forum.gif
Polaroida fotoaparāts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Polaroida fotoaparāts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.14 16:23
 citēt
Sveicināti visi fotogrāfijas mīļotāji. :)

Interesējos par polaroida fotoaparātiem. Pašai mājās ir polaroid impulse fotoaparāts un meklēju vietu, kur par saprātīgu cenu varētu iegādāties 600 sērijas fotokaseti vai kādu, kas no tādām vēlas atbrīvoties. :)

Ja ne šis variants tad ir vēl...

Tā pat meklēju kādu, kas savā īpašumā ir iegādājies jaunākā ražojuma polaroida fotoaparātu un, kurš labprāt ar to padalītos. Apsolu nesaplēst un atdot atpakaļ tikpat labā stāvoklī kā paņēmu. :)

Izskatīšu iespēju arī nopirkt šo fotoaparātu, bet par saprātīgu cenu protams. :)
Publicēts: 26.06.14 16:34
 citēt
Nu tak pilns Ebay- pērc un lieto (plēs) uz nebēdu.
Un reālo "saprātīgo cenu" ļoti labi parāda reālais tirgus:

www.ebay.de...
Publicēts: 26.06.14 16:57
 citēt
Es nesāktu vēl vienu diskusiju tāpēc, ka esmu nejēga un nezinu kur meklēt. Šobrīd ir tāda situācija, ka ebay neder un neder nekas, kas nāk no ārzemēm. :)

Es atvainojos, ja esmu kādu apgrūtinājusi, bet šobrīd šī ir mana pēdējā cerība, jo viss cits jau ir izmēģināts. :)
Paldies. :)
Publicēts: 26.06.14 17:01
 citēt
A kas ārzemēm vaines, ja nav noslēpums?:what:
Publicēts: 26.06.14 17:10 labots
 citēt
klusums:A kas ārzemēm vaines, ja nav noslēpums?:what:

"Saprātīgā" cena...:face-wink:
Protams, var jau arī būt, ka ir kāda steidzamība.
Publicēts: 26.06.14 17:20 labots
 citēt
Man domāt, ka ārzemēs uzlikts filtrs visiem, kam vārdā Juris, tur tā vaina. ;)
Publicēts: 26.06.14 17:23 labots
 citēt
Šodien atklāju, ka dzelžu veikalos nevar nopirkt sālsskābi, tādēļ lodējamo šķidrumu nācās nopirkt no švābiem Jebajā. :anger: 6,50 EUR samaksāju, kādreiz pat aptiekās bija skābe, tagad tik gremošanas fermentu tabļetkas...
kbi_kbi:Man domāt, ka ārzemēs uzlikts filtrs visiem, kam vārdā Juris, tur tā vaina. ;)

Tad viņš arī tur jau visus z@#%al? :face-grin:
Publicēts: 26.06.14 17:27 labots
 citēt
Friidis:
klusums:A kas ārzemēm vaines, ja nav noslēpums?:what:

"Saprātīgā" cena...:face-wink:
Protams, var jau arī būt, ka ir kāda steidzamība.

Nesaki viss. No UK pakas ar DHL ir nākušas mazāk nekā 24h stundu laikā. Pat vietējie internet-veikali tādā ātrumā nestrādā.
Publicēts: 26.06.14 17:46
 citēt
Schneider:Šodien atklāju, ka dzelžu veikalos nevar nopirkt sālsskābi, tādēļ lodējamo šķidrumu nācās nopirkt no švābiem Jebajā. :anger: 6,50 EUR samaksāju, kādreiz pat aptiekās bija skābe, tagad tik gremošanas fermentu tabļetkas...
kbi_kbi:Man domāt, ka ārzemēs uzlikts filtrs visiem, kam vārdā Juris, tur tā vaina. ;)

Tad viņš arī tur jau visus z@#%al? :face-grin:

Gan jau ka izpircis visus eBay lietotājvārdus tāpat, kā Latvijā visus Tele2 numurus. :D
Publicēts: 27.06.14 10:30
 citēt
Modernais polaroīds mūsdienās ir Fuji Istax
www.salidzini.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):