Būtu interesanti uzzināt un apskatīt,kur Jūs smeļaties iedvesmu saviem darbiem,kura vai kuras web lapas Jums ir pirmās listē.Es pats katru dienu eju uz 2photo.ru Tajā ir dažādu mākslinieku (ne tikai fotogrāfu) darbi,arī gleznotāji un visādi citādi...!Iesaku arī Jums...
Jonatans:visnenoveerteejamaakais iedvesmas avots ir miiljotais cilveeks liidzaas.
Man atkal kkādi visādi brīnumi rodās, kad esmu bijis pašķīries un tā. Gruzīgais noskaņojums + daudz brīvā laika = labi foto Savādāk, kad ir meitene ta jau vairāk laika sanāk pievērst šai nevis foto.
Mani iedvesmo apkārtējie cilvēki kolēģi daba un grāmatas filmas un texsti. Kolēģu darbus praktiski neskatos ar retiem izņemamiem , pārāk vienveidīgas vai komerciāli garlaicīgi vai subjektīvas tās viņu izjūtas sevišķi Krievijas saitos visi uz vienu ģimi Komerciju , ļoti auxstvērtīgu no pašiem spicākiem Latvijas un Eiropas autoriem esmu bijis spiests ikdienā darba pienāku spiests skatīties gadiem , taka šaka vājākā variantā ta mani garlaiko Labāk bliest kā ienāk prātā , kā pats jūti nevis "Kādu skatīties" un baigi līdzināties Skolotājus savus skatos regulāri , lielos Latvju un ne tikai vecmeistarus , viņu darbi arī pēc 30-40-50 gadiem pārsit vairumu mūsdienu autoru , no tiem tad ar iedvesmojos lai taisītu ko savu pilnīgi savadak
Latvijā konstatēto (un nekonstatēto)putnu saraksts.Jo mazāk (vai nav)konstatēts-jo lielāka iedvesma! Papildus stimuls-konkrēto sugu neviens (vai ļoti maz putnu fotogrāfu)Latvijā kvalitatīvi nav nobildējis.
Jonatans:visnenoveerteejamaakais iedvesmas avots ir miiljotais cilveeks liidzaas.
Man atkal kkādi visādi brīnumi rodās, kad esmu bijis pašķīries un tā. Gruzīgais noskaņojums + daudz brīvā laika = labi foto Savādāk, kad ir meitene ta jau vairāk laika sanāk pievērst šai nevis foto.
...tāpēc ātrāk vajag apprecēties,lai varētu vairāk laika veltīt foto , bet ja nopietni macroclub.ru
Tuvu tēmai,bet ne gluži.Kaut kur dzirdēju,ka nevajagot kautrēties atdarināt nu tipa taisīt pakaļ.Pamatmasai (protams,arī man) nav lemts izgudrot vai radīt ko principiāli jaunu.Tad jābūt dzimušam ģēnijam-kādam tur Dalī vai Makartnijam.Bet labs atdarinājums lai arī neieies vēsturē,tomēr ir ko vērts.Dropei un citām ķīmijām gan neticu.Bet pa pāli cilvēkiem bāzt kameru acīs uz ielas ir vieglāk-tas ir paša pārbaudīts fakts.
Oi Oi kruta Nevaig no manis iedvesmotes iedvesma jaķer "Gaisā" nu piemēram čimi šodien atsutija zināma džeka nopietnu pasakumu , biju bez iekšām no smiekliem apmēram zinot konkrētos kexsus download.galileo-press.de... tā sāk man no smiekšanas vēders sāpet ievesmojos uztasit kaučko jautru , istenībā man patīk sievišķigi kompaktklases modeļi ar tiem jautri stradat , tik nevaig pieiet radošām lietām kā kaujas uzdevumam ienaidnieka aizmugurē
imgfoto:Zemene, labā garstāvoklī smadzenes atslēdzas vai?
labā garastāvoklī domas lidinās kkur citur tāpēc no radošās puses,labāk būt padrūmam un vienam,manuprāt,lielākā daļa piekrītis,ka īstās idejas rodas vienatnē un mierā.
smartins:Vai ta "kaut kur citur" nav nekā fotogēniska?
skatoties,ko katrs uzskata par fotogēnisku,bet jāatzīst,klusumam un domu sakopošanai ir liels spēks un parasti atļaujamies šo klusumu sev sagādāt,kad ir slikti. tā,tā doma sāk raisīties
smartins:Vai ta "kaut kur citur" nav nekā fotogēniska?
skatoties,ko katrs uzskata par fotogēnisku,bet jāatzīst,klusumam un domu sakopošanai ir liels spēks un parasti atļaujamies šo klusumu sev sagādāt,kad ir slikti. tā,tā doma sāk raisīties
Tev tagad raisās domas? Ta jāsāk gaidīt kādu pārāko bildi. P.S. Moš, tev uz fotbolu jāaiziet?
-zemene-:
Tev tagad raisās domas? Ta jāsāk gaidīt kādu pārāko bildi. P.S. Moš, tev uz fotbolu jāaiziet?
jā ,raisās,ir jau pāris idejas,tik vajag laiku,lai kkur nokļūtu
Nu gan saspamojuši nopietnu tēmu... kadas vecenes?! Ja nopietni: Man par iedvesmu kalpo mirkļa ideja, kuru projicēju bildē no arhīviem vai skicē ar iztrūkstošās detaļas meklējumiem. Kā piemēram, pašlaik sēžu pie vēlēšanu kampaņas kolekcijas. Iedvesmai noder fakti: Pļinnera paniskās bailes no okupācijas atzīšanas, Par labu Latviju mērkaķošanos ar bībeles pekstiņu obligāto ieviešanu skolas mācību programmās, saskaņiešu saimnieku vāji slēptās intereses utt., utml....
Vienreiz ir provēts...Nelikās pārāk saistoši,vismaz lietojot ilglaicīgi.(Ja saprati manu domu,bet gan jau - ne velti smartins)Man tas neko pozitīvu nedeva!
viecha:Tuvu tēmai,bet ne gluži.Kaut kur dzirdēju,ka nevajagot kautrēties atdarināt nu tipa taisīt pakaļ.Pamatmasai (protams,arī man) nav lemts izgudrot vai radīt ko principiāli jaunu.Tad jābūt dzimušam ģēnijam-kādam tur Dalī vai Makartnijam.Bet labs atdarinājums lai arī neieies vēsturē,tomēr ir ko vērts.Dropei un citām ķīmijām gan neticu.Bet pa pāli cilvēkiem bāzt kameru acīs uz ielas ir vieglāk-tas ir paša pārbaudīts fakts.
ierēcam jo īpašī par darbaholiķi-dizaineri S.Dalī ar milzīgām ambīcijām un stervozu dzīvesbiedri, kura bildes pa lielākai daļai sastāv no pārzīmētām fotogrāfijām, ko pa lielai daļai zīmēja viņa asistents
par tēmu- no web lapām grūti smelties iedvesmu... ieraudziju-aizmirsu
Principā piekrītu Vaveram, bet, kā amatierim, man i tā - ir reizes, kad ienāk prātā kāda doma. Tad to var pierakstīt vai uzmest skici. Bet biežāk ir tā, ka iedvesma rodas brīdi, kad es ieraugu kaut ko interesantu (jāņem vērā tas, ka runāju par dabas foto, retāk - par pasākumiem) - brīdī, kad man uznāk iedvesma, es varu vairākas stundas ņemties, līdz brīdim, kad nosēžas aķis vai vienkārši "atsēžas" Parasti tādos brīžos man arī rodas tās labākās bildes (cik nu labi uz doto brīdi māku)
Lunis:Oi Oi kruta Nevaig no manis iedvesmotes iedvesma jaķer "Gaisā" nu piemēram čimi šodien atsutija zināma džeka nopietnu pasakumu , biju bez iekšām no smiekliem apmēram zinot konkrētos kexsus [url=http://download.galileo-press.de/trailer/103/lesson.htm?chapterId=1&lesssonId=3
]http://download.galileo-press.de/trailer/103/lesson.htm?chapterId=1&lesssonId=3[/url] tipiski vāciski )) arī iedvesmai, kā savādāk