Man ir. Nopirku pirms gada. Agrāk biju fotogrāfējusi ar 360D. Esmu ļoti apmierināta Ļoti patīk kustāmais ekrāns. Ērta fotogrāfēšana no grūtiem leņķiem.
No ergonomikas viedokļa 60D ir teicama kamera. Ir bijušas arī 600D, kā arī ar 7D un 6d, kas ir dārgākas, tomēr lietošanas ērtumā par labāku esmu atzinis tieši 60d. Var jau piekasīties pie kameras .jpeg bilžu kvalitātes, pie ne visai plaša dinamiskā diapazona un graudainuma virs ISO 1000, bet visādi citādi - teicama kamera. Katrā ziņā cenu starpība starp 600d un 60d nav tik liela, lai iespringtu uz to - 60D labāk guļ rokās un slēdža skaņa arī daudz patīkamāka. Tas, ka nav magnija korpuss, kā dārgākajām kamerām, ir nieks, toties uz korpusa stūriem ar laiku neizveidojas pamanāmi krāsas nodilumi. Man pašam 60D pa 3 gadiem nav ne gļukojusi, ne citas problēmas bijušas.
Zalamans:No ergonomikas viedokļa 60D ir teicama kamera. Ir bijušas arī 600D, kā arī ar 7D un 6d, kas ir dārgākas, tomēr lietošanas ērtumā par labāku esmu atzinis tieši 60d. Var jau piekasīties pie kameras .jpeg bilžu kvalitātes, pie ne visai plaša dinamiskā diapazona un graudainuma virs ISO 1000, bet visādi citādi - teicama kamera. Katrā ziņā cenu starpība starp 600d un 60d nav tik liela, lai iespringtu uz to - 60D labāk guļ rokās un slēdža skaņa arī daudz patīkamāka. Tas, ka nav magnija korpuss, kā dārgākajām kamerām, ir nieks, toties uz korpusa stūriem ar laiku neizveidojas pamanāmi krāsas nodilumi. Man pašam 60D pa 3 gadiem nav ne gļukojusi, ne citas problēmas bijušas.
Sory, 6D ir pavisam cita klase, tas ir FF, un rezultāts būs pavisam cits ne kā no crop kameras, tā kā to te var nejaukt iekšā.
2007. gadā sāku ar 400D, pienāca krīze un bija pārtraukums, tad kopš 2011.gada lietoju 60D. Kad pirku, tad domāju 60D vai 7D, tā kā 60D bija grozāms ekrāns un vēl dažas fīčas, kā arī abas kameras bija crop variants, tad domāju ieekonomēšu un nopirkšu 60D. Visus šos 3 gadus strādā bez problēmām. Izmantoju gan filmēšanai gan fočēšanai, vnk ideāli, esmu ļoti apmierināts ar šo pirkumu Jā, un rokā daudz ērtāk kā 400D