forum.gif
lp-e6 bačas defekts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / lp-e6 bačas defekts?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.14 18:18
 citēt
Tiku pie norģinālās Lp-e6 bačas. Ieliekot iekšā Canons saka - Cannot communicate with this battery. Use this battery?
Bail spiest ok.
Kāds ar ko tādu ir saskāries?
Publicēts: 19.07.14 18:31 labots
 citēt
Bača bez čipa visdrīzāk , ir kameras kas neatpazīst , arī lādētāji FIRMAS nelādē:) Par cik Orģināla ši bača maksā ~100Eur ražotājs cik spēka činās pret kreisajām ielikot čipu bača kas komunikācijā autorizējas ar 8 zīmju serijas numuru:) youtu.be...
Publicēts: 19.07.14 18:37
 citēt
bet strādāt viņa strādātu, ja es spiestu ok? Un kamerai kaads CH PEE nenotiktu?
Publicēts: 19.07.14 18:52
 citēt
Nu viņai jānočeko SERIJAS numurs , citadi nestrādās. Viss pārējais jau gan BEZ garantijas jā jebkuram kreisajam ražojuma. Bribi ietaupīt 50% no cenas rēķinies ar KAUTKĀDU risku:):)
Publicēts: 19.07.14 19:09
 citēt
martaveetra:bet strādāt viņa strādātu, ja es spiestu ok? Un kamerai kaads CH PEE nenotiktu?

Nospied OK un atnāc pastāsti kas notika :big_smile:
Publicēts: 19.07.14 19:21
 citēt
ja nospiedīsi OK, akumulators strādās, bet neuzrādīs nekādus izlādes procentus, tas arī viss.
Tā kā tas kreisais akumulators jāuzlādē pilns un jāvadās tikai pēc kadru skaita. Pirmo reizi nofiksē, cik sanāk un katru nākamo rēķini nadaudz mazāk.
Tāda tā neērtība.
Ieliekot oriģinālo, atkal prasīs, vai lietot šo akumulatoru, atkal spied OK.
Publicēts: 19.07.14 19:51
 citēt
hmmzzz... interesanti. Labi, varbūt uzdrīkstēšos pamēģināt. :) Bet tad, tas nozīmē, ka vadoties pēc Lunis teiktā, man vajadzīgs arī kreisais lādētājs? :D
Publicēts: 19.07.14 20:18
 citēt
martaveetra:hmmzzz... interesanti. Labi, varbūt uzdrīkstēšos pamēģināt. :) Bet tad, tas nozīmē, ka vadoties pēc Lunis teiktā, man vajadzīgs arī kreisais lādētājs? :D

Dīvaini gan... vai tad pirki bez lādētāja? Lādētājs nāk komplektā, es tādus komplektus pirku savulaik pa 15 latiem, bez lādētāja bija pa 12 latiem. Bet tirgū (kāviņtursauc, netceros, mobile kaut kā) taču ir arī ar visu čipu, tas lādējas no oriģinālā.
Publicēts: 19.07.14 20:24 labots
 citēt
Nejauciet cilvēkam galvu. Kreisie aķi lādējas kā prieks,, rāda visu ko jārāda. Nopirku tepat no bloga tirgoņa (foruma var atrast) aķi par kaut kādiem 13 €.
Publicēts: 19.07.14 20:38
 citēt
talavietis:Nejauciet cilvēkam galvu. Kreisie aķi lādējas kā prieks,, rāda visu ko jārāda. Nopirku tepat no bloga tirgoņa (foruma var atrast) aķi par kaut kādiem 13 €.

Tie kreisie, kas uzrāda, tie arī lādējas no oriģinālā lādētāja, savukārt pirmie, kas neuzrāda, tie arī nelādējas. Vēlreiz saku, tagad tirgū var nopirkt ar visu čipu. ķīnieši ātri visu apgūst un klonē.
Publicēts: 19.07.14 20:51 labots
 citēt
Ar Soņas info litium sistēmas aķi videokamerai kādreiz iegrābos- nopirku Ebajā pie tirgoņa, kas svēti zvērēja, ka droši der manam modelim, bet displejs lamājas, ka nepazīst tādu. Tā i mētājas kaučkur neizmantots.
Bet nesen pirku Ebajā priekš Sony NEX divus "kreisos" aķus- nekādu problēmu- gan lādējas, gan informē..:)
Publicēts: 19.07.14 21:14
 citēt
Eltons:
talavietis:Nejauciet cilvēkam galvu. Kreisie aķi lādējas kā prieks,, rāda visu ko jārāda. Nopirku tepat no bloga tirgoņa (foruma var atrast) aķi par kaut kādiem 13 €.

Tie kreisie, kas uzrāda, tie arī lādējas no oriģinālā lādētāja, savukārt pirmie, kas neuzrāda, tie arī nelādējas. Vēlreiz saku, tagad tirgū var nopirkt ar visu čipu. ķīnieši ātri visu apgūst un klonē.

.....
Kreisos sāku lietot jau 2003. gadā uz canon 10D, tad vēlāk uz 5D un tagad uz 6D. Nevienas problēmas nav bijušas ar atpazīstamību. Kas tad tie par aķiem
Publicēts: 19.07.14 21:18
 citēt
Vecie kreisie aķi nerādija neko un arī nelādējās no oriģinālā lādētāja.... spied droši OK un bildē tik ilgi kamēr būs tukš. Jaunākās paaudzes kreisie aķi rāda visu un lādējās arī no oriģinālā lādētāja.
Publicēts: 19.07.14 22:18
 citēt
VAr būt arī ar čipu tikai piemēram MKIII un 6D neatpazīst, net atpazīst MKII.
Ja problēmā tāda tad bača vis ticamāk ir vecais modelis, pēdējā laikā tādas nav bijušas pie manis.
Vispār pēdējo gadu kuras tirgojam der visiem aparātiem un lādējas ar orģinālo lādētāju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol