forum.gif
" Nav par ko balsot " ....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / " Nav par ko balsot " ....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.14 21:27
 citēt
vēl pāragri spriest, jo šitām pirmsrezultātupaziņošanas aptaujām ir būtisks trūkums. pēc vairāk kā 24 stundām, tad redzēsim kas, cik, no kurienes
Publicēts: 24.05.14 21:37
 citēt
Citagaisma:
ak34:GunarsII, ilgtermiņā bīstami ir, ka nav par ko balsot. Vienīgais latviešu partiju piedāvājums ir balsot pret krieviem. Priekšvēlēšanu solījumus neviens pat netaisās pildīt. Izvēle pirms vēlēšanām ir starp nacionālsociālistiem un sociālistiem, kuru galvenais mērķus ir labi amati un budžeta apgūšana. Turklāt ne latvieši, ne vietējie krievvalodīgie nav muļķi. Nedomāju, ka vietējo krievvalodīgo vairākums sapņo par pievienošanos krievijai. Vēl jo vairāk, ka krievu gan jau ka ir nedaudz virs 20% no iedzīvotājiem (slinkums meklēt precīzus datus). Pārējie ir ukraiņi, baltkrievi, poļi u.c. Kāda vietējiem ukraiņiem varētu būt attieksme pret krieviju šobrīd?

+++

visādas citas gaismas un visādi ak34 dzīvo savos laukos un arī spriež atbilstoši savai laucinieku izpratnei, kuri nav redzējuši simtus tūkstošus pūķina fanus darbībā... aizejiet 9.maijā uz okupekli un tad zināsiet, ka simti tūkstoši ir pret Latvijas valsti principā
Publicēts: 24.05.14 22:03
 citēt
Zalamans:

visādas citas gaismas un visādi ak34 dzīvo savos laukos un arī spriež atbilstoši savai laucinieku izpratnei, kuri nav redzējuši simtus tūkstošus pūķina fanus darbībā... aizejiet 9.maijā uz okupekli un tad zināsiet, ka simti tūkstoši ir pret Latvijas valsti principā

Tu aizmirsi pebilst, ka pret šādu valsti ir principā arī tie, kuri to ir pametuši. ..un būtu dīvaini, ja būtu savādāk.
Publicēts: 24.05.14 22:08
 citēt
ak34:GunarsII, ilgtermiņā bīstami ir, ka nav par ko balsot.

Tas laikam ir personiski. Es gan atradu par ko nobalsot, Dombrovskim, Kalnietei, Pabrikam un Kariņam vēl plusus savilku. Bet par ticību un politiku jau nestrīdas.:face-smile:
Publicēts: 24.05.14 22:24 labots
 citēt
GunarsII:
ak34:GunarsII, ilgtermiņā bīstami ir, ka nav par ko balsot.

Tas laikam ir personiski. Es gan atradu par ko nobalsot, Dombrovskim, Kalnietei, Pabrikam un Kariņam vēl plusus savilku. Bet par ticību un politiku jau nestrīdas.:face-smile:

AK34 tam sarakstam vēl varētu piepulcēt Šadurski - visai erudītu cilvēku, IT lietu profesoru (vai docentu). Sēdētu viņš tur Jevropās Kalnietes vietā, varbūt kādu jēgu uz šejieni atvilktu. A tagad... Tagad nekā...

Atkal Kalniete ar Ždanoku kopā ies kafijot starpbrīžos:

Feisbukā paskatījos Osipova profilu:

Евгений Юрьевич Осипов
5 hrs

Время еще есть - оторвись от дивана и телевизора, отложи на завтра огород, спрячь пиво в холодильник - иди и проголосуй!

За Татьяну Жданок! За русскую правду в Европе!

Русский Союз Латвии (Latvijas Krievu Savienība), список № 12
Share

16 people like this.
12 shares
Олег Сазанович я не могу идти голосовать...потому что мне нужно идти головать там где ты прописан! (((((
5 hrs · 1
Sergey Matasov А я веду голосовать своих граждан и, конечно же, за Т.А.Жданок - одного из немногих честных политиков Латвии.
5 hrs · 4
Александр Вертер Мои все кто мог проголосовали. Аналогично.
5 hrs · 4
Олег Ан Проголосовал за Жданок и никто меня не сбил с пути верного.
4 hrs · 3
Марек Савелис Уже сделано
4 hrs · 3
Publicēts: 25.05.14 07:18
 citēt
Citagaisma:
Zalamans:

Tu aizmirsi pebilst, ka pret šādu valsti ir principā arī tie, kuri to ir pametuši. ..un būtu dīvaini, ja būtu savādāk.

Citagaisma - dirsējs un ne vairāk! Žēl, ka savu finansiālo principu dēļ vēl neesi aiztinies uz valstīm, kur minimālā alga ir par foundu lielāka, kā šeit. Latvija no tādiem ekonomiskajiem bēgļiem zaudētāja noteikti nebūtu. Vakar es nobalsoju par Vienotību un plusiņu ieliku Pabrikam - manuprāt cienīgam cilvēkam. Visādas citasgaismas laikam balsoja par Ždanokas kundzi, kura arī atkārtoti tika eirodeputāta amatā.
Publicēts: 25.05.14 08:49
 citēt
Ždanoka ir biedrene nevis kundze!
Publicēts: 25.05.14 09:03
 citēt
biedrenes kundze
Publicēts: 25.05.14 09:13
 citēt
Isskatās, ka Gribule nav tikusi savā sapņu krēslā. Tagad vēl izmisīgāk būs jābēgalē no Pūpola, kad tas gribēs pajautāt, cikdesmit taukšķus tad ir iegrūdusi pakaļā.
Publicēts: 25.05.14 09:23
 citēt
...vai tiešām ždanoka atkal tiks siltā krēslā??Domāju tā būs gada vilšanās man.:anger:
Publicēts: 25.05.14 09:24 labots
 citēt
vēl par agru spriest, jo šitās aptaujas var būt arī ļoti neprecīzas. ~20% , no aptaujātajiem, nav atbildējuši, un tas dara nedaudz bažīgu, jo, kas neatbild - neatbild tādi, kuri kautrējās par savu izvēli..... un kautrēties vajadzētu, ja balsots par Ždanou, vai SC ..... :bad_smile:
Publicēts: 25.05.14 09:26 labots
 citēt
Zalaman, kā tava balss par vienotību risina krievu okupantu pēcteču problēmu? Starp citu, tas ka ždanoka un ušakovs visticamāk dabūjuši tik maz balsu, parāda ko krievi domā par pievienošanos krievijai. Šobrīd ukrainas sakarā ir īstais brīdis to saprast. Ekstrēmisti būs vienmēr un redzami tie būs vairāk kā citi.
Publicēts: 25.05.14 10:10 labots
 citēt
ak34:Zalaman, kā tava balss par vienotību risina krievu okupantu pēcteču problēmu? Starp citu, tas ka ždanoka un ušakovs visticamāk dabūjuši tik maz balsu, parāda ko krievi domā par pievienošanos krievijai. Šobrīd ukrainas sakarā ir īstais brīdis to saprast. Ekstrēmisti būs vienmēr un redzami tie būs vairāk kā citi.

Uzreiz neatradīšu, bet redzēju pētījumu, ka latvijas krievvalodīgie jaunieši emigrējuši strādā ārzemēs aptuveni 2.5x reizes vairāk, nekā latviešu izcelsmes iedzīvotāji.

Bet šajās vēlēšanās balosja pēc pieraksta. Respektīvi, neviens ārzemēs esošais nespēja nobalsot par Sasakaņas Centru - tur uz vietas vēlēšanas iecirkņu nebija, uz Latviju neviens pats vēlēt nebrauca.
Publicēts: 25.05.14 10:47
 citēt
ak34:Zalaman, kā tava balss par vienotību risina krievu okupantu pēcteču problēmu? Starp citu, tas ka ždanoka un ušakovs visticamāk dabūjuši tik maz balsu, parāda ko krievi domā par pievienošanos krievijai. Šobrīd ukrainas sakarā ir īstais brīdis to saprast. Ekstrēmisti būs vienmēr un redzami tie būs vairāk kā citi.

Jebkuras vēlēšanas ir savas pozīcijas paušana. Mana vakardienas balss par Vienotību arī ir pozīcijas paušana un tai ir vistiešākais sakars ar okupantu pēctečiem. Es negribu, lai šie okupantu pēcteči diktētu noteikumus, kā man savā dzimtenē ir jādzīvo! Pieļauju, ka ak34 (un citiem pasažieriem) ar šādiem jautājumiem ikdienā nav jāsastopas, jo viņu konkrētajā dzīvesvietā apkārt 95 % nav krievvalodīgie, bet man ir un es katru dienu izjūtu viņu attieksmi pret mani kā latvieti, kurš neatbalsta kremļa ārpolitiku un jūtu viņu naidu pret Latvijas valsti kā tādu. Un tie nav ekstrēmisti, kas tā domā - tie ir visi krievi, vismaz es vēl neesmu saticis krievu, kurš Latviju uzskata par savu valsti un Krievijas iebrukuma gadījumā būtu gatavs pret to stāties.
Publicēts: 25.05.14 11:03
 citēt
Zalamans: ..un es katru dienu izjūtu viņu attieksmi pret mani kā latvieti, kurš neatbalsta kremļa ārpolitiku un jūtu viņu naidu pret Latvijas valsti kā tādu. Un tie nav ekstrēmisti, kas tā domā - tie ir visi krievi, vismaz es vēl neesmu saticis krievu, kurš Latviju uzskata par savu valsti un Krievijas iebrukuma gadījumā būtu gatavs pret to stāties.

..domāju, ka problēma ir Tevī pašā. Manos laukos, puse no Sēlijas ziepnīcas apmeklētājiem ir krievi un citi nelatvieši un nekādu naidu pret Latviju, pret latviešiem un sevi es nejūtu...es še nerakstu par krievijiešiem, bet par Latvijas iedzīvotājiem. Viņu vidū tik tiešām ir maz cilvēku, kuri ar ieročiem cīnītos pret Krievijas tankiem, bet tikpat maz tādu ir arī latviešu vidū. Tā, ka kļūsti liels savā garā un lai Tavas bailes iet mazumā. Baiļu pārņemti cilvēki nav adekvāti.., ..un varbūt to krieviņi gan jūt.
Publicēts: 25.05.14 11:04
 citēt
Zalamans:

Jebkuras vēlēšanas ir savas pozīcijas paušana. Mana vakardienas balss par Vienotību arī ir pozīcijas paušana un tai ir vistiešākais sakars ar okupantu pēctečiem. Es negribu, lai šie okupantu pēcteči diktētu noteikumus, kā man savā dzimtenē ir jādzīvo! Pieļauju, ka ak34 (un citiem pasažieriem) ar šādiem jautājumiem ikdienā nav jāsastopas, jo viņu konkrētajā dzīvesvietā apkārt 95 % nav krievvalodīgie, bet man ir un es katru dienu izjūtu viņu attieksmi pret mani kā latvieti, kurš neatbalsta kremļa ārpolitiku un jūtu viņu naidu pret Latvijas valsti kā tādu. Un tie nav ekstrēmisti, kas tā domā - tie ir visi krievi, vismaz es vēl neesmu saticis krievu, kurš Latviju uzskata par savu valsti un Krievijas iebrukuma gadījumā būtu gatavs pret to stāties.

Interesanti, ka es arī pakāpeniski paliku par "nacionālistu". kad ievācos mazajā daugavpilī - Vangažos. :haha:
Publicēts: 25.05.14 11:09
 citēt
Arī zvērināti politiskie pretinieki var atrast savu interešu saskares punktus. Es esmu pārliecināts eirooptimists. Tīri egoistisku un savtīgu mērķu vadīts esmu saņēmis ES finansējumu 3 projektiem. Bet jebkuram eiropesimistam būtu DIVKĀRŠA motivācija rīkoties līdzīgi, JO:
1) personisks labums, līdzīgi kā man un citiem eirooptimistiem;
2) iespēja tīri finansiāli pamatīgi "paplucināt" nīsto Eiropas savienību. :face-smile:
Tagad, pateicoties mājās sēdētājiem, izskatās, ka mums atkal būs pāris deputāti, kam pie kājas ir Latvijas saimnieciskās un politiskās intereses (drošiba cita starpā!), viņi cīnīsies par "cilvēktiesībām".:face-sad:
Publicēts: 25.05.14 11:17
 citēt
GunarsII:Arī zvērināti politiskie pretinieki var atrast savu interešu saskares punktus. Es esmu pārliecināts eirooptimists. Tīri egoistisku un savtīgu mērķu vadīts esmu saņēmis ES finansējumu 3 projektiem. Bet jebkuram eiropesimistam būtu DIVKĀRŠA motivācija rīkoties līdzīgi, JO:
2) iespēja tīri finansiāli pamatīgi "paplucināt" nīsto Eiropas savienību. :face-smile:
Tagad, pateicoties mājās sēdētājiem, izskatās, ka mums atkal būs pāris deputāti, kam pie kājas ir Latvijas saimnieciskās un politiskās intereses (drošiba cita starpā!), viņi cīnīsies par "cilvēktiesībām".:face-sad:

Priekš normālas Eiropas valsts 30% vēlētāju aktivitāte ir ļoti labs rādītājs. Tā. ka atkal nevajaga gaudot latviešu gaudu dziesmas.
Publicēts: 25.05.14 11:21
 citēt
Vaards:

Interesanti, ka es arī pakāpeniski paliku par "nacionālistu". kad ievācos mazajā daugavpilī - Vangažos. :haha:

Es kā dzimis un audzis Roberta novadnieks arī beidzot kļuvu par nacionāli un par viņu nobalsoju.:-) Lai gan pārvācos no lielās Daugavpils - Ķengaraga uz mazo Sēliju.:-)
Publicēts: 25.05.14 11:26
 citēt
Citagaisma:
GunarsII:Arī zvērināti politiskie pretinieki var atrast savu interešu saskares punktus. Es esmu pārliecināts eirooptimists. Tīri egoistisku un savtīgu mērķu vadīts esmu saņēmis ES finansējumu 3 projektiem. Bet jebkuram eiropesimistam būtu DIVKĀRŠA motivācija rīkoties līdzīgi, JO:

Priekš normālas Eiropas valsts 30% vēlētāju aktivitāte ir ļoti labs rādītājs. Tā. ka atkal nevajaga gaudot latviešu gaudu dziesmas.

Pie "gaudotājiem" gan sevi nekad neesmu pieskaitījis. Tieši otrādi, tepat šī topika iepriekšējā lapā vērsos pret "gaudošanu" rakstīdams: " Pasaulē ir tikai ap 200 valstu un ir daudz lielākas tautas par mums, kam nav un varbūt nekad nebūs savas valsts. Mēs esam aizņēmuši tieši tikpat lielu teritoriju kā Beļģija un Nīderlande kopā ar trīspadsmitreiz mazāku iedzīvotāju skaitu. Dzīves kvalitātes ziņā esam pirmajā piecdesmitā, neskatoties uz to, ka tikām atsviesti atpakaļ attīstībā par 50 sociālisma gadiem. Manuprāt, tas viss kopā ir izcils sasniegums..."
Publicēts: 25.05.14 11:26
 citēt
Daži aklie ziloni apčamdīja, tagad redzīgajiem stāsta, kas TAS IR. Mazliet skumji, BET neriskēšu iebilst pret ŠO "patiesību". Uztveršu kā svētdienas homoršovu.:face-smile:
Un jā, vakar dirnēju vēlēšanu komisijā, un vēroju "elektorātu"....:face-grin:
Publicēts: 25.05.14 11:31
 citēt
Citagaisma:
Zalamans: ..un es katru dienu izjūtu viņu attieksmi pret mani kā latvieti, kurš neatbalsta kremļa ārpolitiku un jūtu viņu naidu pret Latvijas valsti kā tādu. Un tie nav ekstrēmisti, kas tā domā - tie ir visi krievi, vismaz es vēl neesmu saticis krievu, kurš Latviju uzskata par savu valsti un Krievijas iebrukuma gadījumā būtu gatavs pret to stāties.

