nikon var uzlikt uz canon,otrādi nevar. btw,samyang priekš nekustīgiem objektiem nav sliktākais variants.ja neskaita AF trūkumu,tad pārējais pārsteidzoši labs.
man ir 50 mm, 1,4 D pozitivi ir tas, ka ir asums un bildes maza apgaismojuma izdodas tiri taa neko.Negativi ir tas, ka pastaigajoties ja gribi kert momentus tu ieraugi kautko un esi gatavs focet, bet nesanak,jo luuk ir jaatkaapjas un es nedomaaju 3 soljus bet toc jaatkaapjas!Tas mani taa tracina, dazreiz tiesam mans kit objektivs liekas labaks ar saviem 18-105, bet tam nav un nebus tas asums...
Pedejas bildes man te bloga ir ar 50 mm, bet nu jaa man ir nikon un attieciigi nikkor.Iespaidu par savejo canon vari iegut te www.amazon.com..., forsi jo tur bildes liek visaadi cilveeki un atsauksmes par precem parsvaraa ir patiesas.
Nu es teiktu tā, ka gaišs fikss man priekš viskautkā patīk ap 35mm@35mm. 50mm tik tiešām var būt par šauru, it īpaši uz kropa, kad tas darbojas kā īss teliņš.
Gabiz: ...ar domu - izdzert alu un caur pudeles dibenu fočēt?
Tā, bet kā to pudeļdibenu dabūt tur klāt? žēl vienīgi ka nebūs AF
Nekas padarbosies ar manualo, paskaties youtuba tur ir paradits ka pats sev var uztaisit tilt-shift objektivu ... viena svariga detala ir aizdambejuma atsuceja caurulite ... gan ko izdomasi ari ar pudeli Veixmiites