forum.gif
Studijas objektīvs jeb objektīvs studijai. Budžetnieks.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Studijas objektīvs jeb objektīvs studijai. Budžetnieks.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.14 10:20
 citēt
Studijā var lietot pilnīgi visus objektīvus, precizējiet specifiku, cienītais...
Publicēts: 17.05.14 10:24
 citēt
Ar ko studijas objektīvi ir īpašāki par NE-studijas objektīviem?
Publicēts: 17.05.14 10:25
 citēt
Juri, Tu?
Publicēts: 17.05.14 10:57
 citēt
talavietis:Juri, Tu?

Wowo :beaten:
Publicēts: 17.05.14 15:39
 citēt
Var arī 40mm F2.8 ņemt, nav dargs bet gana labs
Publicēts: 17.05.14 15:56
 citēt
Čali! Tev ir studija un tu nezini kādu tev vajag objektīvu?
Publicēts: 17.05.14 16:14
 citēt
Atvainojos par offtopiku, bet esmu nedaudz apjucis.
Uz crop body EF 40mm objektīva skata leņķis būs ekvivalents 64mm uz EF-S objektīva?
Publicēts: 17.05.14 16:25
 citēt
Tādā budžetā iekļaujas pāreja no konkrētās markas fotoaparāta uz M42 vītni, tālāk Lāčplēša ielas komisijas veikals un vesels spainis ar dažāda fokusa attāluma objektīviem. Nesteidzīgam darbam studijā var iztikt arī bez autofokusa. Otrs variants - sažmiegt pēcpusi dūrītē un nopirkt kādu 24-70 2.8, pietiks visam mūžam un mazbērniem.
Publicēts: 17.05.14 16:27
 citēt
cash:Atvainojos par offtopiku, bet esmu nedaudz apjucis.
Uz crop body EF 40mm objektīva skata leņķis būs ekvivalents 64mm uz EF-S objektīva?

40x1,6=64, pareizi
Publicēts: 17.05.14 23:32
 citēt
cash:Atvainojos par offtopiku, bet esmu nedaudz apjucis.

Nebūs ekvivalents, tas nu tā nosacīti tikai, bet nav tā ka kā zoom būtu lielāks.
Publicēts: 17.05.14 23:34
 citēt
wiencmuzikanc:Tādā budžetā iekļaujas pāreja no konkrētās markas fotoaparāta uz M42 vītni, tālāk Lāčplēša ielas komisijas veikals un vesels spainis ar dažāda fokusa attāluma objektīviem. Nesteidzīgam darbam studijā var iztikt arī bez autofokusa. Otrs variants - sažmiegt pēcpusi dūrītē un nopirkt kādu 24-70 2.8, pietiks visam mūžam un mazbērniem.

Nu nav jav tik jasažmiedzas, var jav ne canonisko ņemt bet Sigmas analogu, nav protams tāds kā Canonam bet arī nav nemaz slikts ir nācies pabildēt.
Publicēts: 18.05.14 18:47
 citēt
KVAA-II:pa Sigmas objektīvu varētu vairāk ko ?

PS var CROP objektīvu arī kādu ieteikt, jo ir otra kamera arī

Nu ja par Sigmu, tad bilžuks praktiski nearko neatšķiras no canoniskā, ja neskaita dažas nianses tonalitātē un lielākas hromātikas ne kā canonam. Ātruma ziņā īpašu atšķirību nesajutu. Smagāks gan ir par canonu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):