smartins:Imgfoto, šasijas numuru kādam vāģim, moš, arī vari pateikt?
izlasi burtus...
He, he... mums tikko dzelžu programmētājs čipos atvērtā koda daļā ielika tetra spēli... vot ku būs hakeriem pārsteigums, kuri mēģinās uzlauzt mūsu iekārtas...
He, he... mums tikko dzelžu programmētājs čipos atvērtā koda daļā ielika tetra spēli... vot ku būs hakeriem pārsteigums, kuri mēģinās uzlauzt mūsu iekārtas...
Man kādreiz darbā bija Canons viens no pirmajiem lielajiem klučiem neatceros vēl vecaks par D30 liekas , viņam bija 2 spēlītes Tetrs un Čuska , varēj spēlēt kamēr pasākumā nekas neotika
Lunis:Man kādreiz darbā bija Canons viens no pirmajiem lielajiem klučiem neatceros 60D liekas , viņam bija 2 spēlītes Tetrs un Čuska , varēj spēlēt kamēr pasākumā nekas neotika
Lunis:Man kādreiz darbā bija Canons viens no pirmajiem lielajiem klučiem neatceros 60D liekas , viņam bija 2 spēlītes Tetrs un Čuska , varēj spēlēt kamēr pasākumā nekas neotika
Līdz kuram līmenim tiki?
Es viņu nelietoju , visu uz viņu šķibi lūrēja , tas nebij Filmai konkurents un atri viņš kautkur nozuda kautkas viņam atkodās un par viņu aizmirsa , bija atsutits no lielā kantora "Pamēģināts" Kādi mums tur brīnumi tais 90 beigās tur neuzradas , vismaz pāris KODAK ražojumi ar Nikon un Canon bajoneti visvisadi pa baigo piķi Pirmā tiešām lietojamā mums paradijās EOS 1D ar 4ļimonu matricu , tā jau bija kārtīga kamera kas maksāja nenormālo kaudzi naudzas bet bildēja jau normāli ot to gan jau es palietoju Esmu nenormālu kaudzi visādus digitaljus palietojis sakot no Leica un NIKON , KODAK , MINOLTA, OLYMPUS , SONY , CANON beigas ar Hasselblad
Luni, iepostē savas bildes ar Hasīti.. :P Gribu redzēt lielo mākslu! Un reāli tev jautājums bija par līmeni līdz kuram tiki nevis krutuma nomētāšana ar savu stāžu... varēji labāk sievietes uzskaitīt, kuras esi...
Ja adobe ir tads pats serijas numuru punkts kaads Windows tad nu labak NEVIENAM nedot savu serijas nr ... otrs kadu dienu izdomas, ka vairs nav draugs pazinos ka progu nozaga un shopinju atslegs gan vienam gan otram
Priekš kam Photoshop-u? Ļoti daudzas PS funkcijas pilda arī bezmaksas Picasa, Photoshop Express, Paint.Net vai GIMP. Pieņemu, ka fotoblogā vispār nav nevienas bildes, kuras apstrādei analogu nevarētu izveidot ar GIMP.
Ja Tev "fotošops" vajadzīgs nosaukumam, tad tas Tev nav vajadzīgs.
Prātīgs puisss , tā arī ir kā tu saki Istenībā Fotoveikala vienīgā priekšrocība ir stabīls darbs ar lieliem apjomiem , tā teikt RAŽOŠANAS procesam 90% parejo funkciju ir neskaitāmos pa brīvu vai mazu naudu pieejamos produktos GIMP piemēram , brīvais softs
Prātīgs puisss , tā arī ir kā tu saki Istenībā Fotoveikala vienīgā priekšrocība ir stabīls darbs ar lieliem apjomiem , tā teikt RAŽOŠANAS procesam 90% parejo funkciju ir neskaitāmos pa brīvu vai mazu naudu pieejamos produktos GIMP piemēram , brīvais softs
tikai gimps ir N-reizes neērtāks par šopu. tapēc jau ir par brīvu
paint.net ir lieliska programma, vieniigais lielais miinuss prieksh manis ir tas, ka nav iespejams, piemeram, clone stampam uzlikt miikstaakas, sapludinoshas malas, respektivi, mainit hardness brushiem, vismaz neesmu atradis...