forum.gif
Picasa vs Photoshop
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Picasa vs Photoshop
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.14 21:24
 citēt
ivog:Kur tad lightroom dabon kameras jpegu?

LR uztaisa savu jepegu, kurš glabājās savā DB.
Publicēts: 13.05.14 21:48
 citēt
khm... a kā ar to mazo dranķīgo jpegu, kas kā prevjuška ir iekļauts rawā?
Publicēts: 13.05.14 22:04
 citēt
ivog:Starp citu - jautājums tiem, kas darbojas Lightroom. Esmu novērojis manā uztverē dīvainību. Tad kad ielādēju bildes un pirmo reizi apskatu ielādēto bildi pilnekrāna režīmā tajā pašā library sadaļā. Bilde atveras, bet pēc kādas pussekundes viņai pēkšņi paliek blāvākas (nesmukākas) krāsas, nekā tās bija atvēršanas brīdī, un tāda arī paliek. Tas novērojams visām bildēm. It kā jau problemu nav, visu var saregulēt, bet psiholoģiski nepatīkami, ka bilde atveras smuka un pēc brīža paliek nesmukāka. It kā atšķirība neliela, bet pamanāma.

Noņem defult automatu nost un vis
Publicēts: 14.05.14 00:52
 citēt
imgfoto:Bet nu ta par teemu...
Ja "dizainere" uzdod jsutajumus kapec krasas mainaas bilditem man ir jautajums - kada grafiskaja vektora ptoga vinja strada? No tam kura klientiem taisa loguchus jepegos, par kuriem vinji pec tam samaxa citiem lai parzime vektoraa ja jadruka vizitkas, izkartnes utt? Mums 50% jauno klientu sak ar sho opciju...:D

Ja tas bija domāts man, jo es te teicu, ka nodarbojos ar dizainu, tad norādīšu uz to, ka es šo topiku neizveidoju un jautājumu par bilžu krāsu maiņu neuzdevu. Ja tas nebija domāts man, tad lūdzu ignorēt šo ierakstu :)
Publicēts: 14.05.14 01:05
 citēt
PS ir bomba,un ne lightroom,picasa vismaz man to neaizstāj:amazing:
Publicēts: 14.05.14 01:24
 citēt
ivog:Starp citu - jautājums tiem, kas darbojas Lightroom. Esmu novērojis manā uztverē dīvainību. Tad kad ielādēju bildes un pirmo reizi apskatu ielādēto bildi pilnekrāna režīmā tajā pašā library sadaļā. Bilde atveras, bet pēc kādas pussekundes viņai pēkšņi paliek blāvākas (nesmukākas) krāsas, nekā tās bija atvēršanas brīdī, un tāda arī paliek. Tas novērojams visām bildēm. It kā jau problemu nav, visu var saregulēt, bet psiholoģiski nepatīkami, ka bilde atveras smuka un pēc brīža paliek nesmukāka. It kā atšķirība neliela, bet pamanāma.

Man šāds jautājums bija pirms dažām dienām. Man arī tas neapmierināja, tāpēc palasījos šo to internetā. Kamerā biju atzīmējusi lielāku kontrastu, krāsas utt. Bet tiklīdz pārlūkoju tās Lightroomā no maniem iestatījumiem kamerā, Lightroomā nekas nemainījās. Iestatījumi kamerā neattiecas uz RAW formātu, bet jpg. Te jau atbildēja, ka sākumā Lightroom rāda jpd preview. No kurienes tas to ņem (no kameras vai pats izveido kā minēja kāds iepriekš), es nemācēšu pateikt. Bet izlasīju labu fīču. Lai nebūtu jāliek katrā bildē iestatījumus, ko būtībā esi salicis jau kamerā, tad uzliec parametru kādai random bildei, kurus gribi, lai parādās pie visām bildēm, tās turpmāk ielādējot. Piemēram, lielāku kontrastu, spilgtākas krāsas, Noise Reduction utt... Kad esi to izdarījis, tad ej uz Develope - Set Default Settings un izvēlies Update To Current Settings. Nākamās bildes, kuras ielādēsi Lightroomā parādīsies jau ar parametriem, kuras ieseivoji kā Default.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas