Man jau uzjautrina tās pensionāres, kuras paģēr lai šamās arī pēc pensijas saņemšanas sauc par meitenēm. Acīmredzams, cieņas trūkums sabiedrībā pret veciem viediem cilvēkiem, un izteikts mūzīgās un neeksistējošās jaunības kults. p.s. Lai cik to meitenīgo pensionāru nebrauktu pie manis uz ziepnīcu, nu nekādi pie tā pierast nevaru. ..arī te uzradušās līdzīgas meitenes.
kpacku:0oo, nemaz nezināju, ka Jolan, Lunis, smartins, Rolands66, Schneider, negatIvs, Citagaisma un TomsL ir meitenes !
Nu tāda laikam ir viņu būtība iekšējā ;-))))
Citagaisma:Man jau uzjautrina tās pensionāres, kuras paģēr lai šamās arī pēc pensijas saņemšanas sauc par meitenēm. Acīmredzams, cieņas trūkums sabiedrībā pret veciem viediem cilvēkiem, un izteikts mūzīgās un neeksistējošās jaunības kults. p.s. Lai cik to meitenīgo pensionāru nebrauktu pie manis uz ziepnīcu, nu nekādi pie tā pierast nevaru. ..arī te uzradušās līdzīgas meitenes.
Intersanti interesanti ..... nu un kā tad piedāvā uzruntā dažādo fotobloga sieviešu dzimtes daļu!!?!?!?
kpacku:0oo, nemaz nezināju, ka Jolan, Lunis, smartins, Rolands66, Schneider, negatIvs, Citagaisma un TomsL ir meitenes !
Tur bija aicinājums meitenēm parunāt par bildēm,nevis ka rakstīt var tikai viņas. Starp citu tika ignorēts.
Par iekšējo būtību.....bingo,tā redzama virsrakstā. Nu ta davai,izredzētā sintētiskā meitene pacelsies pār mirstīgajiem un vadīs pasistas feministes cīņā par fotobloga labām bildēm.
Nu ko var piebilst. Grūti aiziet stulbā tradīcija saulgriežu laikā pārdzert jēgu.
Tur bija aicinājums meitenēm parunāt par bildēm,nevis ka rakstīt var tikai viņas. Starp citu tika ignorēts.
Par iekšējo būtību.....bingo,tā redzama virsrakstā. Nu ta davai,izredzētā sintētiskā meitene pacelsies pār mirstīgajiem un vadīs pasistas feministes cīņā par fotobloga labām bildēm.
Nu ko var piebilst. Grūti aiziet stulbā tradīcija saulgriežu laikā pārdzert jēgu.
Tu gan esi nīgrs ..... Šitā pagriezt abosolūti nevainīgu tekstu. Bet nu katrs saprot pa savam. Arī teksta " saprašana" liecina kaut ko par cilvēku ;-)))
Alibaba:sievas, dāmas vai bābas un punkts, kādas vēl meitenes, kas te mazgadīgo čatiņš vai?
Mazgaadīgo te ir gana daudz! ;-p
Jā, jā, ar gadiem daži cilvēki un sievietes nonāk līdz tādam stāvokli, ka pat no zīdaiņa reizēm grūti atšķirt. ..bet agrāk, tā bija ģimenes iekšējā padarīšana, tagad redz to uzskatāmi demonstrē visai sabiedrībai.
Jā, jā, ar gadiem daži cilvēki un sievietes nonāk līdz tādam stāvokli, ka pat no zīdaiņa reizēm grūti atšķirt. ..bet agrāk, tā bija ģimenes iekšējā padarīšana, tagad redz to uzskatāmi demonstrē visai sabiedrībai.
. Tad es atļaušos tomēr cerēt ,ka tās meitenes un sievietes tomēr nolaidīsies zem tā dīvas līmeņa un šonakt dejos,dziedās vai citādi baudīs svētkus,nevis monitorā analizēs bilžu fantomus. LĪGO !
Rolands66:. Tad es atļaušos tomēr cerēt ,ka tās meitenes un sievietes tomēr nolaidīsies zem tā dīvas līmeņa un šonakt dejos,dziedās vai citādi baudīs svētkus,nevis monitorā analizēs bilžu fantomus. LĪGO !