Man te tāds konkrēts jautājums, koroče pagājušogad nobildēju kaimiņu pagalmā pacanu, un klients tagad grib to bildi likt uz grāmatas vāka. Cik no tā klienta lai piķi paprasa?
trollollo:Man te tāds konkrēts jautājums, koroče pagājušogad nobildēju kaimiņu pagalmā pacanu, un klients tagad grib to bildi likt uz grāmatas vāka. Cik no tā klienta lai piķi paprasa?
mjā, kā sajūt naudiņu, tā uzreiz, a cik var noplēst tak paņem un uzdāvini, būsi normāls pacans
trollollo:Man te tāds konkrēts jautājums, koroče pagājušogad nobildēju kaimiņu pagalmā pacanu, un klients tagad grib to bildi likt uz grāmatas vāka. Cik no tā klienta lai piķi paprasa?
ja tas klients Tev kōrišs, saki, lai atlīdzina tā, lai pārāk neaopbižotu ne Tevi, ne sevi. var būt kvarts un var būt sotelis. bet grāmatu business tagad tāds pašvakrs.
Ja foto Tev ir vaļasprieks, tad bildi uzdāvini, prieks būs pašam un sašam vai pacanam, bet ja foto Tev ir ienākumu avots, tad cenu Tu jau sen zini.
Ja foto Tev ir vaļasprieks, tad bildi uzdāvini, prieks būs pašam un sašam vai pacanam, bet ja foto Tev ir ienākumu avots, tad cenu Tu jau sen zini.
Foto jau pāris gadus ir vienīgais ienākumu avots, ir bijušas bildes uz žurnālu vākiem, publikācijas un viskautkas cits, a vot uz grāmatu vāka nekad neesmu domājis, cik jāprasa.
mjā, kā sajūt naudiņu, tā uzreiz, a cik var noplēst tak paņem un uzdāvini, būsi normāls pacans
Aizej pie zobārsta un paprasi, lai uzdāvina zelta plombes
Citagaisma:
Foto jau pāris gadus ir vienīgais ienākumu avots, ir bijušas bildes uz žurnālu vākiem, publikācijas un viskautkas cits, a vot uz grāmatu vāka nekad neesmu domājis, cik jāprasa.
..un Tavuprāt še ir īstā vieta, kurā var iegūt pareizu atbildi?;-0
trollollo:
..un Tavuprāt še ir īstā vieta, kurā var iegūt pareizu atbildi?;-0
Klients ir kas...gramatas autors, vaka dizaina autors, izdevnieciba? Atkariba no atbildes ...1. no 5-500 eur, 2. videja stoku foto cena, 3. 50% no vaka dizaina izmaxam ar iespeeju pa@@@ par parejiem 50% par velti imho
imgfoto:Klients ir kas...gramatas autors, vaka dizaina autors, izdevnieciba? Atkariba no atbildes ...1. no 5-500 eur, 2. videja stoku foto cena, 3. 50% no vaka dizaina izmaxam ar iespeeju pa@@@ par parejiem 50% par velti imho
Godīgi saku, cik žurnāliem bildes dotas un pressei, maiņā pret vārdu, tas neko nedod, var vecmāmiņai parādīt un draugiem vecumdienās. Ja grāmata ir labdarības pasākums, kas nenes nedz izdevējam, nedz autoram peļņu, tad vēl var apmaiņā pret vārdu. Tas, kas bildi prasa "palietot" ar nav muļķis
LKZ:Godīgi saku, cik žurnāliem bildes dotas un pressei, maiņā pret vārdu, tas neko nedod, var vecmāmiņai parādīt un draugiem vecumdienās. Ja grāmata ir labdarības pasākums, kas nenes nedz izdevējam, nedz autoram peļņu, tad vēl var apmaiņā pret vārdu. Tas, kas bildi prasa "palietot" ar nav muļķis
LKZ:Godīgi saku, cik žurnāliem bildes dotas un pressei, maiņā pret vārdu, tas neko nedod, var vecmāmiņai parādīt un draugiem vecumdienās. Ja grāmata ir labdarības pasākums, kas nenes nedz izdevējam, nedz autoram peļņu, tad vēl var apmaiņā pret vārdu. Tas, kas bildi prasa "palietot" ar nav muļķis
LV tas plaši praktizējams, un ar vārdiem arī viens nu otru atbalstra un popularizē, bet tas vis ir sūds, vārdu uz maizes neuzsmērēsi. Un pieredze rāda ka pārdot var visu un daudz dārgāk bez vārda kā ar vārdu, vajag tikai mācēt pārdot.
priore:OK, eju aizkrāsot Leonardo parakstu, lai gleznu varētu pārdot dārgāk!
Tur ir pavisam citi kritēriji. Esmu nedaudz tajos pasākumos iejaukts bijis, ir tā ka parāda kāda slavena autora bildi, un palūdz lai uztaisa tādā pašā tehnikā bet ar citu sižetu, un pēc tam to dārbu pārdod tālāk izsolē kā nezināmu tā un tā autora darbu kuram nav paraksta jo neesot paspoējis pabeigt un esot miris. Krāsas ir skrubināmas no tā paša gadsimta holandiešu širpotrebiem kas maksā kādus 10 000 $. Un vis darīts. Tas pats ir darāms ar ambrotīpiem , jo tos vis vieglāk ir pakaļdarināt, ar pēdējiem savā laikā bija darīšana. Tikai tā ņemšanās ar cianīdu biku nav patīkama.
priore:OK, eju aizkrāsot Leonardo parakstu, lai gleznu varētu pārdot dārgāk!
Tur ir pavisam citi kritēriji. Esmu nedaudz tajos pasākumos iejaukts bijis, ir tā ka parāda kāda slavena autora bildi, un palūdz lai uztaisa tādā pašā tehnikā bet ar citu sižetu, un pēc tam to dārbu pārdod tālāk izsolē kā nezināmu tā un tā autora darbu kuram nav paraksta jo neesot paspoējis pabeigt un esot miris. Krāsas ir skrubināmas no tā paša gadsimta holandiešu širpotrebiem kas maksā kādus 10 000 $. Un vis darīts. Tas pats ir darāms ar ambrotīpiem , jo tos vis vieglāk ir pakaļdarināt, ar pēdējiem savā laikā bija darīšana. Tikai tā ņemšanās ar cianīdu biku nav patīkama.
chukmasoff_f:
Kur ta ambrotipiem cianīds nepieciešams?
Vakar pardaudz bija iedzerts, un cianotipiju izlaidu no texta.