forum.gif
eye-fi karte. kur?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / eye-fi karte. kur?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.14 20:47
 citēt
sveiciens! varbūt kāds ir manījis kur UZ VIETAS līdz rītdienas ~12:00 var tikt pie eye-fi bezvadu SD kartes? internetā pasūtīt iespējas netrūkst, tik šaize, ka laika nav. tikko konstatēju, ka esošā ir atstiepusies, bet rīt un parīt pasākumi, kur bez šīs ekstras būs pārāk karsti.
Publicēts: 30.05.14 22:38
 citēt
Man ir, dārgā versija x2 tobiš. Tāda: www.amazon.com...

Jauna, iepakojumā... Tā arī divu gadu laikā neesmu to pat izņēmis no kastītes

Atrodos Vangažos.
2-9-1-3-3-2-1-1
Publicēts: 30.05.14 22:48
 citēt
Lētās versijas ir RD bet iesaku labāk Vārds www.rdveikals.lv...
Publicēts: 31.05.14 00:01
 citēt
Man ir, varu pardot!
Publicēts: 31.05.14 03:35
 citēt
Pilnīgs štrunts tas pats kas iebuvētais wi-fi 6d, viens labums tikai ar mobilku var savienot kopā, bet parraidīt datus baigio lēni iet.
Publicēts: 31.05.14 07:17
 citēt
Man tikko nosprāga tieši tāda karte kā Vaards piedāvātajā linkā. Divus gadus nokalpoja pa svētku reizēm, jo lietoju tikai pasākumos, kur uz vietas jādrukā. ar mani ir tā - ja pirkšu, tad jaunu veikalā ar čeku un garantiju vismaz diviem gadiem. un par ātrumu - skatoties, kas vajadzīgs. kā jau teicu - lietoju pasākumos, kur uz vietas jādrukā 10x15, značit fotografēts tiek atbilstošā izmērā (23** x 34**) un viss lido pietiekami ātri.

būs vien jālido uz RD.
Publicēts: 31.05.14 09:30
 citēt
sn_kristaps:Man tikko nosprāga tieši tāda karte kā Vaards piedāvātajā linkā. Divus gadus nokalpoja pa svētku reizēm, jo lietoju tikai pasākumos, kur uz vietas jādrukā. ar mani ir tā - ja pirkšu, tad jaunu veikalā ar čeku un garantiju vismaz diviem gadiem. un par ātrumu - skatoties, kas vajadzīgs. kā jau teicu - lietoju pasākumos, kur uz vietas jādrukā 10x15, značit fotografēts tiek atbilstošā izmērā (23** x 34**) un viss lido pietiekami ātri.

būs vien jālido uz RD.

Es savējo pirku 2012.gada janvārī. Attiecīgi garantija... :amazing:
Publicēts: 31.05.14 09:43
 citēt
Vaards: 2-9-1-3-3-2-1-1

Esmu pamanījis, ka tel. numurus cenšas visādi aizšifrēt, gan tā, gan ciparus rakstot ar burtiem. Ja ar pasta adresēm vēl skaidrs, gan jau kādi hakeri nepārtraukti čeko visus @, uz kurieni palaist spamu, tad kāda bīstamība no vienkārši uzrakstītas 8 ciparu kombinācijas?
Publicēts: 31.05.14 10:40
 citēt
Schneider:
Vaards: 2-9-1-3-3-2-1-1

Esmu pamanījis, ka tel. numurus cenšas visādi aizšifrēt, gan tā, gan ciparus rakstot ar burtiem. Ja ar pasta adresēm vēl skaidrs, gan jau kādi hakeri nepārtraukti čeko visus @, uz kurieni palaist spamu, tad kāda bīstamība no vienkārši uzrakstītas 8 ciparu kombinācijas?

Es bieži vien googlēju pēc tel. numura cilvēkus...
Publicēts: 31.05.14 12:16 labots
 citēt
Bet kāda nozīme svītriņām vai 2 deviņi 133 divi 11. Googlē taču viegli var ierakstīt numuru dajepkādā skatā, ar visiem +371.
Pamēģināju iegūglēt savu numuru, parādīja tik 220.lv veikala reklāmu.
Publicēts: 31.05.14 12:56
 citēt
Parasti googlē tikai vienkāršotu verisju, nevis bezgala onalizē visus iespējamos variantus.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):