Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva
kamiccc:Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva
nekādi nesaprotu kāpēc jāčakarējas ar kaut kādām programmām??? paņem karšu lasītāju, Ctrl+C tad Ctrl+V un lieta darīta, ātri un ērti!
kamiccc:Nopirku Canon EOS D600, bet kkā ar bilžu ielādēšanas programmu man neveicas, itkā uzinstalē, bet tālāk lai lejuplādētu attēlus nepieciešamā ikona ir neaktīva
nekādi nesaprotu kāpēc jāčakarējas ar kaut kādām programmām??? paņem karšu lasītāju, Ctrl+C tad Ctrl+V un lieta darīta, ātri un ērti!
Irsis:
Citiem patīk kakāt bikses nenovelkot.
Es ar karšu lasītāju, kā iespraužu, tā Adobe Bridge sāk strādāt... gan mapi veido, kādu lieku, gan failu nosaukumus. TomsL, tas skaitās, ka novelkot bikses, vai nenovelkot bikses?