Studija ATFOTO piedavā fotoplenēru “Usma 2010”.Programmā fotogrāfēšanas praktiskie aspekti un makslinieciskās izteksmes līdzekļu izmantošana fotogrāfijā.Darbs ar modeli, dabas fotografēšana, fotogrāfiju pēcapstrāde. Tiek aicināti fotoentuziasti arī bez priekšzināšanām! Norises laiki : 28.08.2010-29.08.2010 ( sestdien,svētdien). Dzīvošana atpūtas kompleksā “Godeļi” Usmas ezera krastā , (4 x ēdināšana, gultas, duša, pirts ,visas ērtības ). Dalības maksa 55.Ls. tālr.29211197 www.atfoto.lv aivarstip@inbox.lv
Nav pa lēto, bet modele, make up speciālists, visas ērtības, pirts , ēdināšana, kaut kā savācas. Bet varu piedāvāt būtisku atlaidi, ja kāds brauc ar savu auto un ir gatavs paņemt līdzbraucējus
Galvenais, lai ir opcija un upgrade fočukam - šedevra poga
bet ja nopietni, tad man gan nelikas, ka cena būtu dārga ņemot vērā visu iekļauto... diemžēl pats netikšu, jo 28.08. pašam jāpiedalās sacensībās un pie viena vēl jāfočē...
jebkursh pasakums ir pieredze. uz pieredzi balstas izpraten un darba rezultats. Artcamp maksaja tikpat un 200 cilveki savaacaas. laiki neder, citadi padomatu. patik "modele un daba" variants, nevis tikai 1 vai otrs.
Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās
Lunis:Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās
Pierēķini tricāru (ja ne polķiņņiku) vēl ceļam, na-haļavu šitādu baronu diez vai kāds vedīs...
Lunis:Butu man laiks aizbrauktu patusēt prieka pēc un nopeldēties. Kas tas ir 50Ls 2h darba alga. viens bilduks kalendāram vai kautkāda lēta stundīga sesija. Taka kam gribas un ir laiks droši uz tussu , kam nav neka bet galvenais velmes tas var gulēt mājās
Jega braukt baleties un teret naudu uz lekcijam ko tu gandriz katru reizi te stasti, var vienkarsi tapat jauki pastradat nopelnit vairak un atkal ienakot bloga kartigi izsmieties...
ritikoff: Jega braukt baleties un teret naudu uz lekcijam ko tu gandriz katru reizi te stasti, var vienkarsi tapat jauki pastradat nopelnit vairak un atkal ienakot bloga kartigi izsmieties...
Vecīt 4 x ēdināšana, gultas, duša, pirts ,visas ērtības maksa 55.Ls. , man tak neviens nespiež iet uz Lekcijām es brauktu patusēt Ceļš uz Usmu + ~5Ls ja samētās kompanija un JAUKI PAVADĪTS LAIKS Naupatās ARTcamps , tas tak ar bij viens liels tuss , gribi mācies negribi nemacies , vakarā jebkurā gadījumā dejas un pirts Mož pa burzmu ko noderīgu ar uzzinu Nav jau spiesta lieta apmeklēt lekcijas BET ja nu pekšņi smuka gudra vitrāžiste vai kāds talantīgs feiss asistents pamanāms Taka šaka 50Ls priekš pilnas pansijas man zini ir kā kruiss zaļumos atslodze no biznesa rutīnas