forum.gif
Foto-tehnoloģiskais progress
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto-tehnoloģiskais progress
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.14 23:17
 citēt

Prjam nezinu rēkt vai raudāt
Publicēts: 16.05.14 23:31
 citēt
kas tas ir :what:?
Publicēts: 16.05.14 23:40
 citēt
Laikam zīme, ka jāstājas rindā pie Gaismas pēc Kiev60 :what:
Publicēts: 16.05.14 23:53
 citēt
Kamera pateica "atā..."?
Publicēts: 17.05.14 00:00 labots
 citēt
Itkā nē, nezinu. Šāds sanāca viens vienīgs kadrs. Nākamajā bildē savukārt kaut kādi nereāli zili pleķi. Izskatās pēc sensora gļukiem.

Publicēts: 17.05.14 00:09
 citēt
klusums:

Prjam nezinu rēkt vai raudāt

Nu bet sasodīts, vai tiešam nevar uzrakstīt kāda kamera/optika/parametri, kam tur bija jābūt virsū. Bilde izskatās nav pilnīgi atrauta no realitātes, jo sūdus uz matricas vienalga var saskatīt.
Publicēts: 17.05.14 00:33
 citēt
Visa info exifā.
Publicēts: 17.05.14 01:01
 citēt
Hmm, interesanti, man fotošops pirmoreiz neko exsifā nerādija, tagad rāda. 182 sekundes?Izskatās,ka pārgaismots tas kadrs debesīs, varbūt neesi ievērojis lētu(pārsvarā) kameru viģikos saule, ja trāpās kadrā, ir melna. Man domāt radniecīgas parādības, kaut kāda solarizācija digitālās izpausmēs. Bet kas tieši nogļuko matricas nolasīšanas traktā protams nevarēšu paskaidrot. Es zinu tikai to, ka lopā pārgaismojot matricu var dabīt inversu attēlu pārgaismotajās vietās, kāda hrena dēļ tas notiek, gan jau saguglēt var.

P.S. filtrs arī kāds bija? Mož kautkādz kreisais ND/POL filtrs, kurš aiztur redzamo gaismu, bet IR laiž cauri uz nebēdu.
Publicēts: 17.05.14 01:12 labots
 citēt
Nav pārgaismots. Reku ir iepriekšējais kadrs - 1:1 tie paši apstākļi, arī 182 sek. Filtrs B&W ND.

Dēļ infrasarkanā starojuma stipriem ND filtriem mēdz parādīties color cast bet nejau shit'āds ķīselis.

Publicēts: 17.05.14 01:15 labots
 citēt
.
Publicēts: 17.05.14 01:18
 citēt
Pārsildīts sensors, vis ticamāk bija vairākas garas expozīcijas no vietas bijušas. Tā it kā nevajedzētu baigi sakarst, bet vispār gadās, bija kaut kad kas manīts netā tieši ar tādām bildēm un tur diskusija bija.
Publicēts: 17.05.14 01:24
 citēt
Iespējams :what:
Publicēts: 17.05.14 01:26
 citēt
klusums:Iespējams :what:

Pēc tam tak atgāja vis vietā? Kamera arī vis ticamāk nav paredzēta video uzņemšanai. Kaut video uzņemšanai tā matricu nekarsē kā garās expozīcijas.
Publicēts: 17.05.14 01:32
 citēt
Vels viņ zin neesmu mēģinājis pēc tam garās bildēt.

Kamera D7100, video filmē. Garās sērijas iepriekš papillam taisītas, bet šitāds joks pirmo reiz :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):