forum.gif
Fotoplenērs Talsos!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoplenērs Talsos!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.14 17:45 labots
 citēt
Fotoplenērs "(P)iezibini Talsus!"

Talsu fotoklubs sadarbībā ar Talsu tautas namu un stribist.lv rīko

Lielāko pavasara strobistu pasākumu Kurzemē - 9 pakalnu pilsētā Talsos!

2014. gada 10. un 11. maijā Talsos notiks pirmais strobistu (zibspuldžotāju) plenērs Talsos!

36 stundas aizraujošas strobešanas kopā ar labiem pasniedzējiem un līdzīgi domājošiem tikai par 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija).

Sīkāka programma šeit: www.strobist.lv

Ir bezmaksas dzīvošanas iespējas (ar pašu matračiem un guļammaisiem)!

Vietu skaits ierobežots!

Pieteikšanās un info:

e-pasts: kporins@gmail.com
tel. 2929 3672
Publicēts: 10.04.14 22:34
 citēt
Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi
Publicēts: 11.04.14 10:11
 citēt
Lunis:Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi

Man jau arī liekas, ka šo pasākumu ir dēļ pasniedzējiem vien vērts apmeklēt! ;) Un pie reizes vēl Talsus apskatīt! Un jauno Radošo sētu :)
Publicēts: 11.04.14 10:26
 citēt
kasparspo:
Lunis:Žel ka laiki sakrīt , būtu aizlaidis iekost kopā ar Gatu un Lielo seju , Imanta smalkumus vērts arī pamācīties čalim riktīgi laba izglītība un pieredzi

Man jau arī liekas, ka šo pasākumu ir dēļ pasniedzējiem vien vērts apmeklēt! ;) Un pie reizes vēl Talsus apskatīt! Un jauno Radošo sētu :)

Nu jā tik es tai laikā jau VĒL vai TULĪT nebūšu LV līdz ar to visai problemātiski.
Publicēts: 11.04.14 10:49
 citēt
Prātoju par šāda pasāciena apmeklēšanu. Lai nebūtu garlaicīgs ceļš, varu kādus dažus interesentus aiztransportēt maršrutā Jūrmala (arī Pārdaugava) -> Talsi -> Jūrmala (arī Pārdaugava).
Publicēts: 11.04.14 10:54
 citēt
Lunis:
kasparspo:

Nu jā tik es tai laikā jau VĒL vai TULĪT nebūšu LV līdz ar to visai problemātiski.

Nekas - uzaicināsim Tevi ciemos tā pat :)
Publicēts: 11.04.14 10:55
 citēt
Zibinātāji ar lukturīšiem :D :D :D
ja zibina tad vismaz ar šādiem flašiem :grimace:
www.youtube.com...
Publicēts: 11.04.14 11:01
 citēt
Oliss:Zibinātāji ar lukturīšiem :D :D :D
ja zibina tad vismaz ar šādiem flašiem :grimace:
https://www.youtube.com/watch?v=oAkUNX5QxQw

Tad mums vajadzēs Tevi pieaicināt :D
Publicēts: 11.04.14 11:54
 citēt
Pieteicos!:face-smile:
Publicēts: 11.04.14 12:00
 citēt
Olis - tas tavs briesmonītis varētu izskatīties interesanti bildē, esi eksperimentējis?
Publicēts: 11.04.14 12:36
 citēt
kbi_kbi:Olis - tas tavs briesmonītis varētu izskatīties interesanti bildē, esi eksperimentējis?

esu ekspermentājis šitādus izmantojot kā zipspuldzes, tā kā to darija pirms 100 gadiem. Pat te agrāk ieliku bildes, kuras visi vietējie foto "gurū" nolika līdz ar zemi.
Publicēts: 11.04.14 13:53 labots
 citēt
Oliss:
kbi_kbi:Olis - tas tavs briesmonītis varētu izskatīties interesanti bildē, esi eksperimentējis?

esu ekspermentājis šitādus izmantojot kā zipspuldzes, tā kā to darija pirms 100 gadiem. Pat te agrāk ieliku bildes, kuras visi vietējie foto "gurū" nolika līdz ar zemi.

Tikai nevaig ! Pirotehniskas blices pats esmu izmantojos "PSRS ARMIJĀ" kad vajadzēj kautjko tumsā un lielā placī nobildēt:) Piemēram KUĢI jūrā vai Tankadromu naktī izgaismot:):) Man kautkur pie muteres mētājās bilde es ar 6 ģenerāļiem . Ģela bija Baltkrievijā un es izdomāju ka vajag "Osveķiķeļņuju bombu" , uzlīdu uz KPP jumta uzliku statīvu un uz ORVO 21 uzgāzu puss filmu kamēr tā raketa istenībā mēmi jaudīga aviācijas "Magnija muca" spilgtāka par sauli dega , rezultātā sanāca 3 ahhūnās bildes kuras šitiem čiekuriem ar pielika "Svinībās" pie sienas. Tad nu šiem ar mani nosjomkojās neskatoties ka visi visu laiku lamāja par "Partjizan špion" jo bija tāda spusmilitāra pleķainas lupatas bez kādām zīmotnēm un vražeskijs fočuks NIKON :):) Pietam pāris kadri vēl bija ar taka multiexsi kur visi trasiere un vzrivi redzami , isstijās sireāli. Jūrā bij līdzīgi bet tikai ar Fregati , skats ahūnais sanāca , liels smuki izgaismots kuģis ar atspulgu ūdenī uz pilnīgi mella fona kā izgriezts :):)
Publicēts: 11.04.14 18:20
 citēt
nesix:Prātoju par šāda pasāciena apmeklēšanu. Lai nebūtu garlaicīgs ceļš, varu kādus dažus interesentus aiztransportēt maršrutā Jūrmala (arī Pārdaugava) -> Talsi -> Jūrmala (arī Pārdaugava).

Ļoti ilgi gan labāk nedomā - skatos, ka pasāciens sāk diezgan strauji pildīties :) Savādāk visiem nesanāks modeles, ko bildēt :D
Publicēts: 12.04.14 13:48
 citēt
reezijaB:Pieteicos!:face-smile:

Paldies! Dalībnieku skaits aizvien vairāk pildās :)
Publicēts: 12.04.14 16:21
 citēt
Uldeens piedalīsies? Ja jā, tad tur noteikti jābūt :face-kiss:
Publicēts: 12.04.14 18:02
 citēt
Barista:Uldeens piedalīsies? Ja jā, tad tur noteikti jābūt :face-kiss:

Tad tev jājautā viņam pašam :)
Publicēts: 15.04.14 16:53 labots
 citēt
Vēl ir dažas brīvas vietas strobist.lv Talsu fotoplenērā!

Būs 5 modeles un 1 modelis :)

Sīkāka programma šeit: [url=www.strobist.lv]www.strobist.lv[/url]

Ir bezmaksas dzīvošanas iespējas (ar pašu matračiem un guļammaisiem)!

Pieteikšanās un info:

e-pasts: kporins@gmail.com
tel. 2929 3672
Publicēts: 17.04.14 10:04
 citēt
click
Publicēts: 17.04.14 10:10
 citēt
Es par 42 euro labāk nopērku vēl vienu mir-1 ar m-42 bajoneti.
Plenēri ir neslikts veids, kā dzīvajā satikties un pakomunicēt ar frīkiem no fotobloga un citiem foto entuziastiem. Bet viesu nama noīrēšanai šādai ģēlai pietiek, ja katrs pa 5 euro sametas. Labi, ja gribās vēl kādu pro ļurkščētāju pa vidu, vēl 3 vai maksimums 5 euro (KATRS) var piemest. Bet nu ne jau 42.

Un tajā arī ir īstā atbilde lielajai atsaucībai, tāpēc nevajag mākslīgi censties celt topiku ar "up"iem un "click"iem, problēma ir nevis mārketingā, bet menedžmentā, savelkot pārāk dārgas komponentes. ;)
Publicēts: 17.04.14 10:22
 citēt
32 EUR, ja piesakās laicīgi :)

Un katram pasākumam ir sava specifika - gan dzrešanai pirtī pa 5 EUR, gan šādam pasākumam, kur ir normālas, palšas telpas, kur izvēsties, modeles, make-up, firziere, labi pasniedzēji utt. :)

Maksimālais dalībnieku skaits jau šobrīd ir gandrīz sasniegts arī bez "up"iem un "click"iem - es tikai atsvaidzinu, jo varbūt ka vēl kadam ir interese.
Publicēts: 17.04.14 10:24
 citēt
Gaisma laikam nekad neko nav organizējis, ja viņam viss šķiet tik vienkārīs un lēti!
Publicēts: 17.04.14 10:31
 citēt
dansiga:Gaisma laikam nekad neko nav organizējis

Taisnība. Toties piedalījies gan dikti daudz vis visādos pasākumos, ir ko salīdzināt.
Publicēts: 17.04.14 10:34
 citēt
Gaisma:
dansiga:Gaisma laikam nekad neko nav organizējis

Taisnība. Toties piedalījies gan dikti daudz vis visādos pasākumos, ir ko salīdzināt.

Tad vari atbraukt arī uz Talsiem un salīdzināt :)
Publicēts: 17.04.14 10:36
 citēt
kasparspo: salīdzināt :)

Nav tā, ka man ar izdomu būtu tik švaki, lai neatrastu labāku veidu, kā iztērēt 42 euro.
Publicēts: 17.04.14 10:42
 citēt
Gaisma:
kasparspo: salīdzināt :)

Nav tā, ka man ar izdomu būtu tik švaki, lai neatrastu labāku veidu, kā iztērēt 42 euro.

