Kurš vēl par to, lai vecie blogeri (Annirs, Alloxa, blackcode, Haiduks, Gudris u.c., kas nu kuram šķiet interesanti un tagad pietrūkst) atgriežas fotOblogā?
Pavisam noteikti PAR! Nav divu domu. Bet pat ja admini piekristu, nav jau teikts, ka šie te nāktu atpakaļ. Varbūt būs veiksmīgi nosēdušies no fotoblog 'adatas'
nu un kāds tad ir reālais ierosinājums to izdarīt, kā vienkārši kliegt, "Viņus atpakaļ"? Admiņiem atrast viņus dzīvē un lūgties reģistrēties un aktīvi komunicēt??? Šeit ir visi tie, kas te grib būt. GRIB. Tie kas negrib, to arī nav.
...visādi citādi, domāju, ka paši ierosinātāji to saprot. Šis ir temats par to, ka kādreiz zāle bija zaļāka, debesis zilākas un jūzeri foršāki ...
Es domāju, ka nav jēgas no šitāda par/pret. Ja gribētu, minētie keksi tāpat piereģistrētos, nedomāju ka admiņi tikai par to vien mestu laukā Galvenais, lai turās puslīdz rāmjos.
Bet savādāk, es ar visām piecām par, vienmēr bija incanti palasīt forumu, kad notika sīvas viedokļu cīņas
Kāda starpīpa kurš tagad ir Juris. Vajag atpakaļ Juri ar pareizo profilu. Pat ja viņš ir Diva, tad neko no viņa nedzird. Diskusijās vairs neiesaistās. Neticu, ka tur Juris apakšā.
alvils:Nu viņš jau nosacīti ir atgriezies kā Diva.
Jokaini cilvēki,laiku tak atpakaļ nevar pagriezt. Gribas ,lai ir interesanti? Kas tad kavē pašiem risināt saistošus jautājumus.Bet redz gribas ''haļavu''-Annir ,Haiduk atskrieniet un sarikojiet bezmaksas izklaidi!
Izsaukt visus uz partijas komiteju un vēlēt atgriezties ģim… atvainojiet, fotoblogā. Oi, tagad jau to partiju daudz, kura te īsti to kārtību uztur - čestnoje pioņerskoje – nezinu. Bet izsaukt vajag.
Es isti nevaru saprast kapec tie cilveki ir bloketi? Haiduks ari?Man likaas pats aizgaja, jo par to kapec nav bloga kluse kaa kaps, kautgan sen neesmu satikusi moz ta izstastitu.Un kapec vispar kads jablokee? Ok es saprotu spamerus un ta,bet piemeram Haiduks vaitad pasi blogeri negaja uz Haiduka pirtinju un netika sad tad vizinaati uz maajaam???
Haiduks taču pie Gudŗa tai lapā (iemetiet linku, slinkums meklēt) tagad, gan jau gana labi klājas. Bet es vienalga smaidu, kā dzirdu reklāmās "iepērcies gudri"... nezin' ko tā?
Eltons:Haiduks taču pie Gudŗa tai lapā (iemetiet linku, slinkums meklēt) tagad, gan jau gana labi klājas. Bet es vienalga smaidu, kā dzirdu reklāmās "iepērcies gudri"... nezin' ko tā?
Nav ne minjas par to iepercies gudri, jo es vietejo tv neskatos labak jau pakaros kaa kadu LV tv programmu skatiities ar tam tizlajam reklamam un filmu tulkojumiem kurus vairums pamatskolnieku labak izpilditu,man nav ne jausmas kas ir gudris laikam ari negribu zinat. Vnk kam janotiek lai tiktu blokeets ?