Grasos tuvākajā laika doties no Rīgas ar riteni uz Cenas tīreli. Atrodas apmēram 30 km no Rīgas Babītes ezera pusē. Varbūt ir kāds/a maniakāla būtne, kas vēlas pievienoties pabildēt peizāžus, pamieloties ar ogām un pavazāties? (A, moška kāds piesakās aizvizināt ar savu auto )
Biju kkad vasaras sākumā - ar riteni tur tīri forši. Bet tagad laiks priekš riteņošanas solās būt nedaudz iebojājies - sola tak vētras un ko tik vēl ne. Protams maniakālām būtnēm tas nav šķērslis
Oliss: tad jau tu varēsi pavest meiteni līdz purvelim
pavešanai tak autiņš vajadzīgs, a man tikai veļuks...
Andreass: Ja šajā sestdienā un agri no rīta, tad varētu piedalīties!
pirmā postā tak rakstīts, ka var arī ar mašiņu, ja paķer citus uz astes... es pat labprātāk pievienotos tiem, kas lec kādam šoferētājam uz astes, nekā brauktu ar veļuku, bet tā pa lielam, nav liela starpība, varu gan tā, gan tā.
Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai.
kaparjods:Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai.
kaparjods:Konkrēta diena pasākumam nav izdomāta, jāskatās kādus laika apstākļus solīs. Skatoties www.windguru.cz... varētu doties piektdien. Pati visticamāk startēšu no Imantas, tā ka domājiet, kur saskrieties. Sestdien gan nez vai.
Jolan:jēga braukt dienas vidū?Ja brauc bildēt tad kādos 5.00 vai 5.30 jābūt ir tur.
bildēt var arī vakarā, ne tikai no rīta. a, ja ir tādi laikapstākļi, kā šodien, tad dienas vidus IZCILS bildēšanai. man tik žēl palika, ka neesmu kameru paņēmis līdz, veroties debesīs, kad gāju pusdienās...
mans starta punkts ir Iļģuciems, visnotaļ netālu no imantas. Piektdiena plus mīnus brīva... varam doties. es vēl vienam iļģuciema fotogrāfam uzjautāšu, vai negrib (viņam veseli divi ričuki, droši vien ilgi domās, kuru izvēlēties), ja piekritīs braukt.
Nu, re. Ja, kas varam tikties Imantas stacijā. Tad tik jāizdomā cikos velkamies uz turieni. Moška vēl kāds pieteiksies. Tev printeris ir, karti izdrukāt?
alvils:Printeris gan man nav... Kādu karti varbūt mājās varu atrast. Ja kas, mans tel.nr. ir 22831899.
o.k. kad tikšu līdz Imantai ari pastīšos vai nemētājas kāda noderīga karte. Tev kā, vienalga kādā dienā doties ar domu moška 4dien vai kā? Mans nr. 26067690 tele, ja kas
man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai! tāka es bildēšu tik tā čilam, mož kaut ko ar makruci, kādu zirnekli vai citu līdzīgu sviestu...
Šeit nu tu pats esi vainīgs, ka viņš tevi tā čakarē, ar kaut ko neiepatikties. Liela daļa blogeru un citu foruma lietotāju pie viņa remontējušies un laimīgi. Nezvani, bet aizstaigā ciemos.
Pie tam, es tev ieteicu pašam nomainīt to spuldzīti!
alvils:
man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai!
man zibspuldze joprojām remontā. man Andreass ieteica ĻOTI sliktu meistaru. vairs nekad atkal pie viņa negriezīšos... ik pa laikam piezvana pateikt, ka vajadzēs vairāk naudas, bet pa mēnesi nepamanās pat primitīvi lampu nomainīt, lai gan par to prasa 30 Ls (tikai par darbu) jobtvai! tāka es bildēšu tik tā čilam, mož kaut ko ar makruci, kādu zirnekli vai citu līdzīgu sviestu...
pats lampu nemkaaki nomainiit? tur vaig tikai lodamuru un skruvjgriezi!