forum.gif
Canon 5D nogrima (vietu varu parādīt)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon 5D nogrima (vietu varu parādīt)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.14 12:22
 citēt
Jautājums: ja es gadījumā būtu viņu dabūjis ārā no ūdens - ir iespēja viņu dabūt atpakaļ pie dzīvības?
P.s. kopā ar Canon EF 50 f/1/4.
Publicēts: 08.05.14 12:25
 citēt
izsaku līdzjūtību...
Publicēts: 08.05.14 12:26
 citēt
Diezin vai...
Publicēts: 08.05.14 12:30
 citēt
Protams! Būs smuka papīra prese.
Publicēts: 08.05.14 12:34
 citēt
Būtu 7D - Būtu ok: youtu.be...
TEORĒTISKI, ja kamerai, pirms iemeti ūdenī, ir bijusi izņemta baterija un izlādēts zipenes kapacitators - varētu izžāvēt ar gaisa sausinātāju.
Publicēts: 08.05.14 12:37
 citēt
Tas varētu būt interesanti. :) Kurā Latvijas malā, kādā ūdenstilpnē? Akacī īsti negribētos nirt, bet dažus metrus vienkārši ūdenī varētu, sporta pēc.
Publicēts: 08.05.14 12:39
 citēt
un finālā palikušais ūdens saēstu shēmas un oksidētos stekeru savienojumi... Neviens viņu neizmazgās tik rūpīgi, lai ūdenī atrodošie ķīmiskie elementi neradītu postījumus..
Publicēts: 08.05.14 12:40
 citēt
Nu, varētu izpeldināt spirtā. Vajadzētu izspiest ūdeni.
Publicēts: 08.05.14 12:40
 citēt
būtu lielisks mācību līdzeklis kameras uzbūves rādīšanai.
Publicēts: 08.05.14 12:41
 citēt
vienkārši intreses pēc! Kur un kā tas notika:face-grin:
Publicēts: 08.05.14 12:42
 citēt
versatile:Nu, varētu izpeldināt spirtā. Vajadzētu izspiest ūdeni.

-------------
ja tas ir tekošs ūdens, tad vēl vajadzētu būt tajā lielam procentam abrazīvu materiālu, kuri iespiežas visās spraugās. līdzīgi kā ar slīkoņu mašīnām... pēc kāda laika sākās problēmas tā vai tā..
Publicēts: 08.05.14 13:01
 citēt
5D nav zipenes un tā bija izslēgta.
Uzreiz teikšu, ka Canon EF 17-40 dabūju ārā,izžāvēju - darbojas perfekti.
Nogrima apmēram šeit -
www.google.com...
------
Nu un tālāk gribētos Jūsu padomu.
Ko ņemt?
Publicēts: 08.05.14 13:07
 citēt
Belsar:5D nav zipenes un tā bija izslēgta.

Kā Tev izdevās izslēgt neesošu zipeni? :bad_smile:
Publicēts: 08.05.14 13:08
 citēt
jāsāk vismaz ar 0.7
Publicēts: 08.05.14 13:08
 citēt
Belsar:...Nu un tālāk gribētos Jūsu padomu.
Ko ņemt?

Drīzāk nevajadzēja tik ļoti daudz"ieŅEMT" pirms mest kameru pāri bortam. (:
Otrs - ņemt līdzi tādu kameru/stiklu, kuru nav žēl noslīcināt. Lai gan 5D jau tīri labi ierakstās šādā kategorijā.
Publicēts: 08.05.14 13:10
 citēt
nesix:

Drīzāk nevajadzēja tik ļoti daudz"ieŅEMT" pirms mest kameru pāri bortam. (:
Otrs - ņemt līdzi tādu kameru/stiklu, kuru nav žēl noslīcināt. Lai gan 5D jau tīri labi ierakstās šādā kategorijā.

Piekritu !
----
Piedāvājiet alternatīvu... 0.7 jau bija.
Publicēts: 08.05.14 13:11
 citēt
Tāļi gan, bet paturēšu topiku prātā, kad gadīsies uz Kurzemes pusi braukt, ja līdz tam jau nebūs kamera veiksmīgi izskalota jūrā. Cik tad tā Rinda tajā vietā ir dziļa, ka neizdevās uzreiz atrast? Ja būtu uzreiz izrauts, izārdīts pirmreizinātājos un tad ar spirtu un žāvēts, varētu turēt īkšķus par viņu.
Publicēts: 08.05.14 13:11
 citēt
Ja tā upe tai vietā ir ar kādu straumi un stingru dibenu, tad tā kamera var būt visurkur.
Ja tai upei tai vietā ir metrs dūņu, nu, ja ūdenslīdējiem maksāsi par stundām, gan jau meklēt neatteiks :)
Publicēts: 08.05.14 13:16
 citēt
Spirts nav tas, vislabāk ūdeni piesaista oleums, tajā tad arī jāmērcē.
Publicēts: 08.05.14 13:18
 citēt
Straume bija un ūdens arī bija auksts. Dziļums tur ap 1.5m, bet dēļ straumes neko nevar redzēt.
Es modēlēju prātā visādus variantus - kur viņa ir. Meklēju cik bija iespējams, bet neatradu.
Publicēts: 08.05.14 13:18
 citēt
versatile:Ja tā upe tai vietā ir ar kādu straumi un stingru dibenu, tad tā kamera var būt visurkur.
Ja tai upei tai vietā ir metrs dūņu, nu, ja ūdenslīdējiem maksāsi par stundām, gan jau meklēt neatteiks :)

Ūdenslīdēji tur nepričom - iezūmojot nedaudz Google piedāvā bildi, un tā upe izskatās brienama. Drīzāk pikniks saulainā dienā, pāris kadriem basām kājām brienot no notikuma vieta +2km augšup. Ja nav aiz kādas saknes aizķērusies, tad viss, jūrā izskalos. :)
Publicēts: 08.05.14 13:20
 citēt
Man draugam stāv neslīcināts beigts piecītis (neslēdzas iekšā - šis domā, ka *mātene* beigta) - varbūt var no 2iem salikt.
Publicēts: 08.05.14 13:21
 citēt
Maris:Man draugam stāv

:bad_smile:
Publicēts: 08.05.14 13:22
 citēt
Maris:Man draugam stāv neslīcināts beigts piecītis (neslēdzas iekšā - šis domā, ka *mātene* beigta) - varbūt var no 2iem salikt.

Mok izglābšu draugu - lai palūr baterijas nodalījumā, vai mazais pipsis, kas signalizē par attaisītu baterijas vāku, nav nolūzis.
Publicēts: 08.05.14 13:23
 citēt
Sasmējos :) Labākais virsraksts blogā pēdējā laikā. Bet nu topika autoram līdzjūtība, protams.
Publicēts: 08.05.14 13:25
 citēt
R_J:Sasmējos :) Labākais virsraksts blogā pēdējā laikā. Bet nu topika autoram līdzjūtība, protams.

Paldies :)
Prieks, ka Jums patīk :)
Publicēts: 08.05.14 15:30 labots
 citēt
Es savukārt varu pateikt, kur nogrimis GoPro. Ūdensdrošā keisā. Stāvošā ūdeni. Krastā, apm 2m no laipas, 2m dziļumā, dūņas ap 30 cm :) Iekrita ieslēgta. Varētu būt vēl interesants materiāls virsū, kā rokas pustumsā blakus pa dūņām taustās.
Publicēts: 08.05.14 16:22
 citēt
Tāpat, kā katrā Latvijas ezerā pa tankam vai lidmašīnai ir, sāksim uzskaitīt, kurās tilpnēs pa FF kamerai vai GoPro? :D Varētu būt laba karte, un pa vasaras sezonu labs akvalangists neejošu dzelžu veikalu gan jau salasītu. :)

Es savulaik pamanījos Iskra 535 bunkurā ziepīti noslīcināt - aizliku garām himzai, pamanīju tikai labu laiku vēlāk. Pēc nedēļas sameklēju, bija jauki izrūsējis caur un caur. Un, pēc tās reizes, bunkuros reflekss - kā pazūd zeme zem kājām, vai kas, uzreiz roka ar kameru augšā, lai vismaz tā paliek sausumā. :)
Publicēts: 08.05.14 21:48
 citēt
Būs iemesls pārdomām, kas rīt dzerstiņu ies fočēt! Tur jau arī ūdens blakus!
Publicēts: 08.05.14 22:26 labots
 citēt
JA SALDŪDENĪ tad var mēģināt. Ja jūrā tad gan 100% kirdix

PASKAT , pa Rindu braucis viens . Šausmīgi nomaļa vieta. Cupēt biji vai meitenēm ?
Principā jau uzreiz nesameklēji ATRAST būs praktiski neiespējami . Kopējā cena zudušam ~700Eur EJOŠAM Remonts būs būs vismaz 300Eur . REĶINI
Publicēts: 08.05.14 22:38
 citēt
gaujā izdevās nolaist nikonu 5100dē ar viso stiklu, abu strādā vēl šobaldien, bez problēmām. Izcēlu no ūdens, izņēmu baču, mājās maksimāli izjaucu un kastē ar rīsiem uz nedēļu.
Publicēts: 08.05.14 23:19
 citēt
Lunis:Šausmīgi nomaļa vieta. Cupēt biji vai meitenēm ?

Mēģināšu minēt - ģeogrāfu mafijas trakie ar savu laivojumu.
Publicēts: 08.05.14 23:45
 citēt
Schneider:

Diez vai , domāju COPE . Mērķis gan jau bija Irbe , vienkarši sāka ar Ugāli pa Rindu :) Kadreiz Krievlaikos tur braukāju kad bija jāņem atļaujas par Pierobežaas zonu Rinda apmēram kā Abava , Aiviekste , bet Irbe kā GAUJA tuvāk pie jūras !
Publicēts: 08.05.14 23:50
 citēt
bumanisjanis:gaujā izdevās nolaist nikonu 5100dē ar viso stiklu, abu strādā vēl šobaldien, bez problēmām. Izcēlu no ūdens, izņēmu baču, mājās maksimāli izjaucu un kastē ar rīsiem uz nedēļu.

oho, kreatīvi.
Publicēts: 08.05.14 23:53
 citēt
Nē, ne es tik pēc savas pieredzes, pirms diviem gadiem agrā rītā laukos pie sevis upes krastā atklāju veselu telšu pilsētiņu, kurai atļauju bija devis pagasts, man nemaz nezinot, sazvanīju redakciju un pārsteidzu pasākuma atbildīgo, kurš tādā čuhņā nebija gaidījis presi no pašā rīta.
Lielāko šoku radīju vienā čalītī, kad atteicos no alus, jo bija jābrauc: "Tiesību man nav, bet nevaru iedomāties situāciju, kad cilvēks negrib dzert alu." :face-grin:
Publicēts: 09.05.14 02:01
 citēt
a es Raganu purvā ... uz MAZĀ HOnda Civik bagāznieka maliņas pavizināju savā laikā svigi iepirkto D300 .. i nekas - kādus 300m nobraucu pat neeeenormāai grubuļaino ceļu, kad sāku spogulīti skatīties, kas tur tik nežēlīgi klab ;-))))
Publicēts: 14.05.14 16:34
 citēt
Ieminējos par šo, un kolēģis pievienoja vēl vienu, šogad zudušu kameru - brauca ar moci uz Liepāju no Rīgas, un tikai ap Anneniekiem piefiksēja, ka mugursoma vaļā. Tātad kaut kur ceļa malā mētājas Canon 100D un kita objektīva (pieņemu) teju vai pulverizētas atliekas.
Ja nu kāds grib 100km pastaigu, vērīgi lūkojoties uz malām. :)
Publicēts: 28.05.15 15:35
 citēt
Pēc gada mēģināšu dabūt arā no ūdens.
Tā būs sestdienas ekspedīcija "Canon 5D un EF 50 1.4 meklēšana".
Publicēts: 28.05.15 15:56
 citēt
Schneider:

Neesmu ne ģeogrāfs, ne copmanis, bet ar draugiem un sievām pa Rindu-Irbi esam laivojuši. Vai laivot pa Rindu ir kas ārkārtējs?
Publicēts: 28.05.15 16:41
 citēt
Ģeogrāfi šajā pavasarī brauca pa Roju.

Tajā upē ir straume un dūņas mēdz nebūt. Tā kamera diemžēl vairs nebūs tur, kur iekrita.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):