UldisMuzikants:tos Latvijā sauc par kondensatoriem.
Filosofs... blakus (tēma: Vairāk kā fotografēšana), re, Arno uzdeva arī fiosofisku (iespējams tehnisku, nezinu vēl tā cilvēka redzesloku) jautājumu par fotogrāfijas un glezniecības kopību... ieraksti tur... es iesāku, bet slinkums bija pabeigt domu...
Jāpasūta šiem vai ņemt labāk kur citur ? Man nedeg , tā blice viena no daudzajām pati vecākām 2005 gada.stāv rakstīts uz plates , bet negribas lai dēļ sīkuma mētājās grabažu kaudzē. Ar ko mūsdienās mazgā nost elektrolītu? Plte lakota bet riebjas ka netīra.
Jāpasūta šiem vai ņemt labāk kur citur ? Man nedeg , tā blice viena no daudzajām pati vecākām 2005 gada.stāv rakstīts uz plates , bet negribas lai dēļ sīkuma mētājās grabažu kaudzē. Ar ko mūsdienās mazgā nost elektrolītu? Palte lakota bet riebjas ka netīra.
Es mēģinātu ar izopropilspirtu. Te varbūt tas kondīģis arī ir: lemona.lv
Jāaizbrauc kādam un jāpaņem, vai nu Ūnijas vai Barona ielā, var jau Farnelī sūtīt, tad jāpaņem Avotu ielā pēc pāris dienām, es tur visu sūtu: Kind Regards/Ar cieņu/С Уважением, Maxim Voitenko Sales SIA Baltelement Tel: +37167217028 Fax: +37167217028 E-mail: baltelectron@baltelectron.lv Web: [url=www.baltelectron.lv
kapacitāte ir tieši 47uF voltāža 400V vai vairāk max temperatūra tāda kāda ir uz esošajiem kondensatoriem (droši vien 105 C) vai vairāk. diametrs un augstums tāds pats(ar lineālu izmēri). reizēm var ielodēt arī augstākus. Jamicon nav pats labākais brends kondensatoriem, takā neuztraucies, ka tev pārdod kādu citu brendu.
ormix ir divi, kas atbilst 47uF un 400V 105C: EHR-400-47uF-M SE-400-47uF-M
Ooo labi , ar spirķiku mēģināšu. Tik viens un bix ižšāva bet kūpēja un šļakatas ir bix uz plates. Paga tad Unijas ielā tas kondiķis ir uz vietas ja jābrauc ? Jā vien 105 C ir marķējumā . Šitie kautkādi ķinīzeru brīnumi mož ir kas LABĀKS ar analoģiskiem parametriem? Ko iesakāt. Vēl izrēcos platē ir vieta TRIM šādiem bet ielodēti tik divi
Uz Barona drīzāk, Ormiksā ir uz vietas. Bet vispār, ko pats ņemies, reku iedod Andrim no Pērnavas 15, visu nomazgās un pārlodēs pa lēto (t.26535590) Visus MDfoto verķus un mūzikas kastes arī remontē
Eltons:Uz Barona drīzāk, Ormiksā ir uz vietas. Bet vispār, ko pats ņemies, reku iedod Andrim no Pērnavas 15, visu nomazgās un pārlodēs pa lēto (t.26535590) Visus MDfoto verķus un mūzikas kastes arī remontē
Da viņa pat turpinā šancēt Šitā šausmīgi vienkārša viegli jaucās , četras skrīves divi vadu kūļi uz konekttoeties 5 min izjaucu pat jāmēra nebij kas "Uzmaucis" pats kūpēja Kautkā SAGRIBĒJĀS REMTa laikus atcērēties , tāpēc ataisiju palūrēt , būtu kas nopietnāks pats nekad nebūtu jaucis Andrim baigi ilgie "Gaidīšanas laiki" slinkums gaidīt ja pats ātri var nomainīt. Slinkums arī tagad skrūvēt kopā