forum.gif
Kompānija uz Cenas TĪRELI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kompānija uz Cenas TĪRELI
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.10 13:45 labots
 citēt
Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto :D ) :grimace:

www.ldf.lv... - karte
www.ldf.lv... - buklets
Publicēts: 24.08.10 13:46
 citēt
Uz tīreli vajadzēja doties ļoti agros vasaras rītos..
Publicēts: 24.08.10 13:48
 citēt
vajag, vajag tikai, lai agri dotos vajag agri celties :D
Publicēts: 24.08.10 14:18
 citēt
Biju kkad vasaras sākumā - ar riteni tur tīri forši. Bet tagad laiks priekš riteņošanas solās būt nedaudz iebojājies - sola tak vētras un ko tik vēl ne. Protams maniakālām būtnēm tas nav šķērslis :grimace:
Publicēts: 24.08.10 14:20
 citēt
Es labprāt. ;)

p.s. esmu maiakāla būtne :bad_smile:
Publicēts: 24.08.10 14:20
 citēt
Purvs labs - jaunas laipas, skatu tornis... ir ok...
Publicēts: 24.08.10 14:22
 citēt
a kad tieši?
Publicēts: 24.08.10 14:23
 citēt
alvils:Es labprāt. ;)

p.s. esmu maiakāla būtne :bad_smile:

tad jau tu varēsi pavest meiteni līdz purvelim :D
Publicēts: 24.08.10 14:33
 citēt
velo ir obligāts nosacījums?
Ja šajā sestdienā un agri no rīta, tad varētu piedalīties!
Publicēts: 24.08.10 14:34
 citēt
Andri,ņemsi mani līdzi? :face-grin: aparāta nav,varētu sākt dzert ļoti agri no rīta :exciting:
Publicēts: 24.08.10 14:48
 citēt
Oliss:
tad jau tu varēsi pavest meiteni līdz purvelim :D

pavešanai tak autiņš vajadzīgs, a man tikai veļuks... :bad_smile:

Andreass:
Ja šajā sestdienā un agri no rīta, tad varētu piedalīties!

pirmā postā tak rakstīts, ka var arī ar mašiņu, ja paķer citus uz astes... es pat labprātāk pievienotos tiem, kas lec kādam šoferētājam uz astes, nekā brauktu ar veļuku, bet tā pa lielam, nav liela starpība, varu gan tā, gan tā. :)
Publicēts: 24.08.10 15:09
 citēt
alvil - pavest var arī bez autiņa ;) ar riteni uz rāmja....
Publicēts: 24.08.10 15:31
 citēt
pavešana uz rāmja... baigi neērti, tad jau labāk paņemt līdz kādu sedziņu... ričuks lai paliek malā.
Publicēts: 24.08.10 16:14
 citēt
Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai. :what:
Publicēts: 24.08.10 16:16
 citēt
velo ir obligāts nosacījums? > aha, bez steigas blenžot apkārt un bildējot ja ko ieraugam
Publicēts: 24.08.10 16:16
 citēt
kaparjods:Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai. :what:

Labāk satikties, jo saskrienoties var gūt traumas :(
Publicēts: 24.08.10 16:18
 citēt
jēga braukt dienas vidū?Ja brauc bildēt tad kādos 5.00 vai 5.30 jābūt ir tur.
Publicēts: 24.08.10 16:23
 citēt
Jolan:jēga braukt dienas vidū?Ja brauc bildēt tad kādos 5.00 vai 5.30 jābūt ir tur.

Un KUR tu izlasīji ka braukšana būs dienas vidū? Ei, tok maniaks, 30 minūtēs plēst 30 km. Ni, ni teicu, ka rāmi bez skriešanas.
Publicēts: 24.08.10 16:24
 citēt
Oliss:
kaparjods:Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai. :what:

Labāk satikties, jo saskrienoties var gūt traumas :(

Brīnos ka vēl par gramatiku nepiesienies :face-grin:
Publicēts: 24.08.10 16:25
 citēt
Jolan:jēga braukt dienas vidū?Ja brauc bildēt tad kādos 5.00 vai 5.30 jābūt ir tur.

bildēt var arī vakarā, ne tikai no rīta. a, ja ir tādi laikapstākļi, kā šodien, tad dienas vidus IZCILS bildēšanai. man tik žēl palika, ka neesmu kameru paņēmis līdz, veroties debesīs, kad gāju pusdienās... ;)

mans starta punkts ir Iļģuciems, visnotaļ netālu no imantas. Piektdiena plus mīnus brīva... varam doties. :) es vēl vienam iļģuciema fotogrāfam uzjautāšu, vai negrib (viņam veseli divi ričuki, droši vien ilgi domās, kuru izvēlēties), ja piekritīs braukt.
Publicēts: 24.08.10 16:29
 citēt
Nu, re. Ja, kas varam tikties Imantas stacijā.
Tad tik jāizdomā cikos velkamies uz turieni. Moška vēl kāds pieteiksies. Tev printeris ir, karti izdrukāt?
Publicēts: 24.08.10 16:31
 citēt
Printeris gan man nav... Kādu karti varbūt mājās varu atrast. :) Ja kas, mans tel.nr. ir 22831899.
Publicēts: 24.08.10 16:32
 citēt
shvaboc:Andri,ņemsi mani līdzi? :face-grin: aparāta nav,varētu sākt dzert ļoti agri no rīta :exciting:

skriesi līdzi un bildēsi plakšķinot acis? :grimace:
Publicēts: 24.08.10 16:34
 citēt
telefonā jau praktiski visiem ir iebūvēta fotokamera... sliktākajā gadījuma var lietot to. :)
Publicēts: 24.08.10 16:36
 citēt
alvils:Printeris gan man nav... Kādu karti varbūt mājās varu atrast. :) Ja kas, mans tel.nr. ir 22831899.

o.k. kad tikšu līdz Imantai ari pastīšos vai nemētājas kāda noderīga karte. Tev kā, vienalga kādā dienā doties ar domu moška 4dien vai kā? Mans nr. 26067690 tele, ja kas
Publicēts: 24.08.10 16:38
 citēt
alvils:telefonā jau praktiski visiem ir iebūvēta fotokamera... sliktākajā gadījuma var lietot to. :)

njā.....tad jau labāk sākt agri no rīta mest :big_smile:
Publicēts: 24.08.10 17:09
 citēt
kaparjods:Mans nr. 26067690 tele

Un kā Tevi vārdā?
Publicēts: 24.08.10 17:24
 citēt
Ieva :)
Publicēts: 24.08.10 17:34 labots
 citēt
...atliek alvilam novēlēt nobildēt sakarīgus kadrus.:face-wink:

par vakaru piekŗītu,bet tad pa tumsu mīties 30km ir neaļo
Publicēts: 24.08.10 17:36
 citēt
Jolan:...atliek alvilam novēlēt nobildēt sakarīgus kadrus.:face-wink:

man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai! :anger: tāka es bildēšu tik tā čilam, mož kaut ko ar makruci, kādu zirnekli vai citu līdzīgu sviestu... :bad_smile:
Publicēts: 24.08.10 17:37
 citēt
Jolan:
par vakaru piekŗītu,bet tad pa tumsu mīties 30km ir neaļo

Jāceļ telts un jāminās atpakaļ nākošā rītā... :bad_smile:
Publicēts: 24.08.10 17:56
 citēt
30 km rāpus un ar riteni uz muguras stundas laikā var pieveikt. Beidziet te sēt paniku par zupas virtuves nepieciešamību pie telts :haha:
Publicēts: 24.08.10 18:14
 citēt
kaparjods:30 km rāpus un ar riteni uz muguras stundas laikā var pieveikt. Beidziet te sēt paniku par zupas virtuves nepieciešamību pie telts :haha:

30km/h principā tāds nesūdīgs ātrums, it īpaši priekš kāda kalnu ričuka. Tiešām manjaki novākušies :D
Publicēts: 24.08.10 19:48
 citēt
Šeit nu tu pats esi vainīgs, ka viņš tevi tā čakarē, ar kaut ko neiepatikties. Liela daļa blogeru un citu foruma lietotāju pie viņa remontējušies un laimīgi.
Nezvani, bet aizstaigā ciemos.

Pie tam, es tev ieteicu pašam nomainīt to spuldzīti!

alvils:

man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai! :anger:
Publicēts: 24.08.10 19:49
 citēt
tā arī nesaprotu, kad un cikos ir izbraukšana?
vai 5dien 5.00 no rīta?
Publicēts: 24.08.10 19:58
 citēt
ja brivdienas tad vaar.
ar riteniem
darba dienas lidz 15:00 jastarda
izplaano cikos un kad un tad teikshu preciizi, ,, ta vairaak ja nekaa nee!
Publicēts: 24.08.10 19:59
 citēt
alvils:
Jolan:...atliek alvilam novēlēt nobildēt sakarīgus kadrus.:face-wink:

man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai! :anger: tāka es bildēšu tik tā čilam, mož kaut ko ar makruci, kādu zirnekli vai citu līdzīgu sviestu... :bad_smile:

pats lampu nemkaaki nomainiit? :D:D:D
tur vaig tikai lodamuru un skruvjgriezi!
Publicēts: 24.08.10 20:40
 citēt
vot es arii nesaprotu, juus te bezdarbnieki, ka piektdienaa atljaujaties taa izbraukt?:face-glasses:
Publicēts: 24.08.10 20:44
 citēt
Esmu tur bijis ar veļļuku,un labprāt dotos vēlreiz labā kompānijā...,tik piektdien jāstrādā...
Būtu brīvdienā..:face-sad:
Publicēts: 24.08.10 21:54
 citēt
Es ar gribētu brīvdienā
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: