forum.gif
Vot nopikru un nemāku :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vot nopikru un nemāku :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.14 18:52
 citēt
Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva :(
Publicēts: 28.05.14 18:59
 citēt
nemokies, uzinstalē Fastone Image wiever un skaties uz tā..
Publicēts: 28.05.14 20:16
 citēt
kamiccc:Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva :(

nekādi nesaprotu kāpēc jāčakarējas ar kaut kādām programmām??? paņem karšu lasītāju, Ctrl+C tad Ctrl+V un lieta darīta, ātri un ērti!:face-wink:
Publicēts: 28.05.14 21:27
 citēt
Irsis:
kamiccc:Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva :(

nekādi nesaprotu kāpēc jāčakarējas ar kaut kādām programmām??? paņem karšu lasītāju, Ctrl+C tad Ctrl+V un lieta darīta, ātri un ērti!:face-wink:

+++
Publicēts: 28.05.14 21:30
 citēt
Irsis:

Citiem patīk kakāt bikses nenovelkot.
Publicēts: 28.05.14 22:12
 citēt
TomsL:
Irsis: nekādi nesaprotu kāpēc jāčakarējas ar kaut kādām programmām??? paņem karšu lasītāju, Ctrl+C tad Ctrl+V un lieta darīta, ātri un ērti!:face-wink:
Citiem patīk kakāt bikses nenovelkot.

Es ar karšu lasītāju, kā iespraužu, tā Adobe Bridge sāk strādāt... gan mapi veido, kādu lieku, gan failu nosaukumus.
TomsL, tas skaitās, ka novelkot bikses, vai nenovelkot bikses? :D
Publicēts: 28.05.14 23:58
 citēt
- Vai tev ir tavas draudzenes kailfoto?
- Nav vis...
- Gribi, atsūtīšu?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas