forum.gif
pantogrāfa remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / pantogrāfa remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.08.14 10:29
 citēt
vai kāds neieteiks meistaru, kurš labo pantogrāfus ? (studijas piekaramā sistēma)
Publicēts: 02.08.14 10:48
 citēt
ne tēmā- es tagad dzīvoju Maskavenē - kad varu dabūt to kafiju , kura nu ir kādus N gadus veca?;-0)))
Publicēts: 02.08.14 11:00
 citēt
Meklē dzelzceļa tehniskos darbiniekus, tie nesen Skrīveros pierādīja savu profesionalitāti pantogrāfu remontēšanā:

staburags.diena.lv...
Publicēts: 02.08.14 11:18
 citēt
Vaards:Meklē dzelzceļa tehniskos darbiniekus, tie nesen Skrīveros pierādīja savu profesionalitāti pantogrāfu remontēšanā:

http://staburags.diena.lv/novadu-zinas/skriveru-novada/norauj-tris-pantografus-98142

Labāk tomēr pie Daugavpils tramvainiekiem, - tiem cenas lētākas varētu būt, un meitenes smukākas.
Publicēts: 02.08.14 11:22
 citēt
dansiga:ne tēmā- es tagad dzīvoju Maskavenē - kad varu dabūt to kafiju , kura nu ir kādus N gadus veca?;-0)))
oj, es ar atceros to reizi, kad tika izsludināta kafijas cienāšana tam, kurš pirmais ko tur izdarīs! ar paypal, laikam! :D
Publicēts: 02.08.14 11:26
 citēt
Domāju, ka jebkurš vīrietis ar instrumentu kasti un rokām, kas no pakaļas neaug, spēs tev palīdzēt. :)
Sliktākajā gadījumā, nobildē problēmu un ieliec šeit - gan jau uzradīsies kāds, kas izdomās kādu DIY fiksu.
Publicēts: 02.08.14 13:34
 citēt
Portretu Jurka remontē ! Vismaz jauc točna. Reiz aizeju a jurčiks Pantogrāfu stangām ķidā . reāli .
Publicēts: 02.08.14 13:36
 citēt
Vaards:Meklē dzelzceļa tehniskos darbiniekus, tie nesen Skrīveros pierādīja savu profesionalitāti pantogrāfu remontēšanā:

http://staburags.diena.lv/novadu-zinas/skriveru-novada/norauj-tris-pantografus-98142

VOT šitas gan ir exstrēmi , iedomājos kā bija aprauti vadu izrautas skrūves OOOO!
Publicēts: 02.08.14 15:47
 citēt
Es varu tik neatmaksaasies cels uz Jelgavu un arii remonts - reizeem studijai ko pats uzmetinu, bet neko neremonteeju ja neskaita plastmasas detalju nomainju uz metaala - tie daikti tak taa nemaksaa, lai buutu jeega tos remonteet
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):