nu varētu tā mierīgi piecelties, apskatīties, vai nelīst lietus, sazvanīties un braukt ārā ap kādiem deviņiem, desmitiem... vai - atkarībā no laikapstākļiem.
alvils:nu varētu tā mierīgi piecelties, apskatīties, vai nelīst lietus, sazvanīties un braukt ārā ap kādiem deviņiem, desmitiem... vai - atkarībā no laikapstākļiem.
nju, var arī ap tevis minēto laiku. Cerams man līdz 5dienai nekādi plāni neizmainīsies. Šodien te sāk uzrasties dažādi darba zvani Ja izmainīsies būs jādomā par 6dienu, kā tauta te prasa
Klau, tauta. Starp citu... ir ari variācijas par tēmu. 1. protams ir purvs. Bet ir arī plāns B un C. Tātad > Variants B. > Ieriķu dzirnavas, ūdenskritumi vairāk te > www.vietas.lv... braucam ar vilcienu līdz Ieriķiem, kāpjam laukā un minam uz dzirnavām. C. Kubeseles dabas taka Siguldā www.gnp.lv...
kaparjods:Klau, tauta. Starp citu... ir ari variācijas par tēmu. 1. protams ir purvs. Bet ir arī plāns B un C. Tātad > Variants B. > Ieriķu dzirnavas, ūdenskritumi vairāk te > www.vietas.lv... braucam ar vilcienu līdz Ieriķiem, kāpjam laukā un minam uz dzirnavām. C. Kubeseles dabas taka Siguldā www.gnp.lv...
Jeb....varbūt nav ko jaukt galvu?
Ieriķu dzirnavas mēļā ir KAJNIEKU maršruts , tur tālāk ir daudz un dikti objektu BET visi ir pieejami vienīgi ar kājām
kaparjods:Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto )
kaparjods:Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto )
bet lai vai kā, izskatās, ka var mierīgi doties gulēt, jo uz rītdienu nekas nav sarunāts. Gan jau pa dienu spēsim vienoties par 6dienas rītu, ja būs vēlme.
Kā jau minēju, tad mēs labprāt ar velo, jo auto aizdošu māsai, lai var uz savu darba dzertiņu aizkļūt.
Sorr, Es te, nesanāca šodien pie neta būt. Tā... ar mani ir skaidrs ka rīt, 5dien, nekur nevarēšu izrauties. Tagad gavilēt vajag tautai, kas gribēja braukt sesdien. Tātad... sākam varbūt ar konkrētību.. Tad velkamies uz purvu?????? Atbildes velkamētas JA UZ PURVU TA (ar velo) cikos jūsuprāt labākais starta laiks. Ā, piebilde, man ka sliņķim... te kads par auto runāja ....
P.S. piecos laikam būtu neprāts. Te lasīju tekstos ka dienā ņefig ķert purvā - nepiekrītu, tagad tādi feini lietus mākoņi. Šodien pat braucot pāri vantiniekam sabildēju daili
Man iekšēji ir mazliet drošāk braukt ar grādiem uz velo nekā pie auto stūres. Gulēt!!!!!!!!!!!!!! Es biju domājis, ka pa tiešo varēs doties mājup, paķert velo un mīties uz to purva pusi. Man tik pār Salinieku jāmin līdz Babītes krustam vai Piņķiem. Vēl jau pastāv iespēja Imantā citus braucējus sastapt.
shvaboc:ā,ja jūs ar velo,tad es guļu un Andri,vispār,kā tu pēc rītvakara taisies celties 5:00?