Sveicieni 3dienā Saņēmu uzaicinājumu uz radošo darbnīcu (www.tastytelpa.lv). "Ja ar lomogrāfiju Tu saskaries pirmo reizi, tad šī darbnīca pavisam noteikti ir piemērota Tev: tā ir Tava iespēja iepazīt plastikas fotokameru Diānu un fotogrāfēšanu ar 120 formāta filmiņu! ...."
Interesanti būtu dzirdēt blogeru domas (pieredze) par (ar) lomogrāfiju (lomography.lv...).
Mana pieredze ka LV nav lomogrāfijas , ir cilvēki kuri nemāk apieties ar tehniku un neko nejēdz no kompenes un krāsas VIENĪGAIS cilvēks kurš man tur likās pēc bildēm VOU pēc tuvākas iepazišānās izrādijās LEITIS kurš tur nez kā bija ieklīdis pie lūzeriem
He, he! Kā iedomājos Diānu... Discovery rādīja sižetu par Meksikas priekšpilsētas čigānu koloniju... tur vīreļi braukāja ar paštaisītiem braucamrīkiem- rāmis, sēdeklis vaļējs motors un stūre, aizmugurē kaste, piekrauta ar kaudzi ar visādu miskasti... un viņi savus braucaomos lepni sauca par DIĀNĀM... pat dziesmu bija sacerējuši...
man reiz bija draudzne vārdā Anna, kad viņa mani pameta, es stājos sakaros ar citu skuķi, vārdā Diāna. jautri, ka viņas vārds angliski skanēja kā: Die, Anna!
RudeWolf:Nu ko- jāpako ārā savus Haseļus, lai parādītu, ko tā filma dara. Kā nekā T pārklājums satrieks pīšļos plastmasu.
Ja nopietni, tad lomogrāfija ir fotogrāfija. Un uz to attiecas tie paši estētikas likumi, kas uz jebkuru citu attēlu strādā.
estētikas likumi *uz attēlu* strādā 99x mazāk kā attēla būvēšanas paņēmieni - turklāt strādā ne tikai uz bildām ko sabiedrībā pieņemts saukt par * estētiskām*
alvils:man reiz bija draudzne vārdā Anna, kad viņa mani pameta, es stājos sakaros ar citu skuķi, vārdā Diāna. jautri, ka viņas vārds angliski skanēja kā: Die, Anna!
Zin,par skuķi vārdā Diana man daļa maza.Bet par Annu manu pašreizējo sekspartneri sauc.Vai tik nebūsim rados?
drošs nevar būt..... - viecha jau tajos gados kad gadās pa meitas vecuma beibei a alvils tajos, kad vienaudzes vēl nav aptvērušas, ka laika dzimumdzīves iemaņu uzčārdžēšanai vairs nav daudz - attiecīgi advancēto puišu *new generation* izvēlas vecākas
Maris, arii pat man ir bijushas paarspiileetas vecuma starpiibas, pie kam abos virzienos... Kopumaa sanaak plasha amplituuda. Piem., piemineetaa Anna bija par mani 7 gadus jaunaaka, bet Diaana jau vairs tikai divus vai triis...
Rude, nu, kā to ņem... Atsevišķos gadījumos otrādi... vienāds vecums meinstrīms, visparastākā štelle, tipa kā ziepīts ar naga lieluma matriciņu, 3 gadu starpība varētu būt 1.6x corps, 7 gadi, tas jau tāds normāls FF, bet gadi 10 reāla štelle - tākā midformāts.
noveerotaaja:Parakņājoties nedaudz pa bloga apcirkņiem atradās arī kāds grauds par lomogrāfiju www.fotoblog.lv...
JĀ tā ir , un kas smieklīgi VIŅIEM sanāk , bet MUMS NĒ Kā kāds koleģis reiz teica MĒRKAĶIS nav cilvēks viņš vienmēr noraus gatavo banāku un sūdu mute nebāzīs. Šiem pat neskatoties un uz dulo SANAK ta lai butu sko smuki sakartot MUMS NĒ