..domāju, ka problēma ir Tevī pašā. Manos laukos, puse no Sēlijas ziepnīcas apmeklētājiem ir krievi un citi nelatvieši un nekādu naidu pret Latviju, pret latviešiem un sevi es nejūtu...es še nerakstu par krievijiešiem, bet par Latvijas iedzīvotājiem. Viņu vidū tik tiešām ir maz cilvēku, kuri ar ieročiem cīnītos pret Krievijas tankiem, bet tikpat maz tādu ir arī latviešu vidū. Tā, ka kļūsti liels savā garā un lai Tavas bailes iet mazumā. Baiļu pārņemti cilvēki nav adekvāti.., ..un varbūt to krieviņi gan jūt.

Tu, šmurguli, mani te nemācīsi kā man jādzīvo! Tādi mēsli, kā tu, Latviju par 3 eiro pārdotu.
Publicēts: 25.05.14 11:34
 citēt
Zalamans:
Citagaisma:

Tu, šmurguli, mani te nemācīsi kā man jādzīvo! Tādi mēsli, kā tu, Latviju par 3 eiro pārdotu.

))))
Neesmu dakteris, bet nu ir skaidrs,kapēc Tev krieviņi dzīvot traucē. Domāju, ka pat Sīksalā vienam pašam dzīvojot Tevi odi okupētu un neļautu dzīvot.:-)))))
Publicēts: 25.05.14 11:54
 citēt
nu tā viennozīmīgi nedrīkst ne noliegt, ne atbalstīt kāda viedokli par krievu lojalitāti. Ir LV vietas, kur to maz un tie ir integrējušies vidē, bet ir arī tādi, kuri diezgan atklāti izrāda savu nepatiku gan pret valsti, gan pret tās virzību... Arī daudz ko izsaka izglītība, vecums, nodarbošanās utt.
Es tomēr pēc pēdējiem laiku notikumiem būtu piesardzīgs vērtējumos. Nekad nezini, kur, kad un kā atkal vilks uz mežu skatīsies...
Publicēts: 25.05.14 12:17
 citēt
talavietis:nu tā viennozīmīgi nedrīkst ne noliegt, ne atbalstīt kāda viedokli par krievu lojalitāti. Ir LV vietas, kur to maz un tie ir integrējušies vidē, bet ir arī tādi, kuri diezgan atklāti izrāda savu nepatiku gan pret valsti, gan pret tās virzību... Arī daudz ko izsaka izglītība, vecums, nodarbošanās utt.
Es tomēr pēc pēdējiem laiku notikumiem būtu piesardzīgs vērtējumos. Nekad nezini, kur, kad un kā atkal vilks uz mežu skatīsies...

ārkārtas situācija arī tāpēc ir ārkārtas, ka nav skaidrs ko cilvēki darīs. šobrīd gudri rakstīt un balsot par kārtējo korumpēto partiju kā par Latvijas glābēju nav liela māksla. Mums piemēru Latvijas aizstāvjiem pietiek. Tas pats NA slavinātais Ulmanis, kas "palika savā vietā" un aizināja pārējos arī palikt savā vietā. Kā vispār var lepoties ar tādu vasts vadītāju, kas uztaisīja vasts apvērsumu un dažus gadus vēlāk padevās krieviem? Tai pat laikā daži citi turpināja šaut krievus un latviešu komunistus līdz 50-to gadu vidum. Visticamāk, ka šobrīd navar pateikt, kurš būs kurš, bet pieņemu, ka līdzīgā situācijā daudzi "par stabilitāti" vietējie politiķi darītu tā pat kā Ulmanis - ka tik sagāba kādu privilēģiju un kāpostu iedod.
Publicēts: 25.05.14 12:23 labots
 citēt
ak34:
talavietis:nu tā viennozīmīgi nedrīkst ne noliegt, ne atbalstīt kāda viedokli par krievu lojalitāti. Ir LV vietas, kur to maz un tie ir integrējušies vidē, bet ir arī tādi, kuri diezgan atklāti izrāda savu nepatiku gan pret valsti, gan pret tās virzību... Arī daudz ko izsaka izglītība, vecums, nodarbošanās utt.

ārkārtas situācija arī tāpēc ir ārkārtas, ka nav skaidrs ko cilvēki darīs. šobrīd gudri rakstīt un balsot par kārtējo korumpēto partiju kā par Latvijas glābēju nav liela māksla. Mums piemēru Latvijas aizstāvjiem pietiek. Tas pats NA slavinātais Ulmanis, kas "palika savā vietā" un aizināja pārējos arī palikt savā vietā. Kā vispār var lepoties ar tādu vasts vadītāju, kas uztaisīja vasts apvērsumu un dažus gadus vēlāk padevās krieviem? Tai pat laikā daži citi turpināja šaut krievus un latviešu komunistus līdz 50-to gadu vidum. Visticamāk, ka šobrīd navar pateikt, kurš būs kurš, bet pieņemu, ka līdzīgā situācijā daudzi "par stabilitāti" vietējie politiķi darītu tā pat kā Ulmanis - ka tik sagāba kādu privilēģiju un kāpostu iedod.

Ex fotografer, pabildējis Tu "elektorātu" vakar....
Man bij skumji par valsti, kur dzivoju... BET darbs ir Darbs, teica asenizators, tīrot kloāku jānītim.....:anger:
KĀDA ekonomika ar pirms gadsimta apsolvētu "baznīcasskolu"??????:anger:
rus.tvnet.lv...
Arī ilustrācija....:face-devil-grin:
Publicēts: 25.05.14 13:17
 citēt
Elmarss:
ak34:

Man bij skumji par valsti, kur dzivoju... BET darbs ir Darbs, teica asenizators, tīrot kloāku jānītim.....:anger:

Tev, Elmarss, tāpat kā ak34 un ciataigaismai, varbūt arī ir skumji par valsti, kurā dzīvojiet, bet man nav! Liktenis tā bija lēmis, ka es apmēram gadu esmu nostrādāju naftas atradnēs ziemeļrietumsibīrijā - no pilsētas Nojabrskas 400 km uz ziemeļiem, apmēram pusgadu esmu nodzīvojis un nostrādājis rietumvācijā. Man ir bijusi iespēja klātienē salīdzināt šīs dažādās valstis, to iedzīvotāju uzskatus un dzīvesstilu. Un es esmu izvēlējies dzīvot savā dzimtenē Latvijā, kā vienā no labākajām vietām uz šīs zemeslodes! Šeit ir manu senču kapi, šeit daudzi ( bet ne pārsvarā) runā manas mātes valodā. Šeit es esmu savējais. Un jūs,smerdeļi, man to netņemsiet, lai kā gribetu! Un šī sava statusa dēļ es esmu gatavs šaut uz iekarotājiem.
Publicēts: 25.05.14 13:28 labots
 citēt
Zalamans:
Elmarss:

