Re ko man viņi atrakstīja: "Mēs esam piegādātājs, kas atrodas Anglijā, Apvienotā Karaliste
Šeit ir cenas
Canon EOS 6D + 24 - 105mm Kit Tev izmaksās kopā $ 1000USD
Cenā ietilpst piegādes izmaksas uz jūsu adresi Latvijā
Mēs pārdod lētāk, jo mēs esam piegādātājs šeit, Apvienotajā Karalistē, kas pērk tieši no rūpnīcas, kas ražo Canon, un sakarā ar lielo vienībām produktus mēs pērkam, mēs to lētāku un arī pēc izplatītāju cenām, līdz ar to, mēs tos pārdot lētāk mūsu klientiem
Canon EOS 6D + 24 - 105mm Kit ir jauni, oriģināli, Sealed jaunā kastē ar visu pilnu piederumi ar 2 gadu starptautisko garantiju.
Piegādes laiks ir jūsu adrese Latvijā ir 3 dienas, izmantojot FedEx Express vai DHL Express pēc maksājuma apstiprināšanas.
Mēs pieņemam maksājumus caur Western Union naudas pārvedumu vai MoneyGram. maksājums ir jāizdara vispirms, pirms Canon EOS 6D + 24 - 105mm Kit tiek piegādāti jums.
Mēs nepieņemam Paypal
Tātad, ja jūs esat gatavi pirkt Canon EOS 6D + 24 - 105mm Kit tieši tagad, sūtiet mums savu vārdu, uzvārdu, pilnu adresi, tālruņa numuru, lai mēs varētu sākt apstrādāt Jūsu pasūtījumu gatavs par piegādi.
Ļoti normāls piedāvājums. Es no viņiem nopirku Habla teleskopu, tak šie man viena vietā veselus trīs piegādāja! Teica, ka tie pārējie divi garantijas vietā.
Vaards:Ļoti normāls piedāvājums. Es no viņiem nopirku Habla teleskopu, tak šie man viena vietā veselus trīs piegādāja! Teica, ka tie pārējie divi garantijas vietā.
Da nu Vārds SEKLI , man sūta pa taisno vius CANON jaunumus "Noprovēt" ! Alfa testeris TJIPA ;D pēc tam var atpakaļ nesūtīt PIĶI neprasa ;D ;D Sūta arī NIKON bēt tos es nelietoju uzraiz metu miussenē , pēee.neies jau omai dot drāzt.
Vaards:Ļoti normāls piedāvājums. Es no viņiem nopirku Habla teleskopu, tak šie man viena vietā veselus trīs piegādāja! Teica, ka tie pārējie divi garantijas vietā.
cik ta habls izmaksāja? kaut kā nemanu cenu listē, bet laikam jau ar pa lēto ne?
cik ta habls izmaksāja? kaut kā nemanu cenu listē, bet laikam jau ar pa lēto ne?
Tos viņi pārdod tiem, kas pastāvīgie klienti! A par pastāvīgu klientu var kļūt ja desmitreiz iepērkas viņu veikalā.
Reku, Lunis jau astoņas reizes ir iepircies... Drīz saņems piedāvājumu, kas domāts pastāvīgajiem klientiem (a pagaidām spiests čakarēties kā Alfa testeris un mest miskastē visādus nikonus. Man, piemēram, Soņkas visu laiku sūtīja testēšanai. Pat vaļā kastes nevēru, uzreiz uz misieni! Bomāri ar saviem bērnu ratiņiem rindā pie konteinera stāvēja).
Alibaba:Paldies draugi, tad jau kārtīga firma, skrienu pasūtīt! Re ku šamo mājas lapa www.buy4lessinc.com jo ēmails pienāca no BUY 4LESS ELECTRONICS
sietie labi. es ar pirms paris gadiem šitādiem uzdūros. Pēc pirmās vēstules sapratu ka metiens 100%, bet turpināju šos visādī muļķot. Ja ilgi lauzīsies, tad šis tev vēl vismaz 30% atlaidi piedāvās (pēc sarunas ar šefu) Bet ne pa kam nepiekritīs apmaksai caur banku vai paypal, tā vietā vēl atlaidi piedāvās Un kontaktpersona parasti ir slāvu izcelsmes (parakstā) vai kāds āfrikānis Veiksmīgu pirkumu
Visādi ar britiem ebay.co.uk gadās - vieni diezgan neslēpti blēdās vai laiž muļķi, citi tiešām lēti pārdod palietotu, bet vēl labu mantu. Pat gadās, ka izsūta, nesagaidot maksājumu. Bet jauna tehnika lēti, nezinu, kā tad ražotājs vai veikals pelnīs? Tad jau labāk piedalīties žurnālu vai mājaslapu loterijās un konkursos.