Nu bet sasodīts, vai tiešam nevar uzrakstīt kāda kamera/optika/parametri, kam tur bija jābūt virsū. Bilde izskatās nav pilnīgi atrauta no realitātes, jo sūdus uz matricas vienalga var saskatīt.
Hmm, interesanti, man fotošops pirmoreiz neko exsifā nerādija, tagad rāda. 182 sekundes?Izskatās,ka pārgaismots tas kadrs debesīs, varbūt neesi ievērojis lētu(pārsvarā) kameru viģikos saule, ja trāpās kadrā, ir melna. Man domāt radniecīgas parādības, kaut kāda solarizācija digitālās izpausmēs. Bet kas tieši nogļuko matricas nolasīšanas traktā protams nevarēšu paskaidrot. Es zinu tikai to, ka lopā pārgaismojot matricu var dabīt inversu attēlu pārgaismotajās vietās, kāda hrena dēļ tas notiek, gan jau saguglēt var.
P.S. filtrs arī kāds bija? Mož kautkādz kreisais ND/POL filtrs, kurš aiztur redzamo gaismu, bet IR laiž cauri uz nebēdu.
Pārsildīts sensors, vis ticamāk bija vairākas garas expozīcijas no vietas bijušas. Tā it kā nevajedzētu baigi sakarst, bet vispār gadās, bija kaut kad kas manīts netā tieši ar tādām bildēm un tur diskusija bija.