Nedēļu atpakaļ miegains biju iemaldījies tehnikas topikos un redzēju, ka rekomendē meistaru Rīga, bet domājot, ka no rīta pierakstīšu, es stipri kļūdījos, aizmirsu uz 2 dienām
Tagad nevaro atrast tos komentārus, vai jūs lūdzu nevarētu man atgādināt, kur ir labs meistars, un cik izmaksā?
constrig07:Pēc šādas tīrīšanas droši vien var pabojāt sensora virsējos slāņus pamatīgi.
Ja tik tas nav kāds no nedaudzajiem modeļiem bez AA filtra, tad tīrīts tiek stikla gabals, kuru saskrāpēt nav nemaz tik viegli. Pamēģini ar parastu naglu griezt stiklu.
mario1:Cik bieži ,vai cik reižu vispār var tīrīt sensoru?
Mana D5100 slēdža noskrējiens, pašlaik ir aptuveni 55000. Šajā laika periodā, tīrijis esmu divas reizes, un tagad prasītos trešā. Personīgi, ar sensora tīrīšanu man iet, kā ar iešanu pie zobārsta: prokrastinēju, kamēr saņemos, izdaru un pārmetu sev, kādēļ to neizdarīju ātrāk. Pašlaik man ir pāris plankumi, bet esmu iemācījies sadzīvot, nefotografējot ar mazāku atvērumu, kā f/5.6.
Pats tīru pa slapjo, nopriku bfsā kaut kādu noname komplektiņu, tīru tikai tad, ja bildēs jau parādās redzami pleķi. Pārbaudei uzlieku f22 un fokusējot uz bezgalību bildēju baltus griestus. Ja pirksti resni tad labāk nest uz kādu oficiālu kantori, jo pa lēto pie vaņkas nav garantijas, ka nesaskrāpēs uttt.
constrig07:Pēc šādas tīrīšanas droši vien var pabojāt sensora virsējos slāņus pamatīgi.
Ja tik tas nav kāds no nedaudzajiem modeļiem bez AA filtra, tad tīrīts tiek stikla gabals, kuru saskrāpēt nav nemaz tik viegli. Pamēģini ar parastu naglu griezt stiklu.
Echh, maitas, ka telefoniem ekrānus netaisa no šitā stikla... Ieliku vienreiz nepareizajā kabatā un ekrāns saskrāpējās.. Bet reklāmā rāda, ka varot naglas dzīt..