Naktī no 9. uz 10. augustu, Sauleskalna estrādē, Kurzeme Tusē Talsos, tika nozagta mana Canon 60D kamera ar Tamron 17-50mm objektīvu, kā arī Manfrotto 785B.
Ja nu kāds zin informāciju, vai arī redz tirgošanā 60D ar Tamron 17-50, bez siksniņas, ar apskrāpētu pusi pie mazā, augšējā ekrāna- PM man. Iekšā karte ar Magic Lantern, kas vēl varētu būt identifikators (Samsung 16GB, PRO series, metāliskā korpusā)
Visu dienu biju strādājis, pārguris un tad vienkārši atlūzu estrādes tualetē, mistiskā kārtā, kopā ar kameru un statīvu blakus. Labi, ka soma ar 85mm un laptopu bija drošā vietā.
kristapsstikuts:Visu dienu biju strādājis, pārguris un tad vienkārši atlūzu estrādes tualetē, mistiskā kārtā, kopā ar kameru un statīvu blakus. Labi, ka soma ar 85mm un laptopu bija drošā vietā.
Izklausās skarbi , nu turies turies , gadās arī brīnumi ka kāds savējais savācis lai KRITUŠO neapkrāmē
kristapsstikuts:Visu dienu biju strādājis, pārguris un tad vienkārši atlūzu estrādes tualetē, mistiskā kārtā, kopā ar kameru un statīvu blakus. Labi, ka soma ar 85mm un laptopu bija drošā vietā.
Līdzjūtības, retvītoju.
Vai es pareizi sapratu, ka iespējams, kāds piebēra ko midzinošu glāzē vai pudelā, vai arī tomēr pēc grūtas dienas pareizi neaprēķināji atpūtas dzērienu tilpumu?
Saņēmu novērošanas kameru materiālu. Bija saprotams, ka cilvēks, kas pārvietojas ar statīvu rokās, ir tas pats, ar ko es dienas laikā kopā strādāju. Pasākuma organizators uzrakstīja viņam ziņu, ar lūgumu atgriezt kameru. Atgrieza. Sīkākās detaļās nevēlos ieslīgt, bet zaglis sodu nesaņēma pēc nopelniem. Atmiņas karte noformatēta, bet materiālu, cerams, varēšu izvilkt. Paldies visiem, kuri mēģināja palīdzēt.
Interasanti, kāda būtu jūsu rīcība, ja pamanītu darba kolēģi, šādā stāvoklī/situācijā, pie viņa klātesot vērtīgiem devaisiem. Tā ir īsta kristieša rīcība, rūpēties par savu/kolēģu mantu, nepieļaujot tai nonākt nevēlamu personu rokās, glabājot to pie sevis, līdz iestājas apstākļi, kad to ir iespējams atgriezt tās īpašniekam. Galu galā cilvēkiem ir jātic, bet jūs uzreiz zobus...