labi, rīt iešu uz kādu bodi meklēt adapteri EU->UK štekerim. padomāju, ka taču kompi, phonu arī vajadzēs lādēt, ne tikai foto bateriju. kā vispār UK ir ar tiem štekeriem? varbūt tur tomēr ir kādi duālie varianti ar EU layout'u? Cik atceros no HK, kur arī ir UK tipa štekeri, nekādu problēmu nebija kaut skaidri zinu, ka adaptera man nebija.
UK ir baigi konservatīvie - viņiem ļoti reti kur ir EU štekeri (dažās vienīcās gan ir). Un vēl viņiem ir krāni bez maisītāja - tb aukstais un karastais ūdens atsevišķi (paķer to gumijas šlangeli ar diviem zariem - uzmaucamu uz krāniem ) ;-)))))
nesix:labi, rīt iešu uz kādu bodi meklēt adapteri EU->UK štekerim. padomāju, ka taču kompi, phonu arī vajadzēs lādēt, ne tikai foto bateriju.
Es ceļojumā parasti ņemu līdz arī nelielu (pāris metru garu) pagarinātāju ar 3 ligzdu kārbu- nekad nevar zināt, kurā viesnīcā kurā vietā kontaktligzda ieriktēta. Bet ar savu pagarinātāju/dalītāju/ adapteri es pat pāris cilvēku kompānijā esmu vairāku gadžetu lādēšanai "neatkarīgs".
Friidis:Es ceļojumā parasti ņemu līdz arī nelielu (pāris metru garu) pagarinātāju ar 3 ligzdu kārbu ... vairāku gadžetu lādēšanai "neatkarīgs".
Šito es arī pats vakar izdomāju, ka lai pietiktu ar vienu adapteri, jāpaņem pagarinātājs/sadalītājs. (:
Kastanis:Var arī tāpat iespraust mūsu dakšu vińu kontaktā. Ieliec škērēm galu tajā apakšējā un spraud tik iekšā.
10x, būs jāiesaka šāds variants.
dansiga:UK ir baigi konservatīvie - viņiem ļoti reti kur ir EU štekeri (dažās vienīcās gan ir). Un vēl viņiem ir krāni bez maisītāja - tb aukstais un karastais ūdens atsevišķi (paķer to gumijas šlangeli ar diviem zariem - uzmaucamu uz krāniem ) ;-)))))
Es gan pats neesamu braucējs - dodas sieva ar bērnu uz The Junior Open (golf) turnīru. Redzēs kā viņiem tur būs ar to "konservatīvismu".
dansiga:UK ir baigi konservatīvie - viņiem ļoti reti kur ir EU štekeri (dažās vienīcās gan ir). Un vēl viņiem ir krāni bez maisītāja - tb aukstais un karastais ūdens atsevišķi (paķer to gumijas šlangeli ar diviem zariem - uzmaucamu uz krāniem ) ;-)))))
Pietiks ar parastu 1.5 vai 2L plastmasas Cola vai cita dzēriena pudeli un pāris ciķiem tajā N reiz pārbaudīts.
nu re, normāls makgaivera sets jau nolasījies: - šķēres kontaktā un iegūstam EU štekeri; - 2l pet pudele kā ūdens maisītājs; ... vai vēl kas būtu jāzina/jāprot par advancēto rietumeiropu, .... tpu, piedodiet, UK?
Pāreju vajag, ja daudz lādējamu verķu, augstāk ieteiktais pagarinātājs vai daudz kompaktākais "zaglis" arī ceļojumā līdzi ņemam manta. Abus iegādāt pirms ceļojuma, uz vietas būs nevajadzīgs stress meklējot un izdevumi pārmaksājot.
Man pēdējoreiz viesnīcā vienīgā "pareizā" rozete bija vannas istabā, vien problēma, savienota ar automātisko gaismas slēdzi, kad lampiņa izslēdzas, arī kontaktā strāvas nav. Tad nu nācās visu laiku skraidīt, lai lampiņa iedegas.
perehodņiks (pat 2gab.) atrasti - varēs iztikt bez šķērēm kontaktā, kas tika uztverts ar zināmu skepsi. lieku reizi pierādījās, ka par "savu sāpi" ir jārunā. pat necerētā vietā/laikā/cilvēkos izrādījās, ka šāda manta atradās.