bija Baltkrievijā un es izdomāju ka vajag "Osveķiķeļņuju bombu" , uzlīdu uz KPP jumta uzliku statīvu un uz ORVO 21 uzgāzu puss filmu kamēr tā raketa istenībā mēmi jaudīga aviācijas "Magnija muca" spilgtāka par sauli dega , rezultātā sanāca 3 ahhūnās bildes kuras šitiem čiekuriem ar pielika "Svinībās" pie sienas. Tad nu šiem ar mani nosjomkojās neskatoties ka visi visu laiku lamāja par "Partjizan špion" jo bija tāda spusmilitāra pleķainas lupatas bez kādām zīmotnēm un vražeskijs fočuks NIKON Pietam pāris kadri vēl bija ar taka multiexsi kur visi trasiere un vzrivi redzami , isstijās sireāli. Jūrā bij līdzīgi bet tikai ar Fregati , skats ahūnais sanāca , liels smuki izgaismots kuģis ar atspulgu ūdenī uz pilnīgi mella fona kā izgriezts
nesix:Prātoju par šāda pasāciena apmeklēšanu. Lai nebūtu garlaicīgs ceļš, varu kādus dažus interesentus aiztransportēt maršrutā Jūrmala (arī Pārdaugava) -> Talsi -> Jūrmala (arī Pārdaugava).
Ļoti ilgi gan labāk nedomā - skatos, ka pasāciens sāk diezgan strauji pildīties Savādāk visiem nesanāks modeles, ko bildēt
Es par 42 euro labāk nopērku vēl vienu mir-1 ar m-42 bajoneti. Plenēri ir neslikts veids, kā dzīvajā satikties un pakomunicēt ar frīkiem no fotobloga un citiem foto entuziastiem. Bet viesu nama noīrēšanai šādai ģēlai pietiek, ja katrs pa 5 euro sametas. Labi, ja gribās vēl kādu pro ļurkščētāju pa vidu, vēl 3 vai maksimums 5 euro (KATRS) var piemest. Bet nu ne jau 42.
Un tajā arī ir īstā atbilde lielajai atsaucībai, tāpēc nevajag mākslīgi censties celt topiku ar "up"iem un "click"iem, problēma ir nevis mārketingā, bet menedžmentā, savelkot pārāk dārgas komponentes.
Un katram pasākumam ir sava specifika - gan dzrešanai pirtī pa 5 EUR, gan šādam pasākumam, kur ir normālas, palšas telpas, kur izvēsties, modeles, make-up, firziere, labi pasniedzēji utt.
Maksimālais dalībnieku skaits jau šobrīd ir gandrīz sasniegts arī bez "up"iem un "click"iem - es tikai atsvaidzinu, jo varbūt ka vēl kadam ir interese.
redakcionālas dabas piebilde - ne "... tikai par 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ...", bet "... par tikai 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ..."!
reezijaB:Hellou.....manā mašīnā ir pāris brīvas vietas,var pieteikties kādi lustīgi līdzbraucēji (brīdinu laicīgi-pie stūres būs blondīne)
Ja kādam ir iebildumi par to, ka pie stūres ir blondīne, varu piedāvāt vietu auto, kur pie stūres būs lisijs - katrs varēs paņemt līdzi kādu parūku vien nevēlas... (:
haralds:redakcionālas dabas piebilde - ne "... tikai par 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ...", bet "... par tikai 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ..."!
Bucis:nekad neesu bijis neviena pasacienā,mozk aizbraukt,mozk nē - kas iekļauts tajos 32-42 EUR, pumpis ir ar ko matraci piepūst?
Iekļautas vairākas lekcijas un apmācība (programmā redzams, kas tieši), zināšanu uzsūkšana, praktiskas fotogrāfēšanas darbības ar / bez modeļiem, kafija, tēja, kādas nelielas uzkodas, modeļi (tikai bildēšanai), frizieris (modeļiem - varbūt var sarunāt arī kāds fotogrāfs, lai uztaisa firzūru), make-up (sk. iepriekš), plašas telpas, laba kompānija.
Ir vērts Vēl ir kādas pāris vietas palikušas - tā, lai nebūtu pārāk liels bars.