32 EUR :) nu jā - 42 EUR, ja pierēķina ceļu līdz Talsiem :D
Publicēts: 17.04.14 11:05
 citēt
Hellou.....manā mašīnā ir pāris brīvas vietas,var pieteikties kādi lustīgi līdzbraucēji:face-smile:
(brīdinu laicīgi-pie stūres būs blondīne):face-devil-grin:
Publicēts: 17.04.14 11:26
 citēt
reezijaB:(brīdinu laicīgi-pie stūres būs blondīne):face-devil-grin:

Tad ja jāizbrauc vismaz 1 dienu iepriekš ai laicīgi tiktu līdz Talsiem :D
Publicēts: 17.04.14 11:44
 citēt
Oliss:
reezijaB:(brīdinu laicīgi-pie stūres būs blondīne):face-devil-grin:

Tad ja jāizbrauc vismaz 1 dienu iepriekš ai laicīgi tiktu līdz Talsiem :D

Novērtē blondīņu spēku pākār zemu! :D Pierādīs, ka līdz Talsiem var atbraukt arī ātrāk par stundu :)
Publicēts: 17.04.14 11:48
 citēt
Blondīnes parasti brauc ar bembjiem, bet bembjiem ātrumu nosakošās zīmes uz ceļa rāda minimālo, nevis maksimālo atļauto ātrumu. :bad_smile:
Publicēts: 17.04.14 11:55
 citēt
Gaisma:Blondīnes parasti brauc ar bembjiem, bet bembjiem ātrumu nosakošās zīmes uz ceļa rāda minimālo, nevis maksimālo atļauto ātrumu. :bad_smile:

Par bembi uzminēji:face-grin:
Par zīmēm -tas ,priekš manis,jaunums:grimace:
Publicēts: 17.04.14 11:56
 citēt
Tas tāds nerakstīts likums, un gan jau arī Tu viņu intuitīvi ievēro. :bad_smile:
Publicēts: 22.04.14 12:00
 citēt
redakcionālas dabas piebilde - ne "... tikai par 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ...", bet "... par tikai 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ..."! :face-sad:
Publicēts: 23.04.14 22:35
 citēt
reezijaB:Hellou.....manā mašīnā ir pāris brīvas vietas,var pieteikties kādi lustīgi līdzbraucēji:face-smile:
(brīdinu laicīgi-pie stūres būs blondīne):face-devil-grin:

Ja kādam ir iebildumi par to, ka pie stūres ir blondīne, varu piedāvāt vietu auto, kur pie stūres būs lisijs - katrs varēs paņemt līdzi kādu parūku vien nevēlas... (:
Publicēts: 24.04.14 00:53
 citēt
nekad neesu bijis neviena pasacienā,mozk aizbraukt,mozk nē - kas iekļauts tajos 32-42 EUR,
pumpis ir ar ko matraci piepūst?:face-grin:
Publicēts: 24.04.14 06:54
 citēt
Bucis:nekad neesu bijis neviena pasacienā,mozk aizbraukt,mozk nē - kas iekļauts tajos 32-42 EUR,

Šādi pasakumi ir laba lieta. Ja sakarīga publika, tad no tās var iegūt tik pat daudz kā no pašiem lektoriem!
Publicēts: 24.04.14 12:43
 citēt
Bucis:nekad neesu bijis neviena pasacienā,mozk aizbraukt,mozk nē - kas iekļauts tajos 32-42 EUR,

Plaušas arī vajag vēdināt:face-grin:
Publicēts: 24.04.14 13:50
 citēt
haralds:redakcionālas dabas piebilde - ne "... tikai par 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ...", bet "... par tikai 32 EUR (līdz 1.maijam) / 42 EUR (pēc 1.maija) ..."! :face-sad:

Galvenais, ka summa pareiza :)
Publicēts: 24.04.14 13:53 labots
 citēt

Iekļautas vairākas lekcijas un apmācība (programmā redzams, kas tieši), zināšanu uzsūkšana, praktiskas fotogrāfēšanas darbības ar / bez modeļiem, kafija, tēja, kādas nelielas uzkodas, modeļi (tikai bildēšanai), frizieris (modeļiem - varbūt var sarunāt arī kāds fotogrāfs, lai uztaisa firzūru), make-up (sk. iepriekš), plašas telpas, laba kompānija.

Ir vērts :) Vēl ir kādas pāris vietas palikušas - tā, lai nebūtu pārāk liels bars.

Pumpis gan nav :(
Publicēts: 24.04.14 13:54
 citēt
Ritz:

Šādi pasakumi ir laba lieta. Ja sakarīga publika, tad no tās var iegūt tik pat daudz kā no pašiem lektoriem!

Pagaidām izskatās, ka gan lektori, gan publika būs labu labā!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):