forum.gif
ZIbspuldze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ZIbspuldze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.14 21:08
 citēt
Sveiki. Man interesē Yongnuo zibspuldzes. bet nekādīgi nevaru iebraukt kura no yongnuo manuālajām zibspuldzēm
derēs uz Nikon D5100 ?
interesē vairāk vai Yongnuo 560 II vai 560 III derēs ,vai arī kādu citu labāk ?
Varbūt kāds var izpalīdzēt ?
Publicēts: 29.05.14 21:22
 citēt
A man atkal nav skaidrs,ja "UZ Nikon D5100" , tad nahua manuālo? Ja "ne uz" tad manuālā ir gana prātīgs variants.Nav skaidrs no kurienes atklāsme,ka UZ kameras manuālā jāliek.
Publicēts: 29.05.14 21:34
 citēt
es nedomāju likt uz kameru viņu, uz kameru man ir 565ex , vairāk domāju likt klāt lietussargam un lietot ar trigeri.
Publicēts: 29.05.14 21:51 labots
 citēt
kaa off camera flash vislabākais variants ir 560 mk II.

mk III atšķiras ar to ka tai pašai jau ir iekšā jangnuo radio uztvērējs un pietiek tikai piepirkt klat uz kameras liekamo transmitteri (protams TIKAI jangnu derēs). mk III arī ir dārgāka. jangnuo trigeri ir suuds, jo neaiaiž cauri ttl signālu tai zibenei, kas uzlikta uz kameras transmittera.

ja nākotnē gribēs izmantot citu trigeru sistēmu, tad no mk III NEBŪS JĒGAS. skatīt pirmo punku.
Publicēts: 29.05.14 22:07
 citēt
nesix kādu labāk no trigerukomplektiem tad uz 560 mk II iegādāties ?
Publicēts: 29.05.14 22:30
 citēt
nav viena labākā. gan paši trigeri ir cenās no 5ls līdz 200ls par devaisu (transmitters vai resivers), gan lietotāju prasibas ir dažādas.
ja tu prasi kuru pirkt (par jebkuru lietu), tad tas nozīmē, ka nevienu. kad būsi sapratis tad arī nopirksi.
Publicēts: 29.05.14 22:46
 citēt
nesix:nav viena labākā. gan paši trigeri ir cenās no 5ls līdz 200ls par devaisu (transmitters vai resivers), gan lietotāju prasibas ir dažādas.
ja tu prasi kuru pirkt (par jebkuru lietu), tad tas nozīmē, ka nevienu. kad būsi sapratis tad arī nopirksi.

Tā tam būs būt, āmen.

P.S. manas pieticīgās prasības: caurejošo ttl kontaktu, negļučīšanu, iespēju ieslēgt/izslēgt no palaidēja jebkuru no trim attālinātajām blicēm, raidītājs/uztvērējs vienā iekārtā, izpilda šie: www.dx.com...
Publicēts: 03.06.14 09:53 labots
 citēt
60uz5komats6:P.S. manas pieticīgās prasības: caurejošo ttl kontaktu, negļučīšanu, iespēju ieslēgt/izslēgt no palaidēja jebkuru no trim attālinātajām blicēm, raidītājs/uztvērējs vienā iekārtā, izpilda šie...

Jā, šamējais Rikon Meyin RF-604 izskatās baisi labais! Nebiju dzirdējis par tādiem.

Diemžēl man jau ir Pixel Rook komplektiņš, kuram kā praksē izrādījās ir viens mīnuss - transmiters ir tikai transmiters un nevar dinamiski trigeri pārslēgt vienā vai citā TX/RX modē. Tas reāli būtu palīdzējis, ja pie konkrēta gaismas/modeļa setupa grib "vienlaicīgi" darboties ar vairākām kamerām uz kuras katras būtu pa savam transmiterim.
Publicēts: 03.06.14 09:57
 citēt
Manuprāt viena no labākajām opcijām ir:
www.cactus-image.com...
un
www.cactus-image.com...
Publicēts: 03.06.14 10:15
 citēt
Tas Cactus trigeris, iespējams, ka ir ar fīčām bagātāks komplektā + vēl ar savām Cactus blicēm, kurām attālināti pat jaudu var pamainīt, BET ... ja tev jau ir daži manuālie zibšņi un tu negribi maksāt 3x vairāk par trigeri, tad Cactus ne tik ļoti vairs ierullē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):