forum.gif
Kompānija uz Cenas TĪRELI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kompānija uz Cenas TĪRELI
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.10 22:14
 citēt
Vavers:vot es arii nesaprotu, juus te bezdarbnieki, ka piektdienaa atljaujaties taa izbraukt?:face-glasses:

musulmaņiem ceturtdiena un piektdiena ir brīvdienas ;)
Publicēts: 24.08.10 23:01
 citēt
Tur cilvēku kā uz brīvibenes liekas ,koļeģu bars bija pagajušo nedēl:):)
Publicēts: 25.08.10 09:51
 citēt
Var startēt piektdien 5. no rīta.
Publicēts: 25.08.10 09:52
 citēt
kaparjods:Var startēt piektdien 5. no rīta.

Tiešām tik agri? :amazing:
Publicēts: 25.08.10 12:51
 citēt
nu, nez.... cikos pats domā?
Publicēts: 25.08.10 12:54
 citēt
nu varētu tā mierīgi piecelties, apskatīties, vai nelīst lietus, sazvanīties un braukt ārā ap kādiem deviņiem, desmitiem... vai - atkarībā no laikapstākļiem. :)
Publicēts: 25.08.10 15:40
 citēt
A ko nevar uz 6dienu to visu pārmest?
Tad varētu piebiedroties, tak darbaļaudis ar grib kādā pasākumā pabūt!
Publicēts: 25.08.10 15:52
 citēt
Tiewz:A ko nevar uz 6dienu to visu pārmest?
Tad varētu piebiedroties, tak darbaļaudis ar grib kādā pasākumā pabūt!

+
Publicēts: 25.08.10 15:55
 citēt
alvils:nu varētu tā mierīgi piecelties, apskatīties, vai nelīst lietus, sazvanīties un braukt ārā ap kādiem deviņiem, desmitiem... vai - atkarībā no laikapstākļiem. :)

nju, var arī ap tevis minēto laiku. Cerams man līdz 5dienai nekādi plāni neizmainīsies. Šodien te sāk uzrasties dažādi darba zvani :( Ja izmainīsies būs jādomā par 6dienu, kā tauta te prasa :)
Publicēts: 25.08.10 16:12
 citēt
Klau, tauta. Starp citu... ir ari variācijas par tēmu. 1. protams ir purvs. Bet ir arī plāns B un C.
Tātad >
Variants B. > Ieriķu dzirnavas, ūdenskritumi vairāk te > www.vietas.lv... braucam ar vilcienu līdz Ieriķiem, kāpjam laukā un minam uz dzirnavām.
C. Kubeseles dabas taka Siguldā www.gnp.lv...

Jeb....varbūt nav ko jaukt galvu? :shame:
Publicēts: 25.08.10 16:14
 citēt
kaparjods:Klau, tauta. Starp citu... ir ari variācijas par tēmu. 1. protams ir purvs. Bet ir arī plāns B un C.
Tātad >
Variants B. > Ieriķu dzirnavas, ūdenskritumi vairāk te > www.vietas.lv... braucam ar vilcienu līdz Ieriķiem, kāpjam laukā un minam uz dzirnavām.
C. Kubeseles dabas taka Siguldā www.gnp.lv...

Jeb....varbūt nav ko jaukt galvu? :shame:

Ieriķu dzirnavas mēļā ir KAJNIEKU maršruts , tur tālāk ir daudz un dikti objektu BET visi ir pieejami vienīgi ar kājām:)
Publicēts: 25.08.10 19:14
 citēt
hm...riteni pie rokas vai piesiet kkur pie staba :)
Publicēts: 25.08.10 20:18
 citēt
nu ierikju dzirnavaas doties ar riteni pie rokas ...... nepraata darbs!!!!!
Publicēts: 26.08.10 09:48
 citēt
Jolan:jēga braukt dienas vidū?Ja brauc bildēt tad kādos 5.00 vai 5.30 jābūt ir tur.

Piedalos, ja startējam 05:00 vai 05:30. Pa dienu un mākoņainā laikā tur nebūs ko fočēt. Kaut nedaudz gribētos noķert rīta gaismu. :face-smile:
Publicēts: 26.08.10 11:04
 citēt
kaparjods:jādomā par 6dienu, kā tauta te prasa :)

tad varbūt jau uzreiz runājam par sestdienu?! kuri piesakās braukt, ja sestdien no rīta?
Publicēts: 26.08.10 11:26
 citēt
dansiga:nu ierikju dzirnavaas doties ar riteni pie rokas ...... nepraata darbs!!!!!
Jaunības dulnums
Publicēts: 26.08.10 11:26
 citēt
ja sestdien un no rīta(agri),tad varu apdomāt ar mašīnu aizšļūkt.
Publicēts: 26.08.10 11:39
 citēt
alvils:
kaparjods:jādomā par 6dienu, kā tauta te prasa :)

tad varbūt jau uzreiz runājam par sestdienu?! kuri piesakās braukt, ja sestdien no rīta?

es par piektdienu, ar startu 05:00. :face-smile:
Publicēts: 26.08.10 13:19 labots
 citēt
Man sestdiena patīk labāk, bet butībā der abi rīti.

Jācer, ka ap 10 mēs tak jau būtu atpakaļ Rīgā?
Publicēts: 26.08.10 17:51
 citēt
Es piektdien no rīta būšu prom... Sestdien no rīta var. Ja Andreass atbrauc pakaļ, pa ceļam zvanot modināšanas režīmā, var arī 5os no rīta. :)
Publicēts: 26.08.10 18:07
 citēt
piektdien bez manis... kaadam ir arii jaastraadaa...
Publicēts: 26.08.10 19:00
 citēt
pie normāliem laika apstākļiem sestdien no rīta varu uzņemt 3 pasažierus uz astes(vēlam ar zināšanām ,kur tas atrodas)
Publicēts: 26.08.10 19:06
 citēt
Vavers:piektdien bez manis... kaadam ir arii jaastraadaa...

5os no rīta?!?!? :D
Publicēts: 26.08.10 19:15
 citēt
Bzh:
Vavers:piektdien bez manis... kaadam ir arii jaastraadaa...

5os no rīta?!?!? :D

un kas tur smieklīgs??
Publicēts: 26.08.10 19:17
 citēt
diez vai atpakalj atbrauks liidz pusdevinjiem...
Publicēts: 26.08.10 19:21
 citēt
kaparjods:Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto :D ) :grimace:

www.ldf.lv... - karte
www.ldf.lv... - buklets

Kaparjods, kur ir Tavs komentārs par tādu notikuma gaitas pavērsienu? :face-smile:
Publicēts: 26.08.10 20:34 labots
 citēt
Ed:
kaparjods:Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto :D ) :grimace:

www.ldf.lv... - karte
www.ldf.lv... - buklets

Kaparjods, kur ir Tavs komentārs par tādu notikuma gaitas pavērsienu? :face-smile:
Publicēts: 26.08.10 22:58
 citēt
nu tad kas notiek?

kad braucam??????????

jāzin tak cikos gulēt iet un kur tiekamies.

Izskatās, ka uz 6dienu braucēju būtu vairāk. Varbūt uz to tad arī orientējamies. Man ar vairāk tas datums patiktu.

Pie tam 5 no rīta ar velo, būtu pat super pasākums. Esmu par.
Publicēts: 26.08.10 23:07
 citēt
kaparjods ir notinusies;-))))
Publicēts: 26.08.10 23:10
 citēt
tā izskatās. :( Sakūdīja tautu un pazuda!

bet lai vai kā, izskatās, ka var mierīgi doties gulēt, jo uz rītdienu nekas nav sarunāts. Gan jau pa dienu spēsim vienoties par 6dienas rītu, ja būs vēlme.

Kā jau minēju, tad mēs labprāt ar velo, jo auto aizdošu māsai, lai var uz savu darba dzertiņu aizkļūt.
Publicēts: 26.08.10 23:11
 citēt
ā,ja jūs ar velo,tad es guļu :face-grin: un Andri,vispār,kā tu pēc rītvakara taisies celties 5:00? :grimace:
Publicēts: 26.08.10 23:19
 citēt
a kas jums riitvakar!?!??!?!
Publicēts: 26.08.10 23:30
 citēt
Rožkrustiešu slepenā ordeņa sanāksme
Publicēts: 26.08.10 23:34
 citēt
Sorr, Es te, nesanāca šodien pie neta būt. Tā... ar mani ir skaidrs ka rīt, 5dien, nekur nevarēšu izrauties. Tagad gavilēt vajag tautai, kas gribēja braukt sesdien. Tātad... sākam varbūt ar konkrētību.. Tad velkamies uz purvu?????? Atbildes velkamētas :) JA UZ PURVU TA (ar velo) cikos jūsuprāt labākais starta laiks. Ā, piebilde, man ka sliņķim... te kads par auto runāja ....:big_smile:
Publicēts: 26.08.10 23:36
 citēt
shvaboc:ā,ja jūs ar velo,tad es guļu :face-grin: un Andri,vispār,kā tu pēc rītvakara taisies celties 5:00? :grimace:

Kas MP rīt vai?
Publicēts: 26.08.10 23:39
 citēt
P.S. piecos laikam būtu neprāts. Te lasīju tekstos ka dienā ņefig ķert purvā - nepiekrītu, tagad tādi feini lietus mākoņi. Šodien pat braucot pāri vantiniekam sabildēju daili
Publicēts: 26.08.10 23:40
 citēt
Vavers:diez vai atpakalj atbrauks liidz pusdevinjiem...

atbrauks,kur ta liksies :D
Publicēts: 26.08.10 23:43
 citēt
nja, un priekš manis maz iepriecinoša perpektīva sestdien vajadzēs mīt uz imantas pusi no ķengaraga, fuck :anger:
Publicēts: 27.08.10 07:16 labots
 citēt
Man iekšēji ir mazliet drošāk braukt ar grādiem uz velo nekā pie auto stūres. :D
Gulēt!!!!!!!!!!!!!! Es biju domājis, ka pa tiešo varēs doties mājup, paķert velo un mīties uz to purva pusi. Man tik pār Salinieku jāmin līdz Babītes krustam vai Piņķiem. Vēl jau pastāv iespēja Imantā citus braucējus sastapt.

shvaboc:ā,ja jūs ar velo,tad es guļu :face-grin: un Andri,vispār,kā tu pēc rītvakara taisies celties 5:00? :grimace:
Publicēts: 27.08.10 07:17
 citēt
mēs ar no t/c Mols rajona startēsim

kaparjods:nja, un priekš manis maz iepriecinoša perpektīva sestdien vajadzēs mīt uz imantas pusi no ķengaraga, fuck :anger:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas