Neta meklēju, bet neko saprātīgu neatradu. Gribētos kādu info kā labāk fotografēt ar ārējo zibspuldzi? Gan iekšā, gan ara un ka labāk vispār neizmantot ārējo zibspuldzi. Jāpiebilst ka fotoaparāts ir sony a390 un zibspuldze YN-460II
Bet viņam ir arī izdoma un fantāzija, cik tad var uzdot jautājumus "Kādu objektīvu ieskrūvēt Nikonā?", tagad pārgājis uz tēmām "Kā lietot zibspuldzi?" un un "Kā meklēt internetā?". Gan jau būs vēl arī "Ar kādu instrumentu ēst biezputru?" un "Ar kuru roku lietot tualetes papīru?"
Schneider:Bet viņam ir arī izdoma un fantāzija, cik tad var uzdot jautājumus "Kādu objektīvu ieskrūvēt Nikonā?", tagad pārgājis uz tēmām "Kā lietot zibspuldzi?" un un "Kā meklēt internetā?". Gan jau būs vēl arī "Ar kādu instrumentu ēst biezputru?" un "Ar kuru roku lietot tualetes papīru?"
Dirsēj, parādi kur es kko tādu esmu prasijis? Nevajag te dirst pajobak.
Indars:
čista, paprasu lai kkadu info un man te noliek. Toč kkadi lohi te ir un nekas vairāk.
Tu kaut normāli izteikties māki? Deklame te kaut kāda urlu dialekta, ka lāgā neko saprast nevar. Vai tik neesi zem sapaisa sovakar
nē, jūs ķipa domājat kkadi baigie fotogrāfi esat? P.S jūs pat palīdzēt nemākat tikai dirst. Nēesmu nevienu jusu foto ārpus šejienes redzējis. Sēž te kā baigie kungi.
Ja par zibeni, tad pilnīgi vienalga kāda kamera un kāda zibene. Lai to iemācītos lietot jaizlasa pamācība lai pēc tam saprastu kas ir ETTL un kompensācijsa un kā tās regulēt. Nākošais solis ir māte google, protams vietējo aborigēnu mēlē toibiš latviski neko jēdzīgu neatradīsi, bet angliski vai krieviski mammai pajautājot būs vis kā ar karoti iebarojams. Zibene nakosmiskais kuģis , lietojama vienkārši un uz izjūtām.
chukmasoff_f:Ja par zibeni, tad pilnīgi vienalga kāda kamera un kāda zibene. Lai to iemācītos lietot jaizlasa pamācība lai pēc tam saprastu kas ir ETTL un kompensācijsa un kā tās regulēt. Nākošais solis ir māte google, protams vietējo aborigēnu mēlē toibiš latviski neko jēdzīgu neatradīsi, bet angliski vai krieviski mammai pajautājot būs vis kā ar karoti iebarojams. Zibene nakosmiskais kuģis , lietojama vienkārši un uz izjūtām.
Indars:... un ka labāk vispār neizmantot ārējo zibspuldzi ...
Šito es varu pastāstīt - vislabāk NEIZMANTOT zibspuldzi var tad, kad tā ir izslēgta (OFF) un izņemtas baterijas uispār nafig ārā. Vēl var pamēģināt to izlidināt pa logu, lai neienāk vēlme kādreiz to tomēr iedarbināt. (:
Indars:... un ka labāk vispār neizmantot ārējo zibspuldzi ...
Šito es varu pastāstīt - vislabāk NEIZMANTOT zibspuldzi var tad, kad tā ir izslēgta (OFF) un izņemtas baterijas uispār nafig ārā. Vēl var pamēģināt to izlidināt pa logu, lai neienāk vēlme kādreiz to tomēr iedarbināt. (:
Pareizi-neļauj sevi aplikt! Varbūt paņemt šitās divas
Riktīgi iztestē pusvasaru visas iespejamās vietās un apstākļos,pēc tam padalies kā bija un kas sanāca. Un tad daudzi no šejienes pasažieriem ar cieņu un interesi palasīs TAVU viedokli.
Rolands66:Pareizi-neļauj sevi aplikt! Varbūt paņemt šitās divas
Riktīgi iztestē pusvasaru visas iespejamās vietās un apstākļos,pēc tam padalies kā bija un kas sanāca. Un tad daudzi no šejienes pasažieriem ar cieņu un interesi palasīs TAVU viedokli.
Indars:
Ja viņiem ir tiesības tā ar mani runāt tad man nav ja?
Kā runāt? Kurš Tevi tā aizvainoja, ka uzreiz sāc mētāties ar apvainojumiem?
Vispār, es tā padomāju, ka misters Kkadū varētu pievērsties žurnālistikas un reportāžas žanram - ir pietiekami bezkaunīgs, kas varētu būt galvenā nepieciešamā īpašība labam notikumu bildētājam.
Vaards:Vispār, es tā padomāju, ka misters Kkadū varētu pievērsties žurnālistikas un reportāžas žanram - ir pietiekami bezkaunīgs, kas varētu būt galvenā nepieciešamā īpašība labam notikumu bildētājam.
Nekaunība pagaidām ir VIENĪGAIS kas IR. Intereses pēc aizvilkos uz trauku linku un jautājumu vairs nav - 10b klases skolnieka cienīgi izgājieni. (: