forum.gif
Bēda ar objektīvu - pārstāja darboties AF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bēda ar objektīvu - pārstāja darboties AF
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.14 13:22
 citēt
Sveiki, saprotu, ka droši vien objektīvs jādod uz remontu bet tomēr pajautāšu viedokli, varbūt kāds var palīdzēt ar padomu.
Lieta tāda, ka man pēkšņi pārstāja darboties AF Pentax DA*300mm F4 stiklam. Pēdējo reizi kad lietoju, viss bija OK. Kopš tās reizes stāvēja plauktā, nav ne kritis ne mitrumu dabūjis.
Simptomi interesanti - AF motors strādā, braukā šurpu turpu, bet neapstājas tad kad objekts ir fokusā. Fokusējot ar roku AF apstiprinājums strādā. Garantijas nav, jo stikls pirkts lietots.
Varbūt varat ieteikt kādu sakarīgu remonta kantori, kas spēs palīdzēt? Cik zinu, tad daudzi ar Pentax negrib ņemties, nevarot dabūt daļas utt. Un negribas arī kuram katram uzticēt, stikls tomēr nav pats lētākais. Biedra Šaraškina kantori Briāna ielā drīkst neieteikt, vienu reizi tur biju ar citu stiklu, palīdzēt nespēja un nemaz negribēja.
Paldies.
Publicēts: 01.07.14 13:28
 citēt
Publicēts: 01.07.14 13:56
 citēt
Līdzīgu efektu dod kontakta trūkums kādai no "ķemmēm" kas pa kontaktu celiņiem braukā grozot asuma un zooma riņķus.
Publicēts: 01.07.14 17:31
 citēt
Uzzvani Canon IB Servisam, tur kādreiz bija Gaļina, kura no manis arī Soligoru 19-35 paņēma pretī.
Publicēts: 01.07.14 21:42 labots
 citēt
VValdis:http://www.fotoblog.lv/shauttra/

Shauttra, cik zinu, tik vecos mehāniskos stiklus ķīlē.
Publicēts: 01.07.14 21:44
 citēt
Schneider:Uzzvani Canon IB Servisam, tur kādreiz bija Gaļina, kura no manis arī Soligoru 19-35 paņēma pretī.

Plaša profila spečuks- man viņa Sigmu 24-70/2,8 kādreiz ķīlēja (bija lokanā vadības vadiņu šleifīte pušu).
Publicēts: 02.07.14 08:43
 citēt
Friidis:
Schneider:Uzzvani Canon IB Servisam, tur kādreiz bija Gaļina, kura no manis arī Soligoru 19-35 paņēma pretī.

Plaša profila spečuks- man viņa Sigmu 24-70/2,8 kādreiz ķīlēja (bija lokanā vadības vadiņu šleifīte pušu).

Nav kādam telefoniņš aizķēries?
Publicēts: 02.07.14 08:48 labots
 citēt
Man 2010.gada kalendārā ir šāds "aizķēries"- varbūt derēs?

29631060
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):