forum.gif
Tv24 un OTV shkiet gana labs ... ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tv24 un OTV shkiet gana labs ... ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.05.14 20:34
 citēt
....?
Publicēts: 07.05.14 20:36
 citēt
Neskatos.
ReTV gan skatos.
Publicēts: 07.05.14 20:49
 citēt
sazi par ko jūs tur muldat.........debesis jālūr,gaisma ir,vai nav. Viss
Publicēts: 07.05.14 20:51
 citēt
Schneider:Neskatos.
ReTV gan skatos.

Tur laikam vairaak fucktologijas...
Publicēts: 07.05.14 20:54
 citēt
Ūja, kurš vēl TV skatās vispaŗ? :face-glasses:
Publicēts: 07.05.14 20:56
 citēt
Rolands66:sazi par ko jūs tur muldat.........debesis jālūr,gaisma ir,vai nav. Viss

Roli, beidz dziit kvantitaati, atslaabsti, saac koncentreet vairaak vienam momentam..IMHO
Publicēts: 07.05.14 20:59
 citēt
ImkaSm:Tur laikam vairaak fucktologijas...

Tur ir vienkārši ziņas, bet tevis minētos esmu pāris reizes ieslēdzis, tik kaukādi, gudrus tēlojoši, onkuļi pie galda lej ūdeni par man svešām problēmām. Vairāk tur nekā nav.
Publicēts: 07.05.14 21:03 labots
 citēt
ImkaSm:
Rolands66:sazi par ko jūs tur muldat.........debesis jālūr,gaisma ir,vai nav. Viss

Roli, beidz dziit kvantitaati, atslaabsti, saac koncentreet vairaak vienam momentam..IMHO

Labi,kā reiz pabeidzu 1 etapu www.latvianstories.com...

varu iet mēģināt palūrēt kādu PTP pakoncentrēties uz kādu naida momentu..............vai nabas čakru un atslābt :D
Publicēts: 07.05.14 21:04
 citēt
Schneider:
ImkaSm:Tur laikam vairaak fucktologijas...

Tur ir vienkārši ziņas, bet tevis minētos esmu pāris reizes ieslēdzis, tik kaukādi, gudrus tēlojoši, onkuļi pie galda lej ūdeni par man svešām problēmām. Vairāk tur nekā nav.

Nu tikkko , viņi pa starpai, arī izmuldās kaut ko veselīgu...
knapi moderātors savācās... :face-grin:
Publicēts: 07.05.14 21:06
 citēt
Roli , visu cieņu Tavam Darbam...
bet labāk mazāk , bet akcentētāk...:face-smile:
Publicēts: 07.05.14 21:07
 citēt
Garlaicīgi gaidīt to starpu, kad būs kas veselīgs. Tāpat kā bē-bē-brokastīs uzminēt brīdi, kad tad 6 stundās būs vienīgais, īsti smieklīgais joks.
Publicēts: 07.05.14 21:07
 citēt
tā starp citu 0,5 jau ir iekšā, ne parak nopietni lūdzu mani uztvert...:face-grin:
Publicēts: 07.05.14 21:09
 citēt
bē bē brokastis jau sen ir miris, kad viņiem uzbrauca...
netici? uzprasi Fredim...
 citēt
Tad atliek arī man izēst 0,5, bet pa to laiku tu būsi paspējis jau 1,0, akal nesapratīsimies, vai arī vispār aplūzt...
 citēt
ImkaSm:Roli , visu cieņu Tavam Darbam...
bet labāk mazāk , bet akcentētāk...:face-smile:

Vārds vietā 26 bildēs domes boss,22 vietniece

www.lielvarde.lv...

man vēl augt un augt. HAIL! :D
Publicēts: 07.05.14 21:12
 citēt
Neesmu klausījies nekad, ja neskaita pāris reizes, kad bija jāatrodas telpā, kur tā reportāža no mērkaķu būra jau skan. Fredi cienīju tikai TV zobāksta Freda laikā, kad aizgāja uz tiem tukšvāvuļiem un sāka rakstī 5.klases sienas avīzes dzejoļu vērtus tekstus savām dziesmām, man viņš pārstāja eksistēt.
Publicēts: 07.05.14 21:15
 citēt
Schneider:Neesmu klausījies nekad, ja neskaita pāris reizes, kad bija jāatrodas telpā, kur tā reportāža no mērkaķu būra jau skan. Fredi cienīju tikai TV zobāksta Freda laikā, kad aizgāja uz tiem tukšvāvuļiem un sāka rakstī 5.klases sienas avīzes dzejoļu vērtus tekstus savām dziesmām, man viņš pārstāja eksistēt.

Esi iecietīgāgs !
Publicēts: 07.05.14 21:16
 citēt
Schneider:Tad atliek arī man izēst 0,5, bet pa to laiku tu būsi paspējis jau 1,0, akal nesapratīsimies, vai arī vispār aplūzt...

Labs !
:face-grin: Taisnība , laikam , būs...
Publicēts: 07.05.14 21:18
 citēt
www.lielvarde.lv...
nu ārprāts ... kā Tu to velc...:face-crying:
Publicēts: 07.05.14 21:21
 citēt
ImkaSm:www.lielvarde.lv...
nu ārprāts ... kā Tu to velc...:face-crying:

Ar mani tam nav nekāda sakara :D
Publicēts: 07.05.14 21:25
 citēt
zyalt.livejournal.com...
this like me...
Publicēts: 07.05.14 21:28
 citēt
šitas džeks , jau sāk atgādināt lielu biznes projektu. cik tur neatkarības , vairs nesaprotu... bet kruta vinnsh strādā ?
Publicēts: 07.05.14 21:31
 citēt
Кстати, важный этический вопрос. Формально это же мужская грудь, значит, фото с ней можно публиковать открыто? Или уже не мужская?
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.05.14 21:34
 citēt
Varlamovu jau Maidans uzrāva zenītā,kaut gan bildē pa pasauli jau sen
Publicēts: 07.05.14 21:39
 citēt
OTV ir pilnīgs sviests :D
ReTv pat citreiz inteesantus sižetus rāda :)
Publicēts: 07.05.14 22:02
 citēt
Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...
Publicēts: 07.05.14 22:51
 citēt
versatile:Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...

man ļoti intresē , kas viņu sposnorē ? ja vari, padalies...
Publicēts: 08.05.14 02:14
 citēt
Kas tie par TV tādi ira?
Publicēts: 08.05.14 07:57 labots
 citēt
ImkaSm:
versatile:Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...

man ļoti intresē , kas viņu sposnorē ? ja vari, padalies...

Neesmu iedziļinājies, bet cik saprotu, viņam ir savs bizness. Plus daļu reportu izveidi varētu segt arī viņa izveidotais fonds, kura darbība ir pilsētvides attīstība
Publicēts: 08.05.14 09:26 labots
 citēt
Domāju, ka pie viņa apmeklētības, reklāmas ienākumi ir gana solīdi. Kādreiz šams nodarbojās ar komerciālo aerofoto, cik zinu - bija viens no pirmajiem plašāk zināmajiem, kas lidināja pie helīša piesietu 5D II, kad vēl nebija mazo un vieglo kameriņu - vismaz vienu arī noslīcināja, cik zinu.
Pēc Maidana viss runets, tb tā redzamākā - pastulbā daļa - brēca, ka maksā šim amerikosi :D
Kaut kas ir arī noteikti caur tiem Gorodskie Proekti, par kuriem R_J raksta. Bet detaļas, protams, nezinu.

Labots:
Илья́ Алекса́ндрович Варла́мов (7 января 1984, Москва) — российский[1] бизнесмен — основатель рекламно-девелоперского агентства iCube. Более известен как блогер-фотолюбитель. (..) В 2008 году фирма Варламова занимала офис в центре Москвы общей площадью 500 м², а в её штате состояло 50 человек. Фирма не берет заказов стоимостью менее $10 000 и является рекламно-девелоперским агентством полного цикла

ru.wikipedia.org...
Publicēts: 08.05.14 10:10 labots
 citēt
Vēl jau viņa firma Krievijā tirgo Peugeot velosipēdus. Vai viņam ir ekskluzīvas tiesības uz to tirdzniecību, nezinu.

Labots: Nu ja, apskatījos to wiki linku, tur arī velosipēdu tirdzniecība ir pieminēta.

Vislabāk no wiki man šitas patika :)

"О некоторых обстоятельствах организации и становления своего бизнеса рассказал в одном из интервью сам Варламов[4] :

« Сначала мне было лень делать диплом. И я собрал архитектурную студию, чтобы она его делала. Похоже, у меня есть организаторские способности (…) в 2000 году появилась другая компания, которая занялась компьютерной визуализацией. И она стала крупнейшей в России. А потом мне вообще стало лень работать. И я построил такую вертикаль власти, чтобы тратить на работу не больше 20% времени. Так сейчас и живу. Путешествия, спорт — это в основном, работа — по минимуму. » "
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):