forum.gif
Problēmas ar krāsām fotošopā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Problēmas ar krāsām fotošopā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.14 18:40
 citēt
Lieta tāda ... Manuprāt nojukuši fotoshop CS 6 uzstādījumi ...

Rediģēju raw bildi, saglabāju jpg* formātā atveru caur oriinālo windows bilžu pārlūku un viss ir kārtībā, bet kāielieku bildi internetā tā krāsas paliek pelēkākas, ne tik spožas un pilgtas, ja skatos bildi piemēram caur infraview pārlūku bilžu, tad krāsas arī ne tādas ...

Kā izlabot ? :(
Publicēts: 14.06.14 18:48
 citēt
Opcija "Save for Web" Tevi varētu laimīgu darīt.
Publicēts: 14.06.14 19:02
 citēt
kā arī profils sRGB (nevis AdobeRGB)
Publicēts: 14.06.14 19:11
 citēt
Atceros, ka man šī problēma bija pāris gadus atpakaļ, bija lapa ar pamācību kāpareizi saregulēt visus profilus, bet nevaru vairs atarast ...

Varbūt kāds zin šo linku ?

Pagaidām man šādi tie settingi izskatas :

Publicēts: 14.06.14 19:13
 citēt
Ar Irfranview pārlūku skoatoties bildes, tās varētu būt Pilgtākas, nekā fotošopā?
Publicēts: 14.06.14 19:14
 citēt
Vaard nee, tās ir peleekaakas ..
Publicēts: 14.06.14 19:28
 citēt
UldisMuzikants:Skaidri redzams, ka Tev ir AdobeRGB, nevis sRGB, tas būs viens no iemesliem. Drošības dēļ vēl atķeksē apakšā tās trīs rūtiņas.

vai Pro Photo
Publicēts: 14.06.14 19:43
 citēt
Ja kamerā ir iestatīts AdobeRGB, tad lai fotošopā arī būtu tas pats.
Bet, ja bildi vajag webā arī publicēt, tad tā jāsamazina attiecīgi un jāsaglabā, izmantojot "save for Web & Devices", iestatot tur jpg, png vai ko ciitu un pārējos iestatījums.
Publicēts: 14.06.14 22:34
 citēt
Gudrinieki ….. :(
1) Kamerā uzliekam sRGB un punkts!
2) Fotošopā darba telpa sRGB un punkts!
3) Tie kas zin argumentus kapēc abi iepriekšejie punkti nav kruti, paklusē, jo viņiem arī vajadzētu zināt, ka cilvēki, kas uzdod bērnišķīgus jautājumus kā šīs tēmas autors, ar citiem/krutākiem uzstādijumiem ziepes vien ievārīs.
4) Bildei jābūt sRGB krāsu telpā un seivojot liekam ķeksi pie Embed ICC Profile( Save For Web komanda pati par sevi nav risinājums)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):