Tur ir vienkārši ziņas, bet tevis minētos esmu pāris reizes ieslēdzis, tik kaukādi, gudrus tēlojoši, onkuļi pie galda lej ūdeni par man svešām problēmām. Vairāk tur nekā nav.
Tur ir vienkārši ziņas, bet tevis minētos esmu pāris reizes ieslēdzis, tik kaukādi, gudrus tēlojoši, onkuļi pie galda lej ūdeni par man svešām problēmām. Vairāk tur nekā nav.
Nu tikkko , viņi pa starpai, arī izmuldās kaut ko veselīgu... knapi moderātors savācās...
Neesmu klausījies nekad, ja neskaita pāris reizes, kad bija jāatrodas telpā, kur tā reportāža no mērkaķu būra jau skan. Fredi cienīju tikai TV zobāksta Freda laikā, kad aizgāja uz tiem tukšvāvuļiem un sāka rakstī 5.klases sienas avīzes dzejoļu vērtus tekstus savām dziesmām, man viņš pārstāja eksistēt.
Schneider:Neesmu klausījies nekad, ja neskaita pāris reizes, kad bija jāatrodas telpā, kur tā reportāža no mērkaķu būra jau skan. Fredi cienīju tikai TV zobāksta Freda laikā, kad aizgāja uz tiem tukšvāvuļiem un sāka rakstī 5.klases sienas avīzes dzejoļu vērtus tekstus savām dziesmām, man viņš pārstāja eksistēt.
Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...
versatile:Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...
man ļoti intresē , kas viņu sposnorē ? ja vari, padalies...
versatile:Varlamovu jau sen ik pa laikam palasu. Bet jā, čalis lietām pieiet ar biznesa funktieri, bija labs raksts viņam par to kas un kā menedžē viņa blogus un soctīklus...
man ļoti intresē , kas viņu sposnorē ? ja vari, padalies...
Neesmu iedziļinājies, bet cik saprotu, viņam ir savs bizness. Plus daļu reportu izveidi varētu segt arī viņa izveidotais fonds, kura darbība ir pilsētvides attīstība
Domāju, ka pie viņa apmeklētības, reklāmas ienākumi ir gana solīdi. Kādreiz šams nodarbojās ar komerciālo aerofoto, cik zinu - bija viens no pirmajiem plašāk zināmajiem, kas lidināja pie helīša piesietu 5D II, kad vēl nebija mazo un vieglo kameriņu - vismaz vienu arī noslīcināja, cik zinu. Pēc Maidana viss runets, tb tā redzamākā - pastulbā daļa - brēca, ka maksā šim amerikosi Kaut kas ir arī noteikti caur tiem Gorodskie Proekti, par kuriem R_J raksta. Bet detaļas, protams, nezinu.
Labots:
Илья́ Алекса́ндрович Варла́мов (7 января 1984, Москва) — российский[1] бизнесмен — основатель рекламно-девелоперского агентства iCube. Более известен как блогер-фотолюбитель. (..) В 2008 году фирма Варламова занимала офис в центре Москвы общей площадью 500 м², а в её штате состояло 50 человек. Фирма не берет заказов стоимостью менее $10 000 и является рекламно-девелоперским агентством полного цикла
Vēl jau viņa firma Krievijā tirgo Peugeot velosipēdus. Vai viņam ir ekskluzīvas tiesības uz to tirdzniecību, nezinu.
Labots: Nu ja, apskatījos to wiki linku, tur arī velosipēdu tirdzniecība ir pieminēta.
Vislabāk no wiki man šitas patika
"О некоторых обстоятельствах организации и становления своего бизнеса рассказал в одном из интервью сам Варламов[4] :
« Сначала мне было лень делать диплом. И я собрал архитектурную студию, чтобы она его делала. Похоже, у меня есть организаторские способности (…) в 2000 году появилась другая компания, которая занялась компьютерной визуализацией. И она стала крупнейшей в России. А потом мне вообще стало лень работать. И я построил такую вертикаль власти, чтобы тратить на работу не больше 20% времени. Так сейчас и живу. Путешествия, спорт — это в основном, работа — по минимуму. » "