forum.gif
Kāpēc nevar iegādāties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc nevar iegādāties?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.06.14 02:44
 citēt
Kāpēc nevar iegādāties nepersonificētu biļeti?

lebedev.aivako.lv...

Man fīrma apmaksātu, bet izrādas ka vis pirms man pašam tā biļete janoperk uz sava vārda netā. Bet es negribu tur figurēt ar vārdu un uzvārdu. Zvaniju, un pateica ka biļetes pārdodamas tikai personificētas.
Publicēts: 29.06.14 03:05 labots
 citēt
chukmasoff_f:Kāpēc nevar iegādāties nepersonificētu biļeti?

lebedev.aivako.lv...

Man fīrma apmaksātu, bet izrādas ka vis pirms man pašam tā biļete janoperk uz sava vārda netā. Bet es negribu tur figurēt ar vārdu un uzvārdu. Zvaniju, un pateica ka biļetes pārdodamas tikai personificētas.

Cik labi atradi vietu savai sāpei. Tūlīte te koncerta rīkotāji praporščikam pra vsju uiņu daklaģjat !
Starp citu - kāpēc LV ir 21% PVN ko ???!
Un kāpēc man neder Muddyfox L izmēra riteņkrekli, bet bikses no Force knapi der XXl ?!!!!
Publicēts: 29.06.14 08:50
 citēt
NilsS: chukmasoff_f:
Un kāpēc man neder Muddyfox L izmēra riteņkrekli, bet bikses no Force knapi der XXl ?!!!!

Ļoti vienkārši.
Ar sportu nodarbojas tie, kas vēlās kļūt kārtīgi mačo.

Attiecīgi tiem, kas dzimuši mazāki par S izmēru, tie uzlaiko prestižās firmas apģērbu un konstatē - S vietā viņiem der īsts mužiku apģērbs - XL. Tomēr pačotīga sajūta!
Publicēts: 29.06.14 17:56
 citēt
Vaards:

Ļoti vienkārši.

Attiecīgi tiem, kas dzimuši mazāki par S izmēru, tie uzlaiko prestižās firmas apģērbu un konstatē - S vietā viņiem der īsts mužiku apģērbs - XL. Tomēr pačotīga sajūta!

gribi teikt, ka bija vērts aerodinamikas vārdā iežmiegt mantību un atmest cerību radīt pēcnācējus ?:face-crying:
Publicēts: 30.06.14 16:48
 citēt
Vaards:

Ļoti vienkārši.

Ja runa par apģerbu tad tur nu gan ir sarežģīti, ne tikai platuma ziņā bet arī garuma. Vis brendotais pārsvarā ir priekš rūķīšiem un distrofiķiem :D Un ja esi jaunībā kacājies un to pašu formu saglabā tad pa lielam tikai treniņterpu var dabūt nopirkt :D Protams vēl or otrs bumbier veidīgie uzvalki un vis pārejais bet tur atkal pie XXL pleciem jābūt XXXXL vēdaram :D
Publicēts: 02.07.14 01:02 labots
 citēt
chukmasoff_f:
Vaards:

Ļoti vienkārši.

Ja runa par apģerbu tad tur nu gan ir sarežģīti, ne tikai platuma ziņā bet arī garuma. Vis brendotais pārsvarā ir priekš rūķīšiem un distrofiķiem :D Un ja esi jaunībā kacājies un to pašu formu saglabā tad pa lielam tikai treniņterpu var dabūt nopirkt :D Protams vēl or otrs bumbier veidīgie uzvalki un vis pārejais bet tur atkal pie XXL pleciem jābūt XXXXL vēdaram :D

Uzminēji, powerliftings, sporta meistarkandidāts. Bikses kas normāli der nopirkt nereāli grūti :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):