forum.gif
meitenes, mēs taču nenolaidīsimies
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meitenes, mēs taču nenolaidīsimies
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.06.14 00:05
 citēt
līdz džeku līmenim - ko Nu kura/kurš mīlēs....Labāk parunāsim par laabām bildēm ... vai blogā tādas vispār iR?!??
Publicēts: 23.06.14 00:09
 citēt
Kas liek domāt,ka nav?
Publicēts: 23.06.14 00:23 labots
 citēt
Omes bildes SPĒKS ,reizēm ! Ome pac kaškis ! Līgo Līgo ::face-grin::face-kiss::face-wink:
Publicēts: 23.06.14 00:27
 citēt
Starp mums, meitenēm, runājot.... Kādas problēmas? :bad_smile:
Publicēts: 23.06.14 00:46 labots
 citēt
Sviestiņš :face-grin:
Publicēts: 23.06.14 06:10
 citēt
Pirms dižmeitas nebij nekā un pēc viņas nebūs nekā.
Publicēts: 23.06.14 09:04
 citēt
Džeki, varbūt raut vaļā jaunu topiku - Līgo vakarā nenolaidīsimies līdz kašķim par bildēm? :amazing:
Publicēts: 23.06.14 10:25
 citēt
vai ta runāšana par bildēm ir kašķis!?!??!
Publicēts: 23.06.14 10:28
 citēt
Dolldia:Sviestiņš :face-grin:

nu kā tā var, nu kā tā var ...... :bad_smile:
Publicēts: 23.06.14 10:44
 citēt
dansiga:vai ta runāšana par bildēm ir kašķis!?!??!

Ir gan.:grimace: Vai tad tev nepietiek ar atlikušajām 364 gada dienām, ka tieši šodien vēl par to jārunā?!?!?!
Publicēts: 23.06.14 10:47
 citēt
negatIvs:
Dolldia:Sviestiņš :face-grin:

nu kā tā var, nu kā tā var ...... :bad_smile:

dabiski, ka sviests - ka Lunis visur tā kā tapa lien!
Publicēts: 23.06.14 10:47
 citēt
Schneider:
dansiga:vai ta runāšana par bildēm ir kašķis!?!??!

Ir gan.:grimace: Vai tad tev nepietiek ar atlikušajām 364 gada dienām, ka tieši šodien vēl par to jārunā?!?!?!

Schneider, a mani neinterse, kurš ko dzers un ēdīs un mīlēs ;-pppp
Publicēts: 23.06.14 10:55
 citēt
Tu esi garlaicīga ;-PPP
Publicēts: 23.06.14 10:56 labots
 citēt
Man jau uzjautrina tās pensionāres, kuras paģēr lai šamās arī pēc pensijas saņemšanas sauc par meitenēm. Acīmredzams, cieņas trūkums sabiedrībā pret veciem viediem cilvēkiem, un izteikts mūzīgās un neeksistējošās jaunības kults.
p.s. Lai cik to meitenīgo pensionāru nebrauktu pie manis uz ziepnīcu, nu nekādi pie tā pierast nevaru. ..arī te uzradušās līdzīgas meitenes.
Publicēts: 23.06.14 10:59
 citēt
Viedi Latvijā var būt tik tālruņi, televizori, biļetes un kartes. :grimace:
Publicēts: 23.06.14 11:11
 citēt
dansiga:

Nu tad nelien vnk tur,kur tevi nekas neinteresē ;) Nebūs jācepjās.
Publicēts: 23.06.14 15:25 labots
 citēt
0oo, nemaz nezināju, ka Jolan, Lunis, smartins, Rolands66, Schneider, negatIvs, Citagaisma un TomsL ir meitenes :face-smile:!
Publicēts: 23.06.14 15:34
 citēt
Schneider:Tu esi garlaicīga ;-PPP

Kam garlalicīga, kam negarlaicīga - visiem mīļs nebūsi ;-p ;-))))

TomsL:
dansiga:

Nu tad nelien vnk tur,kur tevi nekas neinteresē ;) Nebūs jācepjās.

es cepos!?!?!? Da beidzzz ..... ir svarīgākas lietas par ko cepties. Te es tikai komunicēju :-)
Publicēts: 23.06.14 15:36
 citēt
kpacku:0oo, nemaz nezināju, ka Jolan, Lunis, smartins, Rolands66, Schneider, negatIvs, Citagaisma un TomsL ir meitenes :face-smile:!

Nu tāda laikam ir viņu būtība iekšējā ;-))))

Citagaisma:Man jau uzjautrina tās pensionāres, kuras paģēr lai šamās arī pēc pensijas saņemšanas sauc par meitenēm. Acīmredzams, cieņas trūkums sabiedrībā pret veciem viediem cilvēkiem, un izteikts mūzīgās un neeksistējošās jaunības kults.
p.s. Lai cik to meitenīgo pensionāru nebrauktu pie manis uz ziepnīcu, nu nekādi pie tā pierast nevaru. ..arī te uzradušās līdzīgas meitenes.

Intersanti interesanti ..... nu un kā tad piedāvā uzruntā dažādo fotobloga sieviešu dzimtes daļu!!?!?!?
Publicēts: 23.06.14 16:05
 citēt
kpacku:0oo, nemaz nezināju, ka Jolan, Lunis, smartins, Rolands66, Schneider, negatIvs, Citagaisma un TomsL ir meitenes :face-smile:!

Tur bija aicinājums meitenēm parunāt par bildēm,nevis ka rakstīt var tikai viņas. Starp citu tika ignorēts.

Par iekšējo būtību.....bingo,tā redzama virsrakstā. Nu ta davai,izredzētā sintētiskā meitene pacelsies pār mirstīgajiem un vadīs pasistas feministes cīņā par fotobloga labām bildēm.

Nu ko var piebilst. Grūti aiziet stulbā tradīcija saulgriežu laikā pārdzert jēgu.
Publicēts: 23.06.14 16:28
 citēt
Rolands66:

Tur bija aicinājums meitenēm parunāt par bildēm,nevis ka rakstīt var tikai viņas. Starp citu tika ignorēts.

Par iekšējo būtību.....bingo,tā redzama virsrakstā. Nu ta davai,izredzētā sintētiskā meitene pacelsies pār mirstīgajiem un vadīs pasistas feministes cīņā par fotobloga labām bildēm.

Nu ko var piebilst. Grūti aiziet stulbā tradīcija saulgriežu laikā pārdzert jēgu.

Tu gan esi nīgrs ..... Šitā pagriezt abosolūti nevainīgu tekstu. Bet nu katrs saprot pa savam. Arī teksta " saprašana" liecina kaut ko par cilvēku ;-)))
Publicēts: 23.06.14 16:43
 citēt
sievas, dāmas vai bābas un punkts, kādas vēl meitenes, kas te mazgadīgo čatiņš vai? :face-smile:
Publicēts: 23.06.14 17:11
 citēt
dansiga:līdz džeku līmenim - ko Nu kura/kurš mīlēs....Labāk parunāsim par laabām bildēm ... vai blogā tādas vispār iR?!??

es nezinu, kas ir labas bildes. ir daži autori, kuru bildes man patīk ļoti :face-glasses:
Publicēts: 23.06.14 17:18
 citēt
Nu ja ir dažī autori - tas jau ir LABI! :-)
Publicēts: 23.06.14 17:19
 citēt
Alibaba:sievas, dāmas vai bābas un punkts, kādas vēl meitenes, kas te mazgadīgo čatiņš vai? :face-smile:

Mazgaadīgo te ir gana daudz! ;-p
Publicēts: 23.06.14 18:33
 citēt
dansiga:
Alibaba:sievas, dāmas vai bābas un punkts, kādas vēl meitenes, kas te mazgadīgo čatiņš vai? :face-smile:

Jā, jā, ar gadiem daži cilvēki un sievietes nonāk līdz tādam stāvokli, ka pat no zīdaiņa reizēm grūti atšķirt. ..bet agrāk, tā bija ģimenes iekšējā padarīšana, tagad redz to uzskatāmi demonstrē visai sabiedrībai.
Publicēts: 23.06.14 18:38
 citēt
Citagaisma:
dansiga:

Jā, jā, ar gadiem daži cilvēki un sievietes nonāk līdz tādam stāvokli, ka pat no zīdaiņa reizēm grūti atšķirt. ..bet agrāk, tā bija ģimenes iekšējā padarīšana, tagad redz to uzskatāmi demonstrē visai sabiedrībai.

Heh - vēl viens nīgrais gudrinieks ;-)))))
Publicēts: 23.06.14 18:39
 citēt

dansiga: Nu tāda laikam ir viņu būtība iekšējā ;-))))

Nekauņas tādas!!! Kā jums nav aijaijai?!?!?!
Publicēts: 23.06.14 18:49 labots
 citēt
Schneider, nelamājies! ;-p :-)))
Publicēts: 23.06.14 18:54
 citēt
Ok,pagaidīs. Varbūt 5-6 lpp topika autore kaut ko pateiks par ierosināto tēmu.:haha::haha:
Publicēts: 23.06.14 19:23
 citēt
Man viedoklis, dabiski, ir. Bet es gribu dzirdēt, ko domā citi!
Publicēts: 23.06.14 19:56
 citēt
Es domāju tā:
-blogā labu bilžu NAV,
-blogā labas bildes ir VISAS.
Vajadzīgo pasvītrot, pēc katra gaumes.

Bet tagat - raujam vaļā par ēšanu, dzeršanu un mīlēšanu. :bad_smile:
Publicēts: 23.06.14 20:02
 citēt
. Tad es atļaušos tomēr cerēt ,ka tās meitenes un sievietes tomēr nolaidīsies zem tā dīvas līmeņa un šonakt dejos,dziedās vai citādi baudīs svētkus,nevis monitorā analizēs bilžu fantomus. LĪGO !
Publicēts: 23.06.14 20:10
 citēt
Schneider:Es domāju tā:
-blogā labu bilžu NAV,
-blogā labas bildes ir VISAS.
Vajadzīgo pasvītrot, pēc katra gaumes.

Bet tagat - raujam vaļā par ēšanu, dzeršanu un mīlēšanu. :bad_smile:

Schneider!!!!! Tam ir citi topiki!!!!!!!!
Publicēts: 23.06.14 20:11
 citēt
Rolands66:. Tad es atļaušos tomēr cerēt ,ka tās meitenes un sievietes tomēr nolaidīsies zem tā dīvas līmeņa un šonakt dejos,dziedās vai citādi baudīs svētkus,nevis monitorā analizēs bilžu fantomus. LĪGO !

Tu par kuru dīvu te bubini!?!?!?
Publicēts: 23.06.14 20:28
 citēt
dansiga:Tam ir citi topiki!!!!!!!!

Ēšana, dzeršana un mīlēšana neskādē nekam un nevienam. Arī topikam. :face-wink:
Publicēts: 23.06.14 20:39
 citēt
Schneider:
dansiga:Tam ir citi topiki!!!!!!!!

Ēšana, dzeršana un mīlēšana neskādē nekam un nevienam. Arī topikam. :face-wink:

Schneider!!!!!! nerausti mani aiz ūsām ;-ppppppp :-)
Publicēts: 23.06.14 20:41
 citēt
bet Tu vismaz esi pozitīvi tendēts, nevis kā Roļiks un Citagaisma ...... nīgrie tipiņi, kas tekstus visus arī saprpot pēc sevis - kā nīgros :-(
Publicēts: 23.06.14 20:52
 citēt
Omis atkal kašķus pin:):)
Publicēts: 23.06.14 21:03
 citēt
dansiga: Schneider!!!!!! nerausti mani aiz ūsām ;-ppppppp :-)

Ūsaina dansiga????
Ess i beikc un šī guļ nātrās....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas