forum.gif
Sigma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.14 19:54
 citēt
Maris:
kpacku:
www.laptop.lv...
www.flickr.com...
bildes - pa mani gaumei, kas, protams, nenozīmē, ka man būs tādas pašas :face-grin:

Bilde jau tur viena - ja uzliksi pentaksim šo stiklu, pieiesi kādam ūsainim metru pusotru attālumā un atvērsi fragmu vaļā, tad būs tieši tā.

es apskatījos arī pārējās bilžas ar šo objektīvu gan pixelpepperā, gan flickrā
Publicēts: 17.04.14 22:22
 citēt
Schneider:
Uzprasi Vaardam, viņam jābūt FA 28/2,8

Bzh:
21mm f3.2 Limited (ja nemaldos, Vārdam mīļākais stikls) :)

vai Vaarda bildes ir kkur apskatāmas internetā :face-glasses:?
Publicēts: 17.04.14 23:16
 citēt
Bet kads prikols ir saskatīties labu autoru bildes, sacerēties, ka tagad nopirktais objektīvs būs šedevru stikls un pēc tam vilties, ka rezultāti nav tādi, kā iepriekš skatītajās citu autoru bildēs?
Manuprāt, pareiza shēma būtu - patērētajs izdomā, saprot +/- ko viņam vajag, tad iet dxomark lapā un, pēc vajadzīgajiem kriterijiem, atlasa objektīvus un salīdzina to tehniskos raksturlielumus un, izdarot attiecīgos secinājumus, veic apdomātu pirkumu.
Publicēts: 18.04.14 10:42
 citēt
+1000.
Daudz ko nosaka arī konkrēta autora fotografēšanas maniere, es te jau kādu laiku iepriekš strīdējos par vajadzību/nevajadzību pēc pilna caumura 1,2. Ja es pamatā fotografēju tik dabasskatus un reportāžas ar pāris stopus aizgrieztu fragmu, kāds portretists, to nepamanījis, ilgi brīnīsies, ka tas pats objektīvs viņam dod ārā citādu bildi.
Publicēts: 18.04.14 12:34 labots
 citēt
TomsL:

Schneider:

es arī testu bildes skatos, kur redzami iespējamie blakusefekti, ne tikai smukumbildes. skatot citu bildes, īpaši, ja zinami EXIF dati, var arī ieraudzīt tādas objektīva iezīmes, kas pašam nepatīk. tā ka savu prikolu es šajā procesā varu rast. diemžēl, tehniskos raksturlielumus es salīdzināt nevaru, jo nesaprotu.

Vaarda bildes gribas redzēt arī tāpēc, ka vispār nekad nav redzētas, kaut arī viņš izklausās pēc pieredzējušā fotogrāfera. Katrā ziņā, atbildes uz maniem jautājumiem viņš nav liedzis un ar padomu ir palīdzējis. :face-smile:
Publicēts: 21.04.14 16:00
 citēt
Njusss... iraid kādi secinājumi pa lieldienām varbūt ienākušies...?
Publicēts: 21.04.14 16:26
 citēt
wiencmuzikanc:Njusss... iraid kādi secinājumi pa lieldienām varbūt ienākušies...?

Lieldienās cita Sigma izmēģināta, ko ņemt līdzi ceļojumā :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas