No pieminētajiem viskrutākais ir 20.D Iespējas kvalitātē un visādu aksesuāru pieejamībā Tik šaubos ka viņu būs iespējams atrast jau mūsdenās , visi vai nu nokauti vai lietotājiem pašiem citu nevaig 400.D ir maza pretīga kamera ,neveiksmīgs modelis . D80 attēls stipri trokšņaināks ka 20.D tas ir nevar jūtības griest aiuxstak par 400 ISO
nee, 20d tikai servisaa. ja iespejams, ieteiktu iet par 130 latiem (apmeram) dargaku celju un njemt 40D. the best no visam minetajam, un tos 130ls ir veerst... hokejists?
versatile: ar 30D pusotru gadu bija mistiski zems.
Nebija Tev veiksmīgs šis pusotrs gads foto pasaulē... Neko darīt. Bet tur nav īsti sazīmējams sakars ar kameru. Da kaut 1DmkIV Tev būtu bijis, nekas daudz attiecībā uz skilu nemainītos, tikai lielāka škrobe par saskrāpēto matricu būtu!
versatile:nee, 20d tikai servisaa. ja iespejams, ieteiktu iet par 130 latiem (apmeram) dargaku celju un njemt 40D. the best no visam minetajam, un tos 130ls ir veerst... hokejists?
nee, chehs.
thanks visiem par ieteikumiem, sakompileju un nosutiju!
Nuu 20.D jebkurā gadijumā ir gana nodzīti , šaubos vai kāds toreiz ņema samērā dārgo kameru lai "Plauktā putētu" Dargakais remonts viņam ~130Ls pilna sledza nomaiņa utt. Caur ko mēs savus neejošos tirgojām pa 120Ls , reķinoties ka pat ja slēdzi jāmaina būtu 250Ls Ejošie bija 250Ls .
20D trosno diezgan, bet es ari par 20D nevis 400D... Luni, es tepat bloga nopirku pa 140 LVL ar 20K nosbrakumu tiesam laba stavokli, ta ka pa 250 LVL 20D ir uiii dargi, tad jau 40D labak, par ekranu piekritu
Vish:20D trosno diezgan, bet es ari par 20D nevis 400D... Luni, es tepat bloga nopirku pa 140 LVL ar 20K nosbrakumu tiesam laba stavokli, ta ka pa 250 LVL 20D ir uiii dargi, tad jau 40D labak, par ekranu piekritu
Mums visus nokautos kas bija nopirka pa 120Ls , un divus ejošos vienu pa 210 nopirka uzreiz un otrs vēl ir pa 250Ls stāv aizrunāts dzeks piķi krājot
Nu Latvija, ko lai saka Mums jau patik maksat par visu daudz naudas nemot vera, ka Agris savu 40D ar jaunu sledzi pa 280 atdeva, tad 250 par 20D ir neadekvati... PS. Savu 40D ari zem 300 atdevu un nebija taa, ka rava no rokam ara...
Vish:20D trosno diezgan, bet es ari par 20D nevis 400D... Luni, es tepat bloga nopirku pa 140 LVL ar 20K nosbrakumu tiesam laba stavokli, ta ka pa 250 LVL 20D ir uiii dargi, tad jau 40D labak, par ekranu piekritu
Mums visus nokautos kas bija nopirka pa 120Ls , un divus ejošos vienu pa 210 nopirka uzreiz un otrs vēl ir pa 250Ls stāv aizrunāts dzeks piķi krājot
OHO!! Pasvied man kādu klientu manam 10D - jau jau 20D iet pa 250, tad varu savu pat par 200 atdot ar pasvaigu slēdzu atdot ... nu lūūūūūūūdzu!!!
Vish:Nu Latvija, ko lai saka Mums jau patik maksat par visu daudz naudas nemot vera, ka Agris savu 40D ar jaunu sledzi pa 280 atdeva, tad 250 par 20D ir neadekvati... PS. Savu 40D ari zem 300 atdevu un nebija taa, ka rava no rokam ara...
Mēs tač netirgojam man seifā gadiem mētājās nokautie , beidzot norakstijām visi kas gribēja jau visu savāca bez kādas tirgošanas Visu kas bija , visi ar aizgāja neejoši visi aizgāja pa 120Ls tur dažs bija pilnīgi jauns ko kādreiz bija slinkums sūtīt uz ofisu atpakal daži kārtīgi nodzīdzīti visiem viena cena 120Ls bija visus ar notirgojām Ejošo uzreiz savāca meitene kam viņš bija kā otrā kamera vienu aistentiņš aizrunāja taka tas "Tipa stāv" kamēr dzeks nudiņu sakrās , ja kāds sakārāj ātrāk var dabūt 250Ls Vislabakais bija lielais Linhof tipa statīvs kura cena no 25Ls izsoles rezultatā uzkāpa uz 175Ls laikam beigās Kopā no norakstītā Augusta sākumā pārdevām tehniku pa 2600Ls 12 kameras 7 stiklus Stikli ar visi neejoši bija Vēl no visa kalna palicis ir 2 Kompji rezerves daļām , nopirku tepatās no kaimiņiem rezerves daļām , izņemu HDD un parējo var dabūt pa 10Ls gabalā viens P1700 otrs PC 3000 katram 0,5Gb operatīvā liekas , uz aci un pat video un skaņas kartes liekas Kav vaig var savakt , skaeris 5Ls A4 formata
Lunis:
OHO!! Pasvied man kādu klientu manam 10D - jau jau 20D iet pa 250, tad varu savu pat par 200 atdot ar pasvaigu slēdzu atdot ... nu lūūūūūūūdzu!!!
Tas diemžēl nav aktuāls modelis , bildei nav ne ainas , diemžel viņam Cropa stikli neiet klāt visādi KIT stikli utt , tapat bateriju bloki utt. 20.D der visis axsesuāri optika un blices kas visai modeļu rindai 20.30.40.50 D
Lunis: bildei nav ne ainas , diemžel viņam Cropa stikli neiet klāt visādi KIT stikli utt
Bildei PAT ĻOTI nav ne vainas. Es savam 10-niekam jau otru reizi mainīšu slēdzi, BG-ED3 ir, bet par to, ka viņam neiet virsū tumšie kitenieki, poganije superzūmi vai Canon-krops/2,8 par 600-650 Ls, tad uz to uššķaudīt, Tampons 17-50 un Tokina 16-50 ruļļoz.
Lunis: bildei nav ne ainas , diemžel viņam Cropa stikli neiet klāt visādi KIT stikli utt
Bildei PAT ĻOTI nav ne vainas. Es savam 10-niekam jau otru reizi mainīšu slēdzi, BG-ED3 ir, bet par to, ka viņam neiet virsū tumšie kitenieki, poganije superzūmi vai Canon-krops/2,8 par 600-650 Ls, tad uz to uššķaudīt, Tampons 17-50 un Tokina 16-50 ruļļoz.
Nu mums līdzīgi , no visas tās kaudzes ko notirgojām neejošos 20.D , slēdži jāmaina izrādās tikai 2 kameram. Tas ir tie pieminētie ~130Ls Parējiem remonts bija izmaksājis ~20-50Ls robežas tur visādi kontakti un slēdziši jānomaina , vienam vispār izradās bij tikai mikriķis iesprūdis bateriju nodalījuma vāciņam . Taka tas viss laimes spēle , mes neko neremontējam ja kameras jau ir morāli novecojušas , neiet vecā pasūtam jaunu , remontēt priekš agentūras ir parāk ilgi un nerentabli LAI KAS TAS BŪTU par remontu , privāti cilvēks var krāmēties cik tīk ar remontiem un meklēt lētākus variantus , tapēc jau tos neejošos 20.D pa 120 izpirka vienā mirklī