Es laikam nedaudz pārcentos......man sanāca 38km,atbraucu mājās ap 16 pakaļa jēla,turp braukt bija o.k......atpakaļ pret vēju,diez kas nav,plus vēl mugursoma ap 10kg.Rītdien laikam būs jautri!DD
Es drusku nenovērtēju laika apstākļus.. D-krekls ir par "plānu" šim laikam (vai arī es par ātru braucu ). Bet citādi ap 40km - Teika-Magnaļsalas mols-Teika
Bzh:Es drusku nenovērtēju laika apstākļus.. D-krekls ir par "plānu" šim laikam (vai arī es par ātru braucu ). Bet citādi ap 40km - Teika-Magnaļsalas mols-Teika
UldisMuzikants:paklau, kā gan lai iekaroju doties velobraucienā ar personu, kas sevi identifocē ar tik traku smaidu, KO!?? Velo man ir un patīk braukalēt bildējot.
UldisMuzikants:paklau, kā gan lai iekaroju doties velobraucienā ar personu, kas sevi identifocē ar tik traku smaiedu, KO!?? Velo man ir un patīk braukalēt bildējot.
Mierīgi.....tas ir no sērijas neskati vīru pēc cepures!būs interese pabraukāties....sastādīt kompāniju....dod ziņu,nākamnedēļ došos atkal,tikai vēl nezinu kādā dienā!