forum.gif
beltpacks jeb jostas somas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / beltpacks jeb jostas somas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.10 15:04 labots
 citēt
kāds lieto? skatos ir šādi tādi modeļi gan lowepro piedāvājumā gan citām fotosomu firmām. gribētos dzirdēt cik ērti uttt. kādi modeļi tiek lietoti. konkrēti interese par tādu somu kurā ieiet kamera ar uzskrūvētu objektīvu un vēl kāds objektīvs un zipene piemēram

dažas bildes iedvesmai

Publicēts: 19.08.10 15:42 labots
 citēt
Man personīgi jostas somas kā tādas nepatīk un ja vēl pāriks kāgā sakrauj iekšā, tad vipār vāks :)
Publicēts: 19.08.10 15:49
 citēt
smartins:Man personīgi jostas somas kā tādas nepatīk un ja vēl pāriks kāgā sakrauj iekšā, tad vipār vāks :)

protams ka viņas nav ikdienas lietošanai paredzētas. iedomājos ka iespējams ērtāk lietot tādu kautkādos pārgājienos pa visādiem bebrārijiem utt. uz vēdera arī ērtāk ar tādu līst (ērtāk no tās somas kautko paņemt guļot)
Publicēts: 19.08.10 15:54
 citēt
Interesanti, vai ryanairs šito somu skaita pie somas vai nē... :)
Publicēts: 19.08.10 16:01
 citēt
Bzh:Interesanti, vai ryanairs šito somu skaita pie somas vai nē... :)

pofig. lidot netaisos nekur.
Publicēts: 19.08.10 16:33
 citēt
Par to vai uz vēdera ar tādu līst ir ērtāk, es tomēr šaubos.. :) Bet pa čūskulājiem brienot tas gan varētu būt parocīgāk.
Publicēts: 19.08.10 16:39 labots
 citēt
Es intensīvi lietoju dažādus modeļus , beigās aizdevu kolēģis Annai un šai Romā nospēra ar visus viņas tehniku. Kopš tā laika slinkums pirkt jaunu un pašam vaors nav jaskaraida. ĻOTI erta lietošanā mantiņa reportāžām un kāzām. To ko nospēra bij bix lielāka Domke ražojums vairāk kabatu ar jostā un varēj iamzntot arī kā mugureni.
Publicēts: 19.08.10 16:44 labots
 citēt
Lietoju ThinkTank jostu ar dažādiem moduļiem atkarībā no tā kur un ko bildēju. Var pielikt dažādus moduļus - dažādiem objektīviem, fotoaparātiem un citiem sīkumiem. Ir pat kabata 300/2.8 objektīvam. Diezgan ērti staigājot pa mežu un sporta pasākumos.

Uz vēdera gan ar to līst nav iespējams normāli. Jāņem nost. Bet var vilkt līdzi
Publicēts: 19.08.10 16:56
 citēt
hmm. nu a ja uzgriež uz muguras to somu ar visiem moduljiem domaa ka nevareetu uz veedera paarvietoties?
Publicēts: 19.08.10 17:07 labots
 citēt
zo:hmm. nu a ja uzgriež uz muguras to somu ar visiem moduljiem domaa ka nevareetu uz veedera paarvietoties?

nav ērti, turklāt parasti daudz dažādu moduļu. un jāsatraucas par dubļiem un ūdeni. ne vienmēr sanāk līst pa sausu zemi - dubļi, ūdens, purvi, smiltis. Tās ir tipiskākas vides
Publicēts: 19.08.10 17:10
 citēt
ak34:
zo:hmm. nu a ja uzgriež uz muguras to somu ar visiem moduljiem domaa ka nevareetu uz veedera paarvietoties?

nav ērti, turklāt parasti daudz dažādu moduļu. un jāsatraucas par subļiem un ūdeni. ne vienmēr sanāk līst pa sausu zemi - dubļi, ūdens, purvi, smiltis. Tās ir tipiskākas vides

ok. ticēšu tev.
Publicēts: 19.08.10 20:06
 citēt
Es kā reiz gribu iepirkt šo - products.lowepro.com... , manuprāt, ja uz muguras vēl jāuzliek lielā mugursoma, tad šis ir labākais variants!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):