forum.gif
Piektdiena 13., pilnmēness
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Piektdiena 13., pilnmēness
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.14 09:06 labots
 citēt
Gaidu jautrus topikus šodien :)

Iepriekšējo reizi pilnmēness 13.datumā un piektdienā iekrita pirms 14 gadiem, 2000.gada 13.oktobrī. Savukārt nākamo reizi tas notiks 2049.gada 13.augustā - m.apollo.tvnet.lv...

Uz nākamo tādu prieku būs jāgaida veseli 35 gadi!
Publicēts: 13.06.14 09:13
 citēt
Jāskrien pēc čipšiem>
Publicēts: 13.06.14 09:25
 citēt
Te jau vairāk rakstīs rīt...par to,kā kuram šodien nepaveiksies,vai paveiksies īpaši:face-grin:
Publicēts: 13.06.14 09:26
 citēt
Jutri būs tiem kurus šitas "Velk" :) Sanāca šodien sīkos vest uz dārziņu , tur no paša rīta nebijusi kaukšana baurošana. Prasu KAS JUMS NOTIEK , audzinātājas saka PILNMĒNESS pa kruto:) Taka točna čipši jāpērk , Onkuļi Tantiņas gan ar ATLAIDĪS jestri :):)
Publicēts: 13.06.14 09:28
 citēt
reezijaB:Te jau vairāk rakstīs rīt...par to,kā kuram šodien nepaveiksies,vai paveiksies īpaši:face-grin:
Ja īpaši nepaveiksies, tad vairs neraxtīs :bad_smile:
Publicēts: 13.06.14 09:29
 citēt
Dolldia:Jāskrien pēc čipšiem>
... un viena aliņa :)
Publicēts: 13.06.14 09:35
 citēt
smartins:
Dolldia:Jāskrien pēc čipšiem>
... un viena aliņa :)

Šodien vai nu nedrīkst dzert vispār, vai jādzer daudz :)
Publicēts: 13.06.14 09:39
 citēt
es šodien atcēlu visas pieņemšanas un neaizbraucu uz darbu, jo mašīnai bremzes tūlīt nosprāgs, un tikai tad atcerējos par melno piektdienu :amazing:
Publicēts: 13.06.14 09:40
 citēt
R_J:
smartins:.. un viena aliņa :)

Šodien vai nu nedrīkst dzert vispār, vai jādzer daudz :)

Nesaki viss , man jau astoņos no rīta jaukā sexretērīte "Kagora kokteili" ar salčuku un augļiem:):)
Publicēts: 13.06.14 09:42
 citēt
Lunis:
R_J: Šodien vai nu nedrīkst dzert vispār, vai jādzer daudz :)

Nesaki viss , man jau astoņos no rīta jaukā sexretērīte "Kagora kokteili" ar salčuku un augļiem:):)

Nu ja no paša rīta sāk, tad jau pa dienu daudz arī sanāks :)
Publicēts: 13.06.14 09:47
 citēt
kpacku:es šodien atcēlu visas pieņemšanas un neaizbraucu uz darbu, jo mašīnai bremzes tūlīt nosprāgs, un tikai tad atcerējos par melno piektdienu :amazing:

...un melnā piegdiena iestājās taviem pacientiem. :amazing:
Publicēts: 13.06.14 09:47
 citēt
Nuuu jā , šodien isstās būs visai daudz , divas jubilāres kurām 18 palicis jāspiež , vēl vienai vārdadiena :) Ta jau bez UZ VESELĪBĀM neiztiks līdz pašam vakaram.
Publicēts: 13.06.14 10:02
 citēt
Schneider:

toties lielāka varbūtība man palikt dzīvai :face-kiss:
Publicēts: 13.06.14 10:04
 citēt
kpacku:
Schneider:

toties lielāka varbūtība man palikt dzīvai :face-kiss:

Voo dakterīt pareiz , es jau sāk domāt kautkād aizdoties līdz tevīm uz "Servissu" :)
Publicēts: 13.06.14 10:25
 citēt
Noteiktu būs daudz ierakstu, tikai tie būs patriotiskajā tēmā par Ukrainu (vai par Krieviju, ja kāds to uztaisīs). Tur ir nemainīgs pilnmēness.
Publicēts: 13.06.14 10:29
 citēt
Hieronymus:Noteiktu būs daudz ierakstu, tikai tie būs patriotiskajā tēmā par Ukrainu (vai par Krieviju, ja kāds to uztaisīs). Tur ir nemainīgs pilnmēness.

Nemainīgs pilnmēness ir pašam Hieronymus-am, kura pirmais ieraksts pēc registrēšanās blogā bija tieši Ukrainas tēmā, un pēc tam galvenā nodarbe līdz šim ir bijusi mirušu topiku celšana gaismā :)
Publicēts: 13.06.14 10:52
 citēt
Ko lai dara, ka dažiem Fotoblog iemītniekiem nav spēju piedāvāt kaut ko fotogrāfijai atbilstošāku, bet ir spēks runāt par Ukrainu, it kā tie šajā militārajā konfliktā būtu vismaz kādas regulārās armijas ierindnieki. Fotoblog ir savi likumīgie zagļi (zagļi, kas nozog fotogrāfijas portālam tajā atveltīto vietu un resursus).
Publicēts: 13.06.14 10:53
 citēt
Tā ka, R_J, es tavā vietā to lielo knābi turpinātu turēt aizvērtu ciet. :)
Publicēts: 13.06.14 10:59
 citēt
Nu tu jau pilnmēness iedarbību sāc demonstrēt.
Publicēts: 13.06.14 11:09
 citēt
Nabaga hieronīms. Nozagām mēs viņam fotobloga resursus un vietu tajā. Tādēļ laikam hieronīms nekādīgi nevienu bildi nav ielicis :-) :-) :-)
Publicēts: 13.06.14 11:34
 citēt
R_J:Nabaga hieronīms. Nozagām mēs viņam fotobloga resursus un vietu tajā. Tādēļ laikam hieronīms nekādīgi nevienu bildi nav ielicis :-) :-) :-)

Stulbam putnam - stulba dziesma (sakāmvārds). Vienmēr jau zagt nesanāk, tas tiesa, bet aplipt ap resursiem kā parazītiem gan, lai arī Tavas tēmas itin viegli ir apspriežamas Delfos, Tvnet, Apollo, vai jebkur citur (un arī tur Tu noteikti būsi atzīmējies), pie tam jebkurā valodā, ko proti. Ja vienīgajā lielajā Latvijas fotoportālā latviešu valodā (ja neskaita www.fotokvartāls.lv) vieta tiek aizņemta ar surogāttēmām un tendence ir augšupejoša, tad nav labi. Turpmāk labāk vienkārši nevērt vaļā to, kas nešķiet interesants, tam es piekrītu.
Publicēts: 13.06.14 11:39
 citēt
Hieronymus:Fotoblog ir savi likumīgie zagļi (zagļi, kas nozog fotogrāfijas portālam tajā atveltīto vietu un resursus).

Bet kādēļ tev pašam jāpiedalās tajā zakšanā, uzturot šīs tēmas? Nospļaujies un ej tālāk!
Publicēts: 13.06.14 19:52
 citēt
"Uz nākamo tādu prieku būs jāgaida veseli 35 gadi!"
Publicēts: 13.06.14 20:03
 citēt
Šodien pasaules futbola čempī tiks pierādīts, ka 13. datuma un piektdienas "nelaimīgums" ir blēņas - laimīgo un nelaimīgo komandu skaiti būs precīzi vienādi.:face-grin:
Publicēts: 13.06.14 21:55 labots
 citēt
Izgāju pastaigāties. Sāka līt. Glābiņu meklēju kafejnīcā. Nav brīva galdiņa. Pilns ar izlaidumniekiem. Melnā piektdiena.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):