Tev, Elmarss, tāpat kā ak34 un ciataigaismai, varbūt arī ir skumji par valsti, kurā dzīvojiet, bet man nav! Liktenis tā bija lēmis, ka es apmēram gadu esmu nostrādāju naftas atradnēs ziemeļrietumsibīrijā - no pilsētas Nojabrskas 400 km uz ziemeļiem, apmēram pusgadu esmu nodzīvojis un nostrādājis rietumvācijā. Man ir bijusi iespēja klātienē salīdzināt šīs dažādās valstis, to iedzīvotāju uzskatus un dzīvesstilu. Un es esmu izvēlējies dzīvot savā dzimtenē Latvijā, kā vienā no labākajām vietām uz šīs zemeslodes! Šeit ir manu senču kapi, šeit daudzi ( bet ne pārsvarā) runā manas mātes valodā. Šeit es esmu savējais. Un jūs,smerdeļi, man to netņemsiet, lai kā gribetu! Un šī sava statusa dēļ es esmu gatavs šaut uz iekarotājiem.

nabadziņš, TĀDA trimda.... līdzjūtība, BET, Tā ir Tava izvēle, nemēģini TO MAN uzpiest!!!:anger:
Šāvējs, alpu strēlnieks jibio!:face-grin: Ikurāt, kā freiberga.:anger:
Publicēts: 25.05.14 14:22
 citēt
Zalamans:
Elmarss:

...iedzer vēsu ūdeni,atslābsi un pastaigā gar jūru,citādi sāc rakstīt muļķības un nevietā "cepties".
Publicēts: 25.05.14 16:24
 citēt
Publicēts: 25.05.14 17:29 labots
 citēt
"EP varētu pārstāvēt Saeimas deputāti Valdis Dombrovskis, Artis Pabriks, kā arī pašreizējie EP deputāti Sandra Kalniete un Krišjānis Kariņš, "Saskaņu" - žurnālists Andrejs Mamikins, ZZS - Saeimas deputāte Iveta Grigule, nacionālo apvienību - pašreizējais EP deputāts Roberts Zīle, bet LKS - pašreizējā EP deputāte Tatjana Ždanoka."

Pirmie divi deputāti normāli,bet pārējie ir NOŽĒLOJAMI/PRETĪGI.
Publicēts: 25.05.14 17:36 labots
 citēt
PRIEKS ka šoreiz visādiem "Apspiestajiem" par 2 vietām, mazāk :):) Grigule Eiropā gurķi laidīs tas vairāk kā skaidrs :)
Publicēts: 25.05.14 17:36
 citēt
Elmarss:
Zalamans:

nabadziņš, TĀDA trimda.... līdzjūtība, BET, Tā ir Tava izvēle, nemēģini TO MAN uzpiest!!!:anger:
Šāvējs, alpu strēlnieks jibio!:face-grin: Ikurāt, kā freiberga.:anger:

Neņem pierē slimu cilvēku.:-)
Publicēts: 25.05.14 17:48
 citēt
Lunis:PRIEKS ka šoreiz visādiem "Apspiestajiem" par 2 vietām, mazāk :):) Grigule Eiropā gurķi laidīs tas vairāk kā skaidrs :)

Pēēē. Kaut nu tā būtu, ka šī tikai gurķi laistu. Baidos, ka Grigule mūsu valsti diskreditēs tā, ka pavītusī intermeitene salīdzinājumā liksies intelektuāla patriote. Izskatās, ka paši dolār-Zaļie dīvān-Zemnieki arī nemierā – Seržants jau ņaudēja, ka „„viena cilvēka mums bija drusku par daudz”.
Publicēts: 25.05.14 17:48 labots
 citēt
Zalamans:

Citagaisma - dirsējs un ne vairāk! Žēl, ka savu finansiālo principu dēļ vēl neesi aiztinies uz valstīm, kur minimālā alga ir par foundu lielāka, kā šeit. Latvija no tādiem ekonomiskajiem bēgļiem zaudētāja noteikti nebūtu. Vakar es nobalsoju par Vienotību un plusiņu ieliku Pabrikam - manuprāt cienīgam cilvēkam. Visādas citasgaismas laikam balsoja par Ždanokas kundzi, kura arī atkārtoti tika eirodeputāta amatā.

Mīlīt, nu nepieraksti nu citiem savus netikumus un diagnozes. Ne jau es, bet gan Tu esi braukalējis pa pasauli laimi meklēt. ..un kā izrādās, ka tik slimiem cilvēkiem kā Tu laimi neatrast, ne Vācijā, ne Krievijā ne arī Latvijā. ..jo visur tādi kā Tu ir bultu un ienaidnieku lokā, tādiem kā Tu visi visapkārt ir vainīgi, bet paši bezatbildībā mazgā rokas. Diemžēl, daudzi, pēc Tevis un Tev līdzīgajiem spriež par visiem latviešiem, bet par laimi esmu sēlis, un mūsu vidū bailīgu šizofrēniķu nav.
Publicēts: 25.05.14 18:37
 citēt
Ko jūs te par to Gribuli, Lemberga privātpartijai spīd tik viena vieta, bet pirmais sarakstā bija Bērziņš.
Publicēts: 25.05.14 18:46
 citēt
Schneider:Ko jūs te par to Gribuli, Lemberga privātpartijai spīd tik viena vieta, bet pirmais sarakstā bija Bērziņš.

Tie abi vienā maisā bāžami, tāda sajūta, ka no visiem Andriem Bērziņiem Dailes aktieris būtu pats labākais.:face-smile:
Publicēts: 25.05.14 18:57
 citēt
KolsDee:Par Gribuli runājot - pēc nepārbaudītām ziņām, esot uz kuģa kādreiz strādājusi.

Un kas no tā? Katrs darbs cienījams, ja dara ar visu atbildības sajūtu un tiecas uz meistariības pilnveidošanu.
Publicēts: 25.05.14 18:59
 citēt
Nujā, politiskā jau laikam būs meistarības augstākā pakāpe...
Publicēts: 25.05.14 19:06
 citēt
A es ar rezultātiem apmierināts.

Ņemot vērā, ka 8 vietas. 100/8=12,5% balsu jāsavāc vienam deputātam. Attiecīgi 15% vai 17% ir perebors.

Tā rezultātā 5 kolonna Ždanoku kā lokomotīvi palaida ar vienu sarakstu, Mirski ar otru sarakstu. un cerēja SC kādus divus trīs dabūt.

Ždanoka kā plānots dabūja virs 5% barjeras, attiecīgi ekonomiskā veidā tiek pie deputāta vietas.

Mirskis netiek - balsis vējā.

SC, saskaņā ar Ukrainas notikumiem un Nila izgājieniem pēc zolitūdes traģēdijas - dabū triecienu.

Kā arī tas, ka ārzemēs aizmigrējušie krievvalodīgo jaunieši vēlēšanās (šoreiz) nepiedalās.

Būtu vēl nedaudz latvieši vairāk piedalījušies pasākumā, Ždanoka procentuāli būtu ārpus borta. Tas ir, balsojuši 443 000 balsotāju un ždanokai ir 6% - slinkums rēķināt teksta uzdevmu cik latviešiem papildus pa jebko būtu jānobalso, lai ždanokai no kopējā skaita būtu 4,9%, bet kādi padsmit tūkstoši apzīnīgo pietrūkst.

Tāpat esmu priecīgs, ka Mamikins no SC būs Eiroparlamentā. DOmāju, ka sakarīgākā opcija, ko varētu vēlēties. Turklāt viņs uzreiz tiek "izslēgts" no vietējo krievu tv, kur tomēr visu laiku netieši Nila draugus reklamēja, nostādot nesmukā gaismā pārējos politiķus.

Par griguli īpaši neuztraucos, vienīgi iedomājos - diez, viņa angļu valodu zina?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas