forum.gif
Iesakiet fotosomu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Iesakiet fotosomu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.10 08:26 labots
 citēt
Iesakiet kādu fotosomu, kurā varētu ielikt D80 ar stiklu 18-105 +Zibspuldze + vēl viens objektīvs un dažas sīkas lietas. Pameklējos interneta plašumos, bet tā īsti no bildītēm nevar saprast, kas reāli tur iekšā ielien. Interesē Jūsu praktiskā pieredze.
Publicēts: 24.08.10 09:28 labots
 citēt
Varu tev piedāvāt tieši tādu somu, par 19Ls, Aimer voyager2. Somai ir arī lietus pārvalks, mobilā turētājs uz lences.kabatiņas sīkumiem, iekšā lien D80 + 18-200mm , blakus 70-300VR un otrā pusē SB600.
Soma pilnīgi jauna.

re ku links uz somu: ale.gratka.pl...
Publicēts: 24.08.10 10:14
 citēt
Aizej uz lielo Elkor'u Brīvības ielā un pamēri Lowepro somas - tur uz vietas diezgan daudz somu ir.
Pēc tam jau vari izlemt kuru un kur pirkt :)
Publicēts: 24.08.10 10:16
 citēt
Ja vien nedzīvo kādos tālos "Malienas džungļos", ieteikumi ar bildītēm maz ko dod. Vislabākais aiziet uz kādu Elkoru vai citu fotoveikalu (paņemot līdz savu aparatūru) un pačamdīt dzīvajā! Tāta tipa somu ir lērums un izvēle vairāk gaumes un maciņa lieta (IMHO).

www.lowepro.com...

www.tamracrussia.ru...
Publicēts: 24.08.10 10:36 labots
 citēt
Friidis:Ja vien nedzīvo kādos tālos "Malienas džungļos", ieteikumi ar bildītēm maz ko dod. Vislabākais aiziet uz kādu Elkoru vai citu fotoveikalu (paņemot līdz savu aparatūru) un pačamdīt dzīvajā! Tāta tipa somu ir lērums un izvēle vairāk gaumes un maciņa lieta (IMHO).

www.lowepro.com...

www.tamracrussia.ru...

Vai LV kaut kur uz vietas Tamrac'us var apčamdīt?
Cik skatījos, nekur nebija - sūtīju pēc bildēm...
Publicēts: 24.08.10 11:16
 citēt
iesaku uz reiz ņemt nedaudz lielāku, jo tie štrumenti un lēcas ātri vien sarodas vēl un tad nākas meklēt vēl ko lielāku - pats šādā veidā 4 somas nomaiņiju līdz tiku līdz kata 103...
Publicēts: 24.08.10 12:47
 citēt
Soma jau nav sievasmāte, daudz vieglāk pamainīt, kad vecā apnikusi vai vairs neder :D
Publicēts: 24.08.10 12:49
 citēt
varu lowepro rezo 190aw piedāvāt. atrodas valmierā
Publicēts: 24.08.10 12:55
 citēt
www.ilota.lv...

labas cenas un kvalitāte ļoti normāla.
Publicēts: 24.08.10 13:04
 citēt
reaktors:www.ilota.lv...

labas cenas un kvalitāte ļoti normāla.

+
Neko sliktu par Case Logic somām teikt nevaru.
Publicēts: 24.08.10 13:25
 citēt
Lowepro Fastpack 100... 20 Ls
Publicēts: 24.08.10 13:50
 citēt
karliks:
Friidis:Ja vien nedzīvo kādos tālos "Malienas džungļos", ieteikumi ar bildītēm maz ko dod. Vislabākais aiziet uz kādu Elkoru vai citu fotoveikalu (paņemot līdz savu aparatūru) un pačamdīt dzīvajā! Tāta tipa somu ir lērums un izvēle vairāk gaumes un maciņa lieta (IMHO).

www.lowepro.com...

www.tamracrussia.ru...

Vai LV kaut kur uz vietas Tamrac'us var apčamdīt?
Cik skatījos, nekur nebija - sūtīju pēc bildēm...

Es savu Tamrac 5608 kādreiz pasūtīju BFS'ā- sanāca 66 Ls.
Publicēts: 24.08.10 15:01
 citēt
Daudz grūtāk ir atrast sumpeni, kas nekliedz sejā visiem, ka ŠEIT VISDRĪZĀK IR DAUDZU TŪKSTOŠU VĒRTA FOTOTEHNIKA! Es bfsā uz atlaidēm paņēmu NatGeo somu.
Publicēts: 24.08.10 15:14
 citēt
RudeWolf:Daudz grūtāk ir atrast sumpeni, kas nekliedz sejā visiem, ka ŠEIT VISDRĪZĀK IR DAUDZU TŪKSTOŠU VĒRTA FOTOTEHNIKA! Es bfsā uz atlaidēm paņēmu NatGeo somu.

Kkāda tur Tamrac adventure sērija (man laikam 9tā kamuflāžas krāsā) šim mērķim arī labi atbilst.
Publicēts: 24.08.10 16:32
 citēt
Friidis:Es savu Tamrac 5608 kādreiz pasūtīju BFS'ā- sanāca 66 Ls.

Problēma jau tieši ar apskatīšanu klātienē.
Pasūtīt jau arī i-netā var.
Publicēts: 24.08.10 19:32
 citēt

www.lowepro.com...

[url=http://www.tamracrussia.ru/products.php?cat_id=11

Tīri]http://www.tamracrussia.ru/products.php?cat_id=11

Tīri[/url] jau "Malienes džungļi" nav, bet līdz Elkoram gan patālu, līdz ar to kaut ko aptaustīt un izmēģināttā pagrūtāk. Tāpēc interesējos no fotomīļu pieredes. Neliels ieskats ir tomēr radies, tālāk būs vēlrais jāpaceļo i-net vekalu plašumiem.
Publicēts: 25.08.10 09:38
 citēt
Lovepro 200 nova
Publicēts: 25.08.10 15:22
 citēt
Kata. Esmu pamēģinājis arī Lowepro, pa manam Kata ir galvas tiesu pārāka.
Publicēts: 25.08.10 16:47
 citēt
Ugo:Iesakiet fotosomu.
Publicēts: 25.08.10 21:14
 citēt
Nopirku šo:
cgi.ebay.co.uk...

Esmu pilnīgi apmierināts.
Konkrēti tur lieku un ērti izņemu:
D200 ar 18-70 virsū...ar objektīvu uz leju.
Sigma 70-300
Zibspuldze
Nikon 50/1.8
Ārējā kabatā 2 rezerves baterijas un Hama karšu lasītājs 21in1
Ārējās sānu tīkliņkabatās pirkstiņu komplekti zibenim un brilles...dažreiz 300ml ūdens pudelīte ar
Priekšējā kabatā - objektīva vāciņš, dzīvokļa un mašīnas atsēgu saišķi.
Aizmugurējā kabatā- maks ar kredītkartēm un skaidro naudu 500Ls un 400$ negaidītiem sīkiem izdevumiem :D
Publicēts: 28.08.10 12:51
 citēt
Ugo:Iesakiet kādu fotosomu, kurā varētu ielikt D80 ar stiklu 18-105 +Zibspuldze + vēl viens objektīvs un dažas sīkas lietas. Pameklējos interneta plašumos, bet tā īsti no bildītēm nevar saprast, kas reāli tur iekšā ielien. Interesē Jūsu praktiskā pieredze.

Tikko iegādājos somu pie SIA "Master Foto" (MD Foto) pa Ls 25.00 izmēros 38x22x20. Var ielikt divas kameras, divas blices, trīs ojektīvus un vēl šo to.

www.foto-tip.pl...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):