forum.gif
Kādu Wi-Fi rūteri mājām labāk?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kādu Wi-Fi rūteri mājām labāk?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.14 07:41
 citēt
Vakar vakarā, bakstīdams vadus un testēdams internetu, ar šausmām atklāju, ka mans vecais Netgear rūters ātrāk par 20Mb/s vispār neprot pūst cauri :)
Vai kāds var ieteikt modeli, kas spēj nodrošināt 100Mb/s? Vai ir kādi konkrēti brendi, kas to lietu pieprot vislabāk? :)
Publicēts: 01.08.14 09:51
 citēt
man ir k-kāds krutais tp-link ar 1GE portiem un 300Mbps srūputu (n standarts). pieslēgts pie LTK 100Mbps i-neta vadiskā pieslēgumā dod ārā ~90-95Mbps, wi-fi ~ 20-30Mbps.
Publicēts: 01.08.14 10:06
 citēt
Rūteri vislabākie ir tepat Latvijā ražotie - Microtik vai kaut kā tā saucās. Pamatā gan viss tirgojas uz eksportu un vairāk šie strādā ar korporatīviem klientiem. Toties viņu rūterus ar nekādiem sūda ķīniešu tp linkiem un līdzīgiem salīdzināt nevar. Kvalitātes un reālo rādītāju (ne uz etiķetes rakstīto) ziņā Microtik stāv blakus vairākas reizes dārgākām iekārtām.

Te arī linku sameklēju - www.router.lv...

Privātām vajadzībām viņiem ir ruteri pa dažiem desmitiem eiro.
Publicēts: 01.08.14 10:17
 citēt
+1 R_J.
Publicēts: 01.08.14 10:30
 citēt
nezinu precīzi par mikrotik alja mājas rūterīšiem, bet korporatīvajā segmentā viņi izceļas ar to, ka liek pilnīgu "mīksto" uz attiecīgajā koplietošanas frekvencē pieļaujamajām izstarošanas jaudām uz kā viņi panāk tos abnormālos attālumus un tml performanci.

bet tik un tā, paldies par info, jo es nezināju, ka viņi taisa arī k-ko priekš privātajiem/maziem birojiem.
Publicēts: 01.08.14 14:58
 citēt
My WIFI Router. Hotspot, tātad.
Publicēts: 01.08.14 18:02 labots
 citēt
nesix:nezinu precīzi par mikrotik alja mājas rūterīšiem, bet korporatīvajā segmentā viņi izceļas ar to, ka liek pilnīgu "mīksto" uz attiecīgajā koplietošanas frekvencē pieļaujamajām izstarošanas jaudām uz kā viņi panāk tos abnormālos attālumus un tml performanci.

bet tik un tā, paldies par info, jo es nezināju, ka viņi taisa arī k-ko priekš privātajiem/maziem birojiem.

Nepareizi, JO: Tavs portatīvais NELIEK to "mīksto" Tātad attālumu nosaka tomēr mazliet citi principi.:face-smile:
Publicēts: 02.08.14 03:37
 citēt
R_J:Rūteri vislabākie ir tepat Latvijā ražotie - Microtik vai kaut kā tā saucās. Pamatā gan viss tirgojas uz eksportu un vairāk šie strādā ar korporatīviem klientiem. Toties viņu rūterus ar nekādiem sūda ķīniešu tp linkiem un līdzīgiem salīdzināt nevar. Kvalitātes un reālo rādītāju (ne uz etiķetes rakstīto) ziņā Microtik stāv blakus vairākas reizes dārgākām iekārtām.

Te arī linku sameklēju - www.router.lv...

Privātām vajadzībām viņiem ir ruteri pa dažiem desmitiem eiro.

atļaušos apšaubīt, cena/iespējas protams ir pat ļoti vērā ņemams faktors, tikai gribētu paskatīties kā standarta lietotājs tiks galā ar mikrotik konfigurēšanu.. turklāt viņiem ir samērā liela nosliece uz uzkāršanos... interesantākās versijas ar uzb un maināmām kartiņām nemaz tik lēti nemaksā, ja vēl licenci atbilstošu programmatūrai kura pieļauj maksimālas izvirtības konfigurācijā...
Publicēts: 02.08.14 10:49
 citēt
Paskatījos tos Mirkotikus (par cik esmu izteikts "nepērc svešu"piekritējs)... Nepārliecina. Ņemam jebkuru Netgear vai citu padārgu un slinkums būs lasīt līdz galam par fīču uzskaitījumu:

www.amazon.com...

Visādus tīklus var sataisīt, tādas frekvences un šādas ac, teļļuki un kačalkas pa taisno griežās, pieslēdz cietos diskus un uztaisi NAS, uzliec ddwrt vai citus softus, vai lietot jau esošo, kur pat lameris (kā es visu uzreiz saprot).

Gadus sešus atpakaļ nopirku šādu WNDR3700 www.amazon.com... Nu jau šie ir desmit gadus kā pārdošanā, bet diez vai ka Mikrotika darinājumi ir jebkā labāki mājas lietotājam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):