forum.gif
Iedvesmas avoti..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iedvesmas avoti..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.10 17:03 labots
 citēt
Sveiciens Blogeriem! :face-glasses:

Būtu interesanti uzzināt un apskatīt,kur Jūs smeļaties iedvesmu saviem darbiem,kura vai kuras web lapas Jums ir pirmās listē.Es pats katru dienu eju uz 2photo.ru :face-smile: Tajā ir dažādu mākslinieku (ne tikai fotogrāfu) darbi,arī gleznotāji un visādi citādi...!Iesaku arī Jums... :exciting:
Publicēts: 21.08.10 17:11
 citēt
katru dienu eju savaa galvaa :face-wink:
Publicēts: 21.08.10 17:18
 citēt
+ Vavers
Galvaa notiek visas shtelles + paliidz garda butele reizeem ++++++ visnenoveerteejamaakais iedvesmas avots ir miiljotais cilveeks liidzaas.

Viennoziimiigi varu teikt, ka iedvesmas avots NAV silikona pupos.
Publicēts: 21.08.10 17:28
 citēt
Jonatans:visnenoveerteejamaakais iedvesmas avots ir miiljotais cilveeks liidzaas.

Man atkal kkādi visādi brīnumi rodās, kad esmu bijis pašķīries un tā. Gruzīgais noskaņojums + daudz brīvā laika = labi foto :D Savādāk, kad ir meitene ta jau vairāk laika sanāk pievērst šai nevis foto.
Publicēts: 21.08.10 17:30 labots
 citēt
Mani iedvesmo apkārtējie cilvēki kolēģi daba un grāmatas filmas un texsti. Kolēģu darbus praktiski neskatos ar retiem izņemamiem , pārāk vienveidīgas vai komerciāli garlaicīgi vai subjektīvas tās viņu izjūtas sevišķi Krievijas saitos visi uz vienu ģimi :):) Komerciju , ļoti auxstvērtīgu no pašiem spicākiem Latvijas un Eiropas autoriem esmu bijis spiests ikdienā darba pienāku spiests skatīties gadiem , taka šaka vājākā variantā ta mani garlaiko:) Labāk bliest kā ienāk prātā , kā pats jūti nevis "Kādu skatīties" un baigi līdzināties:) Skolotājus savus skatos regulāri , lielos Latvju un ne tikai vecmeistarus , viņu darbi arī pēc 30-40-50 gadiem pārsit vairumu mūsdienu autoru , no tiem tad ar iedvesmojos lai taisītu ko savu pilnīgi savadak:)
Publicēts: 21.08.10 17:35
 citēt
Latvijā konstatēto (un nekonstatēto)putnu saraksts.Jo mazāk (vai nav)konstatēts-jo lielāka iedvesma! :face-devil-grin: Papildus stimuls-konkrēto sugu neviens (vai ļoti maz putnu fotogrāfu)Latvijā kvalitatīvi nav nobildējis.:face-wink:
Publicēts: 21.08.10 17:37
 citēt
...ķīmiskie apziņas paplašinātaji noder...:D
Publicēts: 21.08.10 17:43
 citēt
imgfoto:...ķīmiskie apziņas paplašinātaji noder...:D

tas ir zālīte un LSD?? :D
Publicēts: 21.08.10 17:44 labots
 citēt
CerambyX:
Jonatans:visnenoveerteejamaakais iedvesmas avots ir miiljotais cilveeks liidzaas.

Man atkal kkādi visādi brīnumi rodās, kad esmu bijis pašķīries un tā. Gruzīgais noskaņojums + daudz brīvā laika = labi foto :D Savādāk, kad ir meitene ta jau vairāk laika sanāk pievērst šai nevis foto.

...tāpēc ātrāk vajag apprecēties,lai varētu vairāk laika veltīt foto :face-wink: , bet ja nopietni macroclub.ru
Publicēts: 21.08.10 18:19
 citēt
Jaunkundzes! It īpaši MJjaunkundze :face-grin:
Publicēts: 21.08.10 18:22
 citēt
Tuvu tēmai,bet ne gluži.Kaut kur dzirdēju,ka nevajagot kautrēties atdarināt nu tipa taisīt pakaļ.Pamatmasai (protams,arī man) nav lemts izgudrot vai radīt ko principiāli jaunu.Tad jābūt dzimušam ģēnijam-kādam tur Dalī vai Makartnijam.Bet labs atdarinājums lai arī neieies vēsturē,tomēr ir ko vērts.Dropei un citām ķīmijām gan neticu.Bet pa pāli cilvēkiem bāzt kameru acīs uz ielas ir vieglāk-tas ir paša pārbaudīts fakts.:face-wink:
Publicēts: 21.08.10 19:02
 citēt
Es iedvesmojos no Luņa darbiem:face-smile::face-smile::face-smile:
Publicēts: 21.08.10 20:05
 citēt
pārsvarā no natūras inspirējos un no patīkamiem sieviešu dzimuma organismiem!:face-kiss:
Publicēts: 21.08.10 22:11 labots
 citēt
etwas:Es iedvesmojos no Luņa darbiem:face-smile::face-smile::face-smile:

Oi Oi kruta:):) Nevaig no manis iedvesmotes iedvesma jaķer "Gaisā" nu piemēram čimi šodien atsutija zināma džeka nopietnu pasakumu , biju bez iekšām no smiekliem apmēram zinot konkrētos kexsus download.galileo-press.de... tā sāk man no smiekšanas vēders sāpet ievesmojos uztasit kaučko jautru , istenībā man patīk sievišķigi kompaktklases modeļi ar tiem jautri stradat , tik nevaig pieiet radošām lietām kā kaujas uzdevumam ienaidnieka aizmugurē :face-wink::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.08.10 10:17
 citēt
Ahahaa neievilkt elpu visulaiku savadak modele paliks zila :D geniaali :D.
Publicēts: 22.08.10 12:43
 citēt
katrud dienu sanāk aizkāpt līdz ledusskapim un podam - citām lietām, tāds gods, laikam netiek
Publicēts: 22.08.10 12:46
 citēt
CaboVerde, zāli esi mēģinājis? :bad_smile:
Publicēts: 22.08.10 12:50
 citēt
jo sliktaks garastāvoklis,jo labāk kkas darās un raisās domas,stūlbi,bet fakts:d
Publicēts: 22.08.10 12:59
 citēt
Zemene, labā garstāvoklī smadzenes atslēdzas vai?:)
Publicēts: 22.08.10 13:11
 citēt
imgfoto:Zemene, labā garstāvoklī smadzenes atslēdzas vai?:)

labā garastāvoklī domas lidinās kkur citur :D
tāpēc no radošās puses,labāk būt padrūmam un vienam,manuprāt,lielākā daļa piekrītis,ka īstās idejas rodas vienatnē un mierā.
Publicēts: 22.08.10 13:12
 citēt
Vai ta "kaut kur citur" nav nekā fotogēniska?
Publicēts: 22.08.10 13:23
 citēt
smartins:Vai ta "kaut kur citur" nav nekā fotogēniska?

skatoties,ko katrs uzskata par fotogēnisku,bet jāatzīst,klusumam un domu sakopošanai ir liels spēks un parasti atļaujamies šo klusumu sev sagādāt,kad ir slikti.
tā,tā doma sāk raisīties:)
Publicēts: 22.08.10 13:32
 citēt
-zemene-:
smartins:Vai ta "kaut kur citur" nav nekā fotogēniska?

skatoties,ko katrs uzskata par fotogēnisku,bet jāatzīst,klusumam un domu sakopošanai ir liels spēks un parasti atļaujamies šo klusumu sev sagādāt,kad ir slikti.
Tev tagad raisās domas? :exciting: Ta jāsāk gaidīt kādu pārāko bildi.
P.S. Moš, tev uz fotbolu jāaiziet? :what:
Publicēts: 22.08.10 13:34
 citēt
smartins:
-zemene-: skatoties,ko katrs uzskata par fotogēnisku,bet jāatzīst,klusumam un domu sakopošanai ir liels spēks un parasti atļaujamies šo klusumu sev sagādāt,kad ir slikti.
Tev tagad raisās domas? :exciting: Ta jāsāk gaidīt kādu pārāko bildi.
P.S. Moš, tev uz fotbolu jāaiziet? :what:

jā ,raisās,ir jau pāris idejas,tik vajag laiku,lai kkur nokļūtu :D
Publicēts: 22.08.10 13:35
 citēt
Tā kā man piemīt spēja nedomāt vai domāt ļoti maz, man nav iemesla sliktam garastāvoklim...:D
Publicēts: 22.08.10 13:38
 citēt
imgfoto:Tā kā man piemīt spēja nedomāt vai domāt ļoti maz, man nav iemesla sliktam garastāvoklim...:D
imgfoto:Tā kā man piemīt spēja nedomāt vai domāt ļoti maz, man nav iemesla sliktam garastāvoklim...:D

ai ja.....kaut man tā būtu,bet es jau esmu vecene:D:D
Publicēts: 22.08.10 13:40
 citēt
Vecenes jau vispār nedomā...viņām ir HORMONI...:D
Publicēts: 22.08.10 13:41 labots
 citēt
-zemene-:.kaut man tā būtu,bet es jau esmu vecene:D:D
:haha:

imgfoto:Vecenes jau vispār nedomā...viņām ir HORMONI...:D
Ja ir hormoni, tur sākas domāšana ar citu galvu :bad_smile:
Publicēts: 22.08.10 13:43
 citēt
imgfoto:Vecenes jau vispār nedomā...viņām ir HORMONI...:D

nu tā ir labāk nekā, veči bez hormoniem :D
Publicēts: 22.08.10 13:52
 citēt
Nu vecenes vispār ir labākas par večiem ar vai bez hormoniem...šaubu nav:D
Publicēts: 22.08.10 14:08
 citēt
imgfoto:Nu vecenes vispār ir labākas par večiem ar vai bez hormoniem...šaubu nav:D

man gan ir šaubas, jo labāks vai sliktāks jau nav apslēpts dzimumā :D
Publicēts: 22.08.10 14:12
 citēt
stings:labāks vai sliktāks jau nav apslēpts dzimumā :D
Ja tu būtu vecis, tad tev patiktu vecenes... varbūt...
Publicēts: 22.08.10 14:27
 citēt
Nu gan saspamojuši nopietnu tēmu... kadas vecenes?!
Ja nopietni:
Man par iedvesmu kalpo mirkļa ideja, kuru projicēju bildē no arhīviem vai skicē ar iztrūkstošās detaļas meklējumiem.
Kā piemēram, pašlaik sēžu pie vēlēšanu kampaņas kolekcijas.
Iedvesmai noder fakti: Pļinnera paniskās bailes no okupācijas atzīšanas, Par labu Latviju mērkaķošanos ar bībeles pekstiņu obligāto ieviešanu skolas mācību programmās, saskaņiešu saimnieku vāji slēptās intereses utt., utml....
Publicēts: 22.08.10 14:50
 citēt
smartins:
stings:labāks vai sliktāks jau nav apslēpts dzimumā :D
Ja tu būtu vecis, tad tev patiktu vecenes... varbūt...

Nav teikts...:D
Publicēts: 22.08.10 14:51
 citēt
imgfoto:
smartins:a tu būtu vecis, tad tev patiktu vecenes... varbūt...

Nav teikts...:D
Nu ja, ka nav teikts, tāpēc arī "varbūt" :D
Publicēts: 22.08.10 15:15
 citēt
smartins:CaboVerde, zāli esi mēģinājis? :bad_smile:

Vienreiz ir provēts...Nelikās pārāk saistoši,vismaz lietojot ilglaicīgi.(Ja saprati manu domu,bet gan jau - ne velti smartins)Man tas neko pozitīvu nedeva! :face-wink:
Publicēts: 22.08.10 15:21
 citēt
viecha:Tuvu tēmai,bet ne gluži.Kaut kur dzirdēju,ka nevajagot kautrēties atdarināt nu tipa taisīt pakaļ.Pamatmasai (protams,arī man) nav lemts izgudrot vai radīt ko principiāli jaunu.Tad jābūt dzimušam ģēnijam-kādam tur Dalī vai Makartnijam.Bet labs atdarinājums lai arī neieies vēsturē,tomēr ir ko vērts.Dropei un citām ķīmijām gan neticu.Bet pa pāli cilvēkiem bāzt kameru acīs uz ielas ir vieglāk-tas ir paša pārbaudīts fakts.:face-wink:

ierēcam :D jo īpašī par darbaholiķi-dizaineri S.Dalī ar milzīgām ambīcijām un stervozu dzīvesbiedri, kura bildes pa lielākai daļai sastāv no pārzīmētām fotogrāfijām, ko pa lielai daļai zīmēja viņa asistents

par tēmu- no web lapām grūti smelties iedvesmu... ieraudziju-aizmirsu :(
Publicēts: 22.08.10 17:20
 citēt
Principā piekrītu Vaveram, bet, kā amatierim, man i tā - ir reizes, kad ienāk prātā kāda doma. Tad to var pierakstīt vai uzmest skici. Bet biežāk ir tā, ka iedvesma rodas brīdi, kad es ieraugu kaut ko interesantu (jāņem vērā tas, ka runāju par dabas foto, retāk - par pasākumiem) - brīdī, kad man uznāk iedvesma, es varu vairākas stundas ņemties, līdz brīdim, kad nosēžas aķis vai vienkārši "atsēžas":face-grin: Parasti tādos brīžos man arī rodas tās labākās bildes (cik nu labi uz doto brīdi māku) :face-wink:
Publicēts: 22.08.10 19:21
 citēt
Lunis:Oi Oi kruta:):) Nevaig no manis iedvesmotes iedvesma jaķer "Gaisā" nu piemēram čimi šodien atsutija zināma džeka nopietnu pasakumu , biju bez iekšām no smiekliem apmēram zinot konkrētos kexsus [url=http://download.galileo-press.de/trailer/103/lesson.htm?chapterId=1&lesssonId=3
]http://download.galileo-press.de/trailer/103/lesson.htm?chapterId=1&lesssonId=3[/url]
tipiski vāciski :))) arī iedvesmai, kā savādāk :)
Publicēts: 23.08.10 23:51
 citēt
Oliss:
imgfoto:...ķīmiskie apziņas paplašinātaji noder...:D

tas ir zālīte un LSD?? :D

zaaliite nav kjiimiska
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >