forum.gif
Kādu alu dzersim Jāņos ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kādu alu dzersim Jāņos ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.14 23:01 labots
 citēt
Dolldia:
NilsS:

Ja var šo, tad jebkurš Cēsu/Aldara vilties neliks

Nē, man ir īpaši jūtīgi garšas receptori :D nekas negaršo, bet Lāčplēsi iedzert var, nav tik traki :))

Piedod, drīzāk īpaši nejutīgi :) Eposa varonis ražo gaužām garlaicīgu masu produkciju ( cik nu par tādu var runāt mūs Lieltirgū :) ) kuru visticamāk aklajā testā noteikti sajauktu ar manis jau nosauktajiem un daudziem citiem. Taču es neapstrīdu Tavu izvēli, vien atļāvos pakomentēt
Publicēts: 16.06.14 23:05
 citēt
Jolan:Neierubījos,Jūs parasti Jāņos dzerat savādāku alu nekā ikdienā?????????????

Ja kāds tā arī dara, kas tur slikts ? Daži svētkos pat atļaujoties šampi ar kaviāru.......
 citēt
Dolldia:
NilsS:
Ja var šo, tad jebkurš Cēsu/Aldara vilties neliks

Nē, man ir īpaši jūtīgi garšas receptori :D nekas negaršo, bet Lāčplēsi iedzert var, nav tik traki :))
Tu ir īpaša.
 citēt
Jolan:Neierubījos,Jūs parasti Jāņos dzerat savādāku alu nekā ikdienā?????????????

toties es pamazām sāku ierubīties - alus markas pamazām sāk apspriest paaudze, kura alu nemaz nav dzērusi ...... :bad_smile:
Publicēts: 16.06.14 23:08
 citēt
mario1:iesaku nogaršot Krāslavas alu!

tas ir darīts. Patīkams, ne izcils
Publicēts: 16.06.14 23:12
 citēt

galvenais, lai šo izvēli NilsS akceptētu :grimace:
Publicēts: 16.06.14 23:14
 citēt
negatIvs:a kas tam alum vainas?

ūdeņains kā jau Lāčplēši. Man jau tas vis nafig jo Tērvetnieks tepat blakus - Bauska un Piebalga smagi fūzeļi, Valmiermuiža kkāds karamelizēts - Užava ir ok, bet kamēr līdz šejienei atnāk... te Tērvetei nekas līdzi nestāv.

Traki labi ir zviedru mazo darītavu ali - tiem tur Gotlandē ir tāds ūdens pret kuru LV ir tik purva rāva - bet šeit viņu elementāri nevar nopirkt kamēr zviedru akcīzes nodoklis tur to padara dārgāku par LB šņabi.

Beļģu ķiršu ir traki garšīgs - ķimija, bet garšīgs. Te ir kaut kas līdzigs dzērveņu variantā.
Publicēts: 17.06.14 06:44 labots
 citēt

Es kā reiz dzeršu to, ko ikdienā dzeru. Kā jau minēju - tērvetnieku. Uz Jāņiem parasti nemēdzu eksperimentēt. Ko savādāku pamēģināšanai es ik pa laikam tieši tā saucamajā ikdienā nopērku.
Publicēts: 17.06.14 15:30
 citēt
Pagaidām nezinu, bet, kā riktīgs Čanglandes patriots, laikam Rēzeknes Bryuveri (ja būšu tuvumā veikalam, kur šamais ir).
Publicēts: 17.06.14 18:09
 citēt
priekshroka augam
Publicēts: 17.06.14 18:22
 citēt
R_J:
seelis:Nesen pagaršoju jauno Lielvārdes alu, taču par cik Jāņos jāstrādā, Līgo būs jāsūkā ledus !

Tik ar Lielvārdi tam alum maz sakara. To Cido ražo Liepājā :)

Tu jauc , Lielvārdē jau atkal ir SAVS :)
Publicēts: 17.06.14 18:55 labots
 citēt
Lunis:
R_J:

Tik ar Lielvārdi tam alum maz sakara. To Cido ražo Liepājā :)

Tu jauc , Lielvārdē jau atkal ir SAVS :)

Varbūt arī ir Lielvārdē kāds savs, bet ne šis. Rīt veikalā vēlreiz uzmetīšu aci. Es to jauno Lielvārdes alu veikalā redzēju pagājušonedēļ, domāju pamēģināt, bet kad ieraudzīju virsū Cido, tad izdomāju, ka nu i nafig kaut kādu lielražotāja alu pirkt. Un virsū bija rakstīts, ka ražots Liepājā.

Bet tagad eju uz ledusskapi pēc tērvetnieka :)
Publicēts: 17.06.14 18:58
 citēt
Schneider:Pagaidām nezinu, bet, kā riktīgs Čanglandes patriots, laikam Rēzeknes Bryuveri (ja būšu tuvumā veikalam, kur šamais ir).

šis man ar patika ! Īpaši tumšais
Publicēts: 18.06.14 14:54
 citēt
Vienreiz, pirms pāris nedēļām pavilka nostalžī pēc veciem laikem, kad čehu alus bija sapņojumu kalngals, nopirku 4 pudeles Zlatopramen, bet uz etiķetes izlasīju, ka tas ir tāds pats čurūdens kā mūsējā lielo brūžu produkcija. Tik šamie godīgi raksta, ka iekšā ir gan maltozes sīrups, gan apiņu ekstrakts, bet mūsu Aldara alus izstrādājumi - nē, nē, ko jūs, nekādu koncentrātu!.. [smailiņš :Tfū!:]
Publicēts: 18.06.14 15:09
 citēt
negatIvs:

toties es pamazām sāku ierubīties - alus markas pamazām sāk apspriest paaudze, kura alu nemaz nav dzērusi ...... :bad_smile:

+1
Publicēts: 18.06.14 19:42
 citēt
Kādu dos tādu temps.
Publicēts: 18.06.14 20:14
 citēt
Valmiermužas Ziemas alus būs pareizā izvēle
Publicēts: 18.06.14 20:36
 citēt
ES labpraat dzertu Madonas, bet ta kaa laikam nav pudeles pieejams, tad vai nu VAlmiermuižas vai Užavas. :)
Publicēts: 18.06.14 20:46
 citēt
Bet ja nopietni, ko varat ieteikt no labiem igauņu aliem?
Publicēts: 18.06.14 23:04
 citēt
Man patīk Lāčplēša Dzintara alus... pašlaik Rimi akcijs.. 1/2 l 29 saņi... man patīk katru vakaru 3-4 nokaut... vismaz tad ir ko darīt un naf jāplēšas ar pārgudrajiem politalogiem kaimiņtopikā... ...pa Jāņiem dzeršu to pašu un smiešos par tiem pašiem :D 8ņas kastes gaida rindu... man nebūs jamango- ko dos to dzers :D
Publicēts: 18.06.14 23:13
 citēt
8 kastes! Tā var pamosties nepazīstamā vietā apčurājies...
Publicēts: 18.06.14 23:22
 citēt
Sapper:Bet ja nopietni, ko varat ieteikt no labiem igauņu aliem?

nav Igauņiem alus!Vari nemeklēt.
Publicēts: 18.06.14 23:24
 citēt
Riebiga:ES labpraat dzertu Madonas, bet ta kaa laikam nav pudeles pieejams, tad vai nu VAlmiermuižas vai Užavas. :)

Madonā ir viena maza alus darītava.Ekselents alus,pirku vienā gadatirgū.
Publicēts: 18.06.14 23:29
 citēt
Man iepatikās Brālis Bitter.Iesaku pamēģināt.Uz Cēsu un Aldara cienītājiem ieteikums neattiecas!Starp citu:Cēsu alu var pagatavot ar vienkāršu metodi-Tērvetes alu sašķaida ar aukstu krāna ūdeni 1:1 un Cēsinieks gatavs! :)
Publicēts: 18.06.14 23:40
 citēt
Lisij:
Sapper:Bet ja nopietni, ko varat ieteikt no labiem igauņu aliem?

nav Igauņiem alus!Vari nemeklēt.

a man 200 metrus no apartamentiem šitā bode, gan jau kaut ko atradīšu. foursquare.com...
Publicēts: 18.06.14 23:51 labots
 citēt
Igauņos dzeru konservemti vienu Saku Tume
Publicēts: 19.06.14 00:32
 citēt
Lisij:Man iepatikās Brālis Bitter.Iesaku pamēģināt.Uz Cēsu un Aldara cienītājiem ieteikums neattiecas!Starp citu:Cēsu alu var pagatavot ar vienkāršu metodi-Tērvetes alu sašķaida ar aukstu krāna ūdeni 1:1 un Cēsinieks gatavs! :)

Būs jāpamēģina!

V.

P.S. Rimčikā Tērvetniekam atlaide, to arī dzeršu (ja nebūs viss izgrābts uz pirkšanas brīdi). Ja būs izgrābts, tad pirkšu pa pilnu cenu Piebalgas parasto, ar zaļo šiltīti.
Publicēts: 19.06.14 08:19
 citēt
Gaisma:8 kastes! Tā var pamosties nepazīstamā vietā apčurājies...

Zini, uz to buņdžu rakstīts, ka gadu derīgs... krievs tak saka- zapas ž... n...
... un cik forša sajūta, ka dzer to pašu pa 29 saņi, nevis kā ikdienā ir veikalā par 60 saņi.
Bet man tava niķa naf, ka viss uzreiz jāizdzer :P
Publicēts: 19.06.14 09:32
 citēt
foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!
Publicēts: 19.06.14 11:09
 citēt
Gribētos labu pašbrūvēto, bet... būs vien kāds plaukta alus jādzer.

P.S.Dzēru, sen tas bija, Baltinavā kāzu alu.
Salds, duļķains.
Iekšā gāja viegli, maz vajadzēja, bet atmošanās bija ļooooti sāpīga.
Publicēts: 19.06.14 11:27
 citēt
zigmunds:foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!

Ierādot niecībām viņu vietu, ek, tā arī uz jautājumu neatbildēji.
Publicēts: 19.06.14 11:38
 citēt
Ilūkstes ielā, kā allažiņ, saliešu gaišo brāli sev, citiem užavas, brenguļu citgad pamēģinājām, tagad varbūt to valmiermuižas vai krāslavas pamēģināt?
Publicēts: 19.06.14 12:08 labots
 citēt
Eltons:Ilūkstes ielā, kā allažiņ, saliešu gaišo brāli sev, citiem užavas, brenguļu citgad pamēģinājām, tagad varbūt to valmiermuižas vai krāslavas pamēģināt?

Krāslavas alus, tas ko tirgo www.miestins.lv... veikalos, ir baigi labs. Un kam te Madonas alu vajadzēja - tur mēdz arī tas būt.
Publicēts: 19.06.14 13:32 labots
 citēt
Pieticīgi un ar pārbaudītām vērtībām
Publicēts: 19.06.14 13:50
 citēt
Vaards:
Būs jāpamēģina!

V.

P.S. Rimčikā Tērvetniekam atlaide, to arī dzeršu (ja nebūs viss izgrābts uz pirkšanas brīdi). Ja būs izgrābts, tad pirkšu pa pilnu cenu Piebalgas parasto, ar zaļo šiltīti.

Ja gadās braukt garām Spirits & Wine, zaļajai Piebalgai, tāpat kā pagājušo gadu, laba cena - 0.79 €.
Publicēts: 19.06.14 14:11
 citēt
karliks:
Vaards:
Būs jāpamēģina!

V.

Ja gadās braukt garām Spirits & Wine, zaļajai Piebalgai, tāpat kā pagājušo gadu, laba cena - 0.79 €.

Tiešām laba! :)
Publicēts: 19.06.14 22:02
 citēt
zigmunds:foruma tēma manuprāt bija, kād alu dzersim Jāņos, nevis kādu alus izstrādājumu dzersim Jāņos, jo visus masveida lētos dzerekļus tikai labākajā gadījumā varētu saukt par alus iztsrādājumu, nevis par alu!

Ja piekrītam tev, tad turpinām-
... ēdīsim maizes izstrādājumus, uz pohām dzersim piena izstrādājumus, ne maizi un ne pienu :D
Publicēts: 19.06.14 22:43
 citēt
Drošvien kautko no Shepherd Neame brūža www.shepherdneame.co.uk...
Publicēts: 20.06.14 22:43
 citēt
alu un mīzeļus nedzeram! :face-grin:
Publicēts: 20.06.14 23:17
 citēt
UldisMuzikants:Alus mazina dzimumtieksmi. Pie tā vainīgi apiņi.

Vai vari pastāstīt ko vairāk? Kad to sev pirmo reizi pamanīji, un tādā garā...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas