forum.gif
Sensora slapjā tīrīšana? Kur? un cik izmaksā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sensora slapjā tīrīšana? Kur? un cik izmaksā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.14 01:23 labots
 citēt
Nedēļu atpakaļ miegains biju iemaldījies tehnikas topikos un redzēju, ka rekomendē meistaru Rīga, bet domājot, ka no rīta pierakstīšu, es stipri kļūdījos, aizmirsu uz 2 dienām :face-sad:

Tagad nevaro atrast tos komentārus, vai jūs lūdzu nevarētu man atgādināt, kur ir labs meistars, un cik izmaksā?

(slapjā tīrīšana / mitrā)
:shame::shame::shame:
Publicēts: 03.07.14 09:53
 citēt
UldisMuzikants:Ivars Vībe. Aristrīda Briāna ielā, varbūt 12.

Paldies :face-smile:
Publicēts: 03.07.14 10:10
 citēt
Vībe jau mitrs
Publicēts: 03.07.14 10:12
 citēt
riflylv:
UldisMuzikants:Ivars Vībe. Aristrīda Briāna ielā, varbūt 12.

Bet slapjās tīrīšanas, šķiet, tur nav. Viņš pa ātro. Un lēto :)
Publicēts: 03.07.14 10:25
 citēt
Bzh:
riflylv:

Toties rezultāts tuvu perfektam:)
Publicēts: 03.07.14 20:10
 citēt
Publicēts: 04.07.14 15:35
 citēt
Pie meistara ir mitrā tīrīšana :)
Publicēts: 04.07.14 19:05
 citēt
iists meistars nekad neizzhuust
Publicēts: 05.07.14 04:49
 citēt
tikai ne kakaanonā...mūkusalas ielā...:anger:
Publicēts: 06.07.14 15:07
 citēt
Lunis:
Bzh:

Vienreiz biju aizdevies iztīrīt to sensoru pa slapjo pie Ivara, teiksim tā vienīgais plus, ka tas bija pa lēto, bet rezultāts nepārliecināja.
Publicēts: 06.07.14 18:43
 citēt
trollollo:
Lunis:

Vienreiz biju aizdevies iztīrīt to sensoru pa slapjo pie Ivara, teiksim tā vienīgais plus, ka tas bija pa lēto, bet rezultāts nepārliecināja.

Neskatījos Slapju vai sausu bija TEICAMI , pie iespējas iešu atkal jo kārtīgi pēdējās dienas piesračojies, ātri lēti efektīgi.
Publicēts: 06.07.14 21:59
 citēt
Publicēts: 07.07.14 17:03
 citēt
Skatoties pēc cilvēku atsauksmēm - labs variants sensora tīrīšanai ir šis:
www.youtube.com...
Vai kādam šeit ir kāda pieredze ar to gumiju uz koka?
Publicēts: 07.07.14 17:08
 citēt
Pēc šādas tīrīšanas droši vien var pabojāt sensora virsējos slāņus pamatīgi.
Publicēts: 11.07.14 18:53
 citēt
Vai Kurzemes pusē kāds specs ar darbojas ar šadiem darbiem? Kaut kā uz Rīgu negribas braukt.
Publicēts: 11.07.14 19:04
 citēt
constrig07:Pēc šādas tīrīšanas droši vien var pabojāt sensora virsējos slāņus pamatīgi.

Ja tik tas nav kāds no nedaudzajiem modeļiem bez AA filtra, tad tīrīts tiek stikla gabals, kuru saskrāpēt nav nemaz tik viegli.
Pamēģini ar parastu naglu griezt stiklu. :face-wink:
Publicēts: 11.07.14 19:18
 citēt
Cik bieži ,vai cik reižu vispār var tīrīt sensoru?
Publicēts: 11.07.14 19:50
 citēt
Tik bieži, cik bieži tu viņu pamanīsies aisķēzīt, cik reižu - tikpat, cik mazgāt logus. Kad būsi izberzis caurumu, tad jau pietiks.
Publicēts: 11.07.14 20:36
 citēt
mario1:Cik bieži ,vai cik reižu vispār var tīrīt sensoru?

Mana D5100 slēdža noskrējiens, pašlaik ir aptuveni 55000. Šajā laika periodā, tīrijis esmu divas reizes, un tagad prasītos trešā.
Personīgi, ar sensora tīrīšanu man iet, kā ar iešanu pie zobārsta: prokrastinēju, kamēr saņemos, izdaru un pārmetu sev, kādēļ to neizdarīju ātrāk.
Pašlaik man ir pāris plankumi, bet esmu iemācījies sadzīvot, nefotografējot ar mazāku atvērumu, kā f/5.6.
:face-grin:
Publicēts: 11.07.14 21:56 labots
 citēt
Da ne vainas , atkal Briana ielā iztīrīja PA slapjo un laulene laimīga ne vairs zvaigžņu ne meteorītu debesīs :0
Publicēts: 15.07.14 12:58
 citēt
Pats tīru pa slapjo, nopriku bfsā kaut kādu noname komplektiņu, tīru tikai tad, ja bildēs jau parādās redzami pleķi. Pārbaudei uzlieku f22 un fokusējot uz bezgalību bildēju baltus griestus. Ja pirksti resni tad labāk nest uz kādu oficiālu kantori, jo pa lēto pie vaņkas nav garantijas, ka nesaskrāpēs uttt.
Publicēts: 15.07.14 13:22
 citēt
Schneider:
Ja tik tas nav kāds no nedaudzajiem modeļiem bez AA filtra, tad tīrīts tiek stikla gabals, kuru saskrāpēt nav nemaz tik viegli.

Ar vieglu rokas kustību ir veicies saskrāpēt 30D sensoru.
Publicēts: 15.07.14 13:27
 citēt
versatile:
Schneider:

Ar vieglu rokas kustību ir veicies saskrāpēt 30D sensoru.

NAV iespējas saskrāpēt SENSORU maksimāli ko var var skrāpēt FILTRU kas priekšā sensoram , to nav pārāk dārgi nomainīt.
Publicēts: 16.07.14 18:44
 citēt
Bet toties prestiži, pareizi, Juri? :face-wink:
Publicēts: 16.07.14 18:48
 citēt
Schneider:
constrig07:Pēc šādas tīrīšanas droši vien var pabojāt sensora virsējos slāņus pamatīgi.

Pamēģini ar parastu naglu griezt stiklu. :face-wink:

Echh, maitas, ka telefoniem ekrānus netaisa no šitā stikla... Ieliku vienreiz nepareizajā kabatā un ekrāns saskrāpējās.. :( Bet reklāmā rāda, ka varot naglas dzīt..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):