Nē, man ir īpaši jūtīgi garšas receptori nekas negaršo, bet Lāčplēsi iedzert var, nav tik traki )
Piedod, drīzāk īpaši nejutīgi Eposa varonis ražo gaužām garlaicīgu masu produkciju ( cik nu par tādu var runāt mūs Lieltirgū ) kuru visticamāk aklajā testā noteikti sajauktu ar manis jau nosauktajiem un daudziem citiem. Taču es neapstrīdu Tavu izvēli, vien atļāvos pakomentēt
ūdeņains kā jau Lāčplēši. Man jau tas vis nafig jo Tērvetnieks tepat blakus - Bauska un Piebalga smagi fūzeļi, Valmiermuiža kkāds karamelizēts - Užava ir ok, bet kamēr līdz šejienei atnāk... te Tērvetei nekas līdzi nestāv.
Traki labi ir zviedru mazo darītavu ali - tiem tur Gotlandē ir tāds ūdens pret kuru LV ir tik purva rāva - bet šeit viņu elementāri nevar nopirkt kamēr zviedru akcīzes nodoklis tur to padara dārgāku par LB šņabi.
Beļģu ķiršu ir traki garšīgs - ķimija, bet garšīgs. Te ir kaut kas līdzigs dzērveņu variantā.
Jolan:Neierubījos,Jūs parasti Jāņos dzerat savādāku alu nekā ikdienā?????????????
Es kā reiz dzeršu to, ko ikdienā dzeru. Kā jau minēju - tērvetnieku. Uz Jāņiem parasti nemēdzu eksperimentēt. Ko savādāku pamēģināšanai es ik pa laikam tieši tā saucamajā ikdienā nopērku.
Tik ar Lielvārdi tam alum maz sakara. To Cido ražo Liepājā
Tu jauc , Lielvārdē jau atkal ir SAVS
Varbūt arī ir Lielvārdē kāds savs, bet ne šis. Rīt veikalā vēlreiz uzmetīšu aci. Es to jauno Lielvārdes alu veikalā redzēju pagājušonedēļ, domāju pamēģināt, bet kad ieraudzīju virsū Cido, tad izdomāju, ka nu i nafig kaut kādu lielražotāja alu pirkt. Un virsū bija rakstīts, ka ražots Liepājā.
Vienreiz, pirms pāris nedēļām pavilka nostalžī pēc veciem laikem, kad čehu alus bija sapņojumu kalngals, nopirku 4 pudeles Zlatopramen, bet uz etiķetes izlasīju, ka tas ir tāds pats čurūdens kā mūsējā lielo brūžu produkcija. Tik šamie godīgi raksta, ka iekšā ir gan maltozes sīrups, gan apiņu ekstrakts, bet mūsu Aldara alus izstrādājumi - nē, nē, ko jūs, nekādu koncentrātu!.. [smailiņš :Tfū!:]
Man patīk Lāčplēša Dzintara alus... pašlaik Rimi akcijs..
1/2 l 29 saņi...
man patīk katru vakaru 3-4 nokaut... vismaz tad ir ko darīt un naf jāplēšas ar pārgudrajiem politalogiem kaimiņtopikā...
...pa Jāņiem dzeršu to pašu un smiešos par tiem pašiem
8ņas kastes gaida rindu... man nebūs jamango- ko dos to dzers
Man iepatikās Brālis Bitter.Iesaku pamēģināt.Uz Cēsu un Aldara cienītājiem ieteikums neattiecas!Starp citu:Cēsu alu var pagatavot ar vienkāršu metodi-Tērvetes alu sašķaida ar aukstu krāna ūdeni 1:1 un Cēsinieks gatavs!
Lisij:Man iepatikās Brālis Bitter.Iesaku pamēģināt.Uz Cēsu un Aldara cienītājiem ieteikums neattiecas!Starp citu:Cēsu alu var pagatavot ar vienkāršu metodi-Tērvetes alu sašķaida ar aukstu krāna ūdeni 1:1 un Cēsinieks gatavs!
Būs jāpamēģina!
V.
P.S. Rimčikā Tērvetniekam atlaide, to arī dzeršu (ja nebūs viss izgrābts uz pirkšanas brīdi). Ja būs izgrābts, tad pirkšu pa pilnu cenu Piebalgas parasto, ar zaļo šiltīti.
Gaisma:8 kastes! Tā var pamosties nepazīstamā vietā apčurājies...
Zini, uz to buņdžu rakstīts, ka gadu derīgs... krievs tak saka- zapas ž... n... ... un cik forša sajūta, ka dzer to pašu pa 29 saņi, nevis kā ikdienā ir veikalā par 60 saņi. Bet man tava niķa naf, ka viss uzreiz jāizdzer :P
foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!
zigmunds:foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!
Ierādot niecībām viņu vietu, ek, tā arī uz jautājumu neatbildēji.
Eltons:Ilūkstes ielā, kā allažiņ, saliešu gaišo brāli sev, citiem užavas, brenguļu citgad pamēģinājām, tagad varbūt to valmiermuižas vai krāslavas pamēģināt?
Krāslavas alus, tas ko tirgo www.miestins.lv... veikalos, ir baigi labs. Un kam te Madonas alu vajadzēja - tur mēdz arī tas būt.
P.S. Rimčikā Tērvetniekam atlaide, to arī dzeršu (ja nebūs viss izgrābts uz pirkšanas brīdi). Ja būs izgrābts, tad pirkšu pa pilnu cenu Piebalgas parasto, ar zaļo šiltīti.
Ja gadās braukt garām Spirits & Wine, zaļajai Piebalgai, tāpat kā pagājušo gadu, laba cena - 0.79 €.
Ja gadās braukt garām Spirits & Wine, zaļajai Piebalgai, tāpat kā pagājušo gadu, laba cena - 0.79 €.
zigmunds:foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!
Ja piekrītam tev, tad turpinām- ... ēdīsim maizes izstrādājumus, uz pohām dzersim piena izstrādājumus, ne maizi un ne pienu