forum.gif
fotoplenērs pie Usmas ezera
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotoplenērs pie Usmas ezera
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.10 14:26
 citēt
Studija ATFOTO piedavā fotoplenēru “Usma 2010”.Programmā fotogrāfēšanas praktiskie aspekti un makslinieciskās izteksmes līdzekļu izmantošana fotogrāfijā.Darbs ar modeli, dabas fotografēšana, fotogrāfiju pēcapstrāde. Tiek aicināti fotoentuziasti arī bez priekšzināšanām! Norises laiki : 28.08.2010-29.08.2010 ( sestdien,svētdien). Dzīvošana atpūtas kompleksā “Godeļi” Usmas ezera krastā ,
(4 x ēdināšana, gultas, duša, pirts ,visas ērtības ). Dalības maksa 55.Ls.
tālr.29211197
www.atfoto.lv
aivarstip@inbox.lv
Publicēts: 19.08.10 14:35
 citēt
Dalības maksa... :anger::amazing::what:
Publicēts: 19.08.10 14:36
 citēt
daargi
Publicēts: 19.08.10 14:42
 citēt
Nav pa lēto, bet modele, make up speciālists, visas ērtības, pirts , ēdināšana, kaut kā savācas. Bet varu piedāvāt būtisku atlaidi, ja kāds brauc ar savu auto un ir gatavs paņemt līdzbraucējus :)
Publicēts: 19.08.10 14:42
 citēt
Tāpat pietiks entuziastu, kuri brauks vadoties pēc savā galvā iedomāta teksta, ka šis pasākums mani padarīs profesionālu.
Publicēts: 19.08.10 14:47
 citēt
Jebkuram domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka šis pasākums nav domāts, lai iegūtu augstākā līmeņa profesionālo izglītību divās dienās face-glasses:
Publicēts: 19.08.10 14:49
 citēt
Galvenais, lai ir opcija un upgrade fočukam - šedevra poga :D

bet ja nopietni, tad man gan nelikas, ka cena būtu dārga ņemot vērā visu iekļauto... diemžēl pats netikšu, jo 28.08. pašam jāpiedalās sacensībās un pie viena vēl jāfočē...
Publicēts: 19.08.10 14:50
 citēt
jebkursh pasakums ir pieredze. uz pieredzi balstas izpraten un darba rezultats. Artcamp maksaja tikpat un 200 cilveki savaacaas.
laiki neder, citadi padomatu. patik "modele un daba" variants, nevis tikai 1 vai otrs.
Publicēts: 19.08.10 15:39
 citēt
darbs ar modeli - tas man kaut ko atgādina... :D
Publicēts: 19.08.10 15:44
 citēt
Romis:darbs ar modeli - tas man kaut ko atgādina... :D

mhmmm... :face-grin:
Publicēts: 19.08.10 16:06
 citēt
Sesdien rallijs Liepaja man ta liekas...

:face-wink:
Publicēts: 19.08.10 16:07
 citēt
Saka jau, ka viens un tas pats objekts var izsaukt dažādas asociācijas - atkarībā no indivīda iekšējās pasaules, pieredzes un attīstības līmeņa :face-grin:
Publicēts: 19.08.10 17:15 labots
 citēt
Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās:face-wink:
Publicēts: 19.08.10 17:24
 citēt
Lunis:Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās:face-wink:
:D Pierēķini tricāru (ja ne polķiņņiku) vēl ceļam, na-haļavu šitādu baronu diez vai kāds vedīs... :D
Publicēts: 19.08.10 17:39
 citēt
Lunis:Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās:face-wink:

Jega braukt baleties un teret naudu uz lekcijam ko tu gandriz katru reizi te stasti, var vienkarsi tapat jauki pastradat nopelnit vairak un atkal ienakot bloga kartigi izsmieties...:face-wink::face-grin:
Publicēts: 19.08.10 17:42 labots
 citēt
ritikoff:
Jega braukt baleties un teret naudu uz lekcijam ko tu gandriz katru reizi te stasti, var vienkarsi tapat jauki pastradat nopelnit vairak un atkal ienakot bloga kartigi izsmieties...:face-wink::face-grin:

Vecīt 4 x ēdināšana, gultas, duša, pirts ,visas ērtības maksa 55.Ls. , man tak neviens nespiež iet uz Lekcijām es brauktu patusēt :):) Ceļš uz Usmu + ~5Ls ja samētās kompanija un JAUKI PAVADĪTS LAIKS:face-wink::face-grin: Naupatās ARTcamps , tas tak ar bij viens liels tuss , gribi mācies negribi nemacies , vakarā jebkurā gadījumā dejas un pirts Mož pa burzmu ko noderīgu ar uzzinu:):) Nav jau spiesta lieta apmeklēt lekcijas BET ja nu pekšņi smuka gudra vitrāžiste vai kāds talantīgs feiss asistents pamanāms:) Taka šaka 50Ls priekš pilnas pansijas man zini ir kā kruiss zaļumos atslodze no biznesa rutīnas:)
Publicēts: 20.08.10 01:07
 citēt
ATF:Jebkuram domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka šis pasākums nav domāts, lai iegūtu augstākā līmeņa profesionālo izglītību divās dienās face-glasses:

radās iespaids, ka 7 jau gan viss būs štokos :face-kiss:
Publicēts: 20.08.10 07:50
 citēt
pag, par to naudu seksiņš arī būs, vai jāpiemaksā atsevišķi?:D
Publicēts: 20.08.10 07:54
 citēt
Iespējams piebraukšu svētdien,sen neesmu Aivaru dzīvajā redzējis.
Publicēts: 20.08.10 09:43
 citēt
imgfoto:pag, par to naudu seksiņš arī būs, vai jāpiemaksā atsevišķi?:D

atgādināji anekdoti par igauņiem